Arkadaşlar forumda yeniyim. Epey bir mesaj okudum ve monitör bölümünde bazı çelişen mesajlar görünce kafam karıştığı için soruyorum.
Soru: HP nin W2207H monitöründen 1080p görüntü alabiliyor muyuz?
Aslında arkadaşımda aynı monitörün DVI çıkışlı olanı var. Bu monitör de denediğimiz de yanlış hatırlamıyorsam 720 p yi kabul etmişti 1080p de açmamıştı. Ancak forumda bu monitörün HDMI çıkışlı olanını kullanan bazı arkadaşlar otomatik olarak 1080p görüntüye ayarladığını söylemiş. Bana W2207H ı PS3 e bağlamış arkadaşlar kesin bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
bu konuda monitörü almis ve ps3'te kullanmis arkadasin mesajlari var oraya bir göz atsan ve orda sorarsan daha iyi bilgi alirsin sanirim.. yakin zamanda ben de almayi düsünüyorum...
Monitör 1080p modunda gayet sorunsuz ve başarılı,kırılmalar olmadan çalışıyor.Sadece oyunlar için,PS3 Display settings HDMI ayarlarından 720p ve 1080p her iki seçeneğide işaretlemeniz lazım.
bu monitörü almamdaki en büyük etken HDMI giriş ve üzerinde 2x2 watt dahili hoparlör olması,şıklığından bahsetmiyorum bile.çünkü bu monitörle hem pc,hem ps3 ve yakında alacağım HDMI çıkışlı uydu receiverıda bağlayabileceğim.böylece 2 inci bir tv almamada gerek kalmıycak
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. O zaman olay 720p ile 1080p yi aynı anda işaretlemekten geçiyor. Yani o zaman sonuç olarak sorun olmadan 720p den daha iyi bir görüntü alıyoruz değil mi?
1080 zaten full hd tabir edilen görüntü,monitör 1680x1050 çözünürlükte çalıştığından full hd görüntüyü kendi çözünürlüğüne indirgeyip sorunsuz görüntülüyor.PS3 te 720p ve 1080 p seçmekteki amaç, oyunların %90 ı şu an için 720p de çalışıyor.