Şimdi Ara

HP W2207H 22' LCD ile PS3 den 1080 p görüntü alabiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim. Epey bir mesaj okudum ve monitör bölümünde bazı çelişen mesajlar görünce kafam karıştığı için soruyorum.

Soru: HP nin W2207H monitöründen 1080p görüntü alabiliyor muyuz?

Aslında arkadaşımda aynı monitörün DVI çıkışlı olanı var. Bu monitör de denediğimiz de yanlış hatırlamıyorsam 720 p yi kabul etmişti 1080p de açmamıştı. Ancak forumda bu monitörün HDMI çıkışlı olanını kullanan bazı arkadaşlar otomatik olarak 1080p görüntüye ayarladığını söylemiş.
    Bana W2207H ı PS3 e bağlamış arkadaşlar kesin bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

• bu konuda monitörü almis ve ps3'te kullanmis arkadasin mesajlari var oraya bir göz atsan ve orda sorarsan daha iyi bilgi alirsin sanirim.. yakin zamanda ben de almayi düsünüyorum...

http://resim.donanimhaber.com/m_19157652/tm.htm
  • Monitör 1080p modunda gayet sorunsuz ve başarılı,kırılmalar olmadan çalışıyor.Sadece oyunlar için,PS3 Display settings HDMI ayarlarından 720p ve 1080p her iki seçeneğide işaretlemeniz lazım.
  • bu monitörü almamdaki en büyük etken HDMI giriş ve üzerinde 2x2 watt dahili hoparlör olması,şıklığından bahsetmiyorum bile.çünkü bu monitörle hem pc,hem ps3 ve yakında alacağım HDMI çıkışlı uydu receiverıda bağlayabileceğim.böylece 2 inci bir tv almamada gerek kalmıycak
  • Yanıtlarınız için teşekkür ederim. O zaman olay 720p ile 1080p yi aynı anda işaretlemekten geçiyor. Yani o zaman sonuç olarak sorun olmadan 720p den daha iyi bir görüntü alıyoruz değil mi?
  • 1080 zaten full hd tabir edilen görüntü,monitör 1680x1050 çözünürlükte çalıştığından full hd görüntüyü kendi çözünürlüğüne indirgeyip sorunsuz görüntülüyor.PS3 te 720p ve 1080 p seçmekteki amaç, oyunların %90 ı şu an için 720p de çalışıyor.
  • monitörden bir kaç örnek görüntü daha....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.