Şimdi Ara

Hpv ve Hsv(genital uçuk) İle Mücadelem Galiba Yendim!!! (Sürekli güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Bu zorlu hastalıkla tanıştım ve hâlâ yaşıyorum. (biraz yazıyı yapay zekaya toparlattım :D)

Ancak vücuda girdikten sonra ölmüyor, bu yüzden artık her anı endişeyle geçirmek yerine hayatıma devam ediyorum.

İlk başlarda birkaç farklı tedavi yöntemi denedim: Acyclovir, Valtrex gibi ilaçlar, krem ve haplar… Ancak ne yazık ki, bunlar bir işe yaramadı. Evet, geçirdi, ama bir süre sonra tekrar başa dönüyordu.

hpv içinde yine yaktırmadan tutun türlü türlü şeyler denedim ahccsinden bcccsine kadar :D

Nihayetinde anladım ki en önemli şey, lezyonların çıkmaması ve ataklar arasında süreyi uzatmak.

Bunuda bağışıklık güçlendirerek sağlıyorsunuz anahtar kelime bağışıklık.

Uzun Araştırmalarım sonucunda, çok etkili bir çözüm keşfettim. Birçok kişi bunun gücünü takdir etmiş ve faydasını görmüş. amerikalı bir vitamin ismi gene eden vir,Bunu türkiye de yapmışlar ama ismini haliyle veremem reklam derler ben sadece yaşadıklarımı anlatıp bunu yaşayalanlara fayda sağlamak için yazmaktayım.

İki aydır kullanıyorum ve o günden bu yana ne bir atak geçirdim ne de lezyon çıktı. Sağlıkla ilgili bu süreci paylaşmak istememin amacı sadece size faydalı olmak. sadece deneyimlerimi paylaşarak neyin işinize yarayabileceğini göstermek istiyorum.

Bu özel takviyeyi denemeyi tercih ettim çünkü bağışıklık sistemini güçlendirme noktasında ciddi faydalar sağladı.Bunu kullandıktan sonra hasta bile olmadım ve içeriği tertemiz bilimsel çalışmaları var onlarıda aşağıya bırakıyorum;

https://www.springermedizin.de/clinical-study-of-gene-eden-vir-novirin-in-genital-herpes-suppre/10918262

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27621592/

https://link.springer.com/content/pdf/10.1186/s40169-016-0121-6.pdf?error=cookies_not_supported&code=a3231283-f73d-44d6-afde-c59e33a17588

https://www.dovepress.com/human-papillomavirus-hpv-systemic-treatment-with-gene-eden-virnovirin--peer-reviewed-fulltext-article-DDDT

İçerdiği bileşenlerle bağışıklığımı kuvvetlendirdi, böylece tekrar atak yaşamıyorum. Ben bunun türkiyedeki birebir aynısını kullanıyorum ayrıca içine lizinde koymuşlar daha etkili olduğunu söylüyorlar HPV VE HSV İÇİN ÖZEL VİTAMİNMİŞ,

içerik şu şekilde lizin yeşil çay, kuersetin, tarçın, meyan kökü ve selenyum gibi antivirallerle desteklenmiş.

Tüm bunlar bilimsel olarak araştırılmış ve sonuçları pek çok kişi tarafından doğrulanmış.(bıraktığım linkleri inceleyin)

Bununla ilgili bilimsel çalışmalara göz atabilirsiniz. Eğer gerçekten bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız, bağışıklık sisteminizi desteklemek çok önemli.

ANAHTAR KELİME BAĞIŞIKLIK AGALAR NASIL YAPIYORSANIZ YAPIN ÖNEMLI OLAN BAGISIKLIK Çözüm size çok yakın. Deneyenler farkı hemen anlayacaktır.

Ve herhangi bir şekilde art niyet aranmaması için türkiyedeki vitaminin ismini paylaşmıyorum bilginize sunarım.türkiyedeki daha etkili diyorlar çünkü +sı ayni içeriğe BİREBİR olarak aynı ekstra lizin eklemeleri olmuş.

yani yeni nesil ahcc ama hsveyede yarıyor hem hsv hem hpv hemde ahccden daha uygun fıyata ahcc de kullananlar yorum yapsın lufen bende yaramamıstı

bu hastalığı yaşayanlar yaşamaya devam edenler yorumlara yazın agalar saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Şubat 2025; 22:33:11 >

• ChloeMC C kullanıcısına yanıt

Hocam siz şaşırdınız galiba, forum ahalisi Türk Gençliğine yani Cehape'yi kurtarıcı olarak gören, Ekrem'e inanan, Muharrem'i Linç edip de oy böldüğünü söyleyecek kadar cahil bir gençliğie HPV, HSV anlatıyorsun. Telefon markası sanarlar onu, sen yanlış yerdesin kusura bakma  

• Hocam vitabir mi kullanıyorsunuz ? bahsettiğiniz içerik vitabir de var sadece bende de hsv varda umut ışığı oldun cidden,deneyip yorum yazacağım olumlu olumsuz.

trendyol.com
    AHCC VİTABİR L-LYSINE+ ile Doğal Destek! (Kuersetin,yeşilçay,tarçın,meyan kökü,selenyum) 60 film tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/ahcc/vitabir-l-lysine-ile-dogal-destek-kuersetin-yesilcay-tarcin-meyan-koku-selenyum-60-film-tablet-p-897256357?boutiqueId=61&merchantId=1070924&filterOverPriceListings=false&sav=true

• Hocam biz bilmiyormuyuz link eklemeyi :D Reklam vs olmasın diye eklemedim ben,kullanıcı deneyimini paylaştım sadece bu yüzden,sizlerde kullanınca deneyımlerınızı yazın inşallah sizede iyi gelir.

• Kaç aydır bu virüs var sizde süreç? Evet olay bağışıklık tamamen zaten sağlam bir bünye 1 yılda %90 oranında atiyor zaten vucuttan.. Şu ilacın ismi nedir neden reklam olsun size faydalı olduysa başkalarına da olacaktır elbet.. Yazın lütfen burdan.

Kendi adıma aldara krem + solgar reishi shiitake maitake mushroom extract kullanıyorum ve arada yeşil çay içiyorum ahcc ye kullansam mı karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim vitabir geldi kullanmaya başlayıp bilgilendirme yapıcam, ama hayatımda bu kadar şişesi güzel olan vitamin görmedim dehşet şekil duruyor, inşallah hsv içinde iyi gelirse beni kimse tutamaz saygılar :)

• Önceden Papivir kullanıyordum, ancak vitabir aldığımdan beri vitabir kullanıyorum ve Vitabir'in çok daha etkili ve kaliteli olduğunu gözlemliyorum. Henüz 9-10 gün kadar oldu, ancak şu ana kadar lezyon oluşmadı ve süreç gayet başarılı ilerliyor. İlerleyen günlerde tekrar güncelleme yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.