Şimdi Ara

HTC 10 ÇALIŞIR HALDE GÖRÜNTÜLENDİ xd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.droid-life.com/2016/03/10/htc-10-photos/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabah Yıldızı -- 11 Mart 2016; 13:17:21 >

• Berbat. Htc öl artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

Berbat. Htc öl artik

öldü zaten

buna bide 3200 tl fiyat biçer
  • cihaz buysa hic zahmet etmesinler

• Bu nasıl bir tasarımdır. Yıllardır şu cerceveyle kalınlıgı halledemedi. Htc senseye yazık oldu. Birazdan damlar htc fanatikleri

• Resimlerde güzel görünüyor, gerçek kullanıcı görüntülerinde berbat çözemedim bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Resimlerde güzel görünüyor, gerçek kullanıcı görüntülerinde berbat çözemedim bu işi.

HTC 10 ÇALIŞIR HALDE GÖRÜNTÜLENDİ xd

bombeye bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O nasıl bir ön tasarımdır. Resimlerinde cidden güzel ama gerçekte facia gibi bir duruşu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuşu ortalasalardı 10 numara cihaz olcakmış.Arkası M7'yi hatırlattı.Gönül isterki bide boomsound olsa.İşte oz zaman HTC'yi lider konuma taşiyabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 11 Mart 2016; 15:01:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel.eski sense saati de geri gelmiş.parmak izi uğrana alttaki tasarımı bozmuşlar o kotu olmuş ayrıca çerçeveler hala kalın ekran kasa oranı da hala kötü.onun dışında kaliteli bir cihaza benziyor tabiki rakiplerin gerisinde.her marka metal kasaya geçti

• Lg g5 den 200TL daha ucuz olursa iş yapar.
  • m7 hala efsane gözümde 2 kere kullandım hala özlüyorum bunları gördükçe
  • Orta seviye cihaz gibi duruyor.

• Htc icin hayirlisi olsun diyorum

• @sistemli adam

harbi çöp ama
  • M9 ile s.çmışlardı şimdi iyice sıvadılar, tamam oldu...
  • Buysa geçmiş olsun hiç beklentiye girmeyim artık.
  • Hayır HTC yazısı yine home tuşu üzerindeki boşluğa sığardı ki , neden sildin logoyu madem çerçeve incelmeyecek... Kendine özgü tasarım dili tamamen yok olmuş, sıradan , basit bir tasarım olmuş. Hiç unutmuyorum HTC one x de hani bir yuvarlak halka vardı onu sürükleyerek kilit açılırdı ya ,sonra güncelleme verdiler ve tüm androidler gibi sıradan bir kilit halini aldı, işte ben o zaman demiştim HTC özgün tasarım ve özgün sense anlayışını çok sürdüremeyecek diye... Ki zaten halka şeklindeki kilit asla kendi kendene cebinizde açılmazdı, şimdi ki ise kendi kendine açılıyor...

Çok uzattım neyse , Elveda HTC... Yakında donanımhaber android cihazlar başlığı altındaki HTC yi diğer android cihazlar başlığı altına atar :) :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.