Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC 10 android cephesinde en alınası telefon olmuş ama fiyat çok yüksek ve HTC'nin fiyatları Samsung, LG gibi hızlı düşmüyor. M9 geçen sene 2799 liradan çıkmıştı. Şu an en ucuz 1790 liraya bulabildim ve stok kalmamış. Stok olan yerlerde 2200-2300 lira...

http://urun.n11.com/cep-telefonu/htc-one-m9-2-yil-htc-turkiyekvk-garantili-P81887802?cid=604001&gclid=CPn9xIOjjcwCFUgq0wodLdQPJA&gclsrc=aw.ds

Bu durumda seneye bu zamanlar HTC 10 en fazla 2000 lira civarına iner.

• 1 hafta önce çok önceden almaya karar kıldığım HTC One M9'umu aldım ve şimdilik memnunum. Şu M10'un 2k yerine 1080p olmasını ve 5" ölçüsünü geçmemesini yeğlerim. Ama kalitesinden şüphe duymuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Bir S7 değil
    S7
    daha ucuz
    daha ince
    ekran kasa oranı daha iyi
    suya ve toza karşı dayanıklı
    arka ve ön kamerası düşük ışıkta daha iyi

htc
    ses kalitesi daha iyi
    ön kamerada sabitleyici var. ve ultra pixseli de koymuş ön kameraya
    S7 de bulunan gereksiz uygulamalar yok gibi gözüküyo

bana göre s7 tasarımı daha iyi. Ve fiyat konusunda htc hanesine - yiyince S7 varken ben bu telefon alınmaz diyorum

1.1 mm daha ince
    Ekran kasa oranı farkı %1 civarı
    Htc 10 da IP53 sertifikası var
    S7'nin kameralarının düşük ışıkta daha iyi olduğuna nasıl karar verdin? Sensör boyutuda diyafram kadar etkili düşük ışık performansında kaldı ki ön kameradanda bahsetmişsin htcde ois var önde ekstradan...

• selamunaleyküm abi; sakız çiğnemek abdesti bozarmı acaba ?

• önden bakınca galaxy j5 gibi hiç begenmedim.

• Şu makinanın donanım özellikleri ve arayüzü v10un ekran ve kasasıyla birleşse, benim için kusursuz bi makina olurdu..
    Hayeller m10+v10 Hayatlar iphone 6+...

• Seneye paralel ithalat yarı fiyata alınır.

Güncelleme özürlü bir firma olsa da malzeme kalitesini hep beğenmişimdir.
  • Bir firma ancak bu kadar kötüye gidebilir heralde.M7 den buraya gelmek attan eşşeğe binmek gibi bişey.Sen rakibin olan Samsung'un en belirğin özelliği olan home tuşunu koymuşsun,adınıda bari S 10 deseydin tam olurdu.

HTC artık yenilikçi değil,yolda arkadan giden bi firma durumunda.En yüksek fiyatla telefon satmaya çalışmakla elit olunmuyo malesef.Etrafına bakmaya başlarsa,belki akıllanır.

• ön tarafını sevmedim. s7 edge ve bu aynı fiyat olsa düşünmeden s7 edge alırım.
  • Piyasada tutunmaya çalışmak, yerlerde sürünen imajı tekrar yukarı kaldırmak için iyi bir cihaz ama yanlış bir fiyat.
    Cihazın hiçbir özelliğini eleştiremem. Kutudan çıkan kulaklıkların kalitesi de ortada, ancak fiyat nedir abi?
    Çok fazla tepki alır da, 2500 dolaylarına çekilirse fiyat, o zaman alıp almamayı tartışırız.

Şu telefonu da S7 ile kıyaslamaktan vazgeçin artık.
    Kullanmayan arkadaşlar bilmeyebilir ama Htc'nin cihazları, Samsung'un cihazlarından çok daha uzun ömürlü.
  • Hayatında HTC kullanmayan kişiler buraya yorum yazar ya ne hikmetse anlamış değilim. Size bu teli 2000 den verseler yine almayacaksınız zaten.Yıllarca plastik ve touchwizden kaşan telefonlari kullandınız hep aynı tasarımlarla beraber. Burayı boşuna işgal ediyorsunuz.(Hiç bir telefon veya marka fanı değilim ama güney koreliler cidden çöp uzun kullanımda hepsi kendini belli ediyor bilen bilir)

• S7 bundan çok daha güzel olmuş. Yalnız şöyle bir şey var, şu an 2000 TL üstü telefon alacak olsan iPhone alır geçerim. Android telefonlara istenilen fiyat gereksiz derecede yükseldi, 2000 TL üstüne Android telefon haramdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Orta tuş mekanik etkiyle değil dokunmayla çalışıyor yanı samsung tarzı değil

Tuş konumu olarak söylemiştim.
  • HTC, müzik tutkunlarını sevindirecek ses konusunda rakipsiz bir telefon yapmış. Süper kulaklıklar ve yüksek kaliteli dönüştürücü ile 24 bit ses seviyesinde kaliteli müzik dinlenebiliyor. Hem kulaklık hem hoparlör için ayrı bir amfi bulunuyor. 1 voltluk kulaklık beslemeyle bence çoğu kulaklık kullanıcısının beklediği bir telefon gelmiş. En iyi ses veren telefon olmuş.

Kameraları da harika ön - arka kameralarından daha iyisi yine yok.

En seri ve en hızlı telefon yine HTC 10. En hızlı tepki veren telefon.

Yekpare full metal kasasıyla zaten ısınmayan bir telefon. Gösteriş için değil de adam gibi kullanacaksanız size vereceği his, donanım ve kutu içeriği konusundaysa sizi en çok tatmin edecek gelmiş geçmiş en iyi telefon bu görünüyor bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Nisan 2016; 17:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

S7 bundan çok daha güzel olmuş. Yalnız şöyle bir şey var, şu an 2000 TL üstü telefon alacak olsan iPhone alır geçerim. Android telefonlara istenilen fiyat gereksiz derecede yükseldi, 2000 TL üstüne Android telefon haramdır.

Saçmalamada sınır tanımıyorsunuz. Almayacağınız bir cihazı belkide hiç kullanmadığınız bir cihazla kıyaslıyorsunuz. Şahsen iPhone kullanıcısı olarak HTC ti bekliyordum ve beklentilerimi karşılayan bir cihaz çıktı ve geçiyorum. Bu şekilde abuk subuk hiç bir veri ve bilgi içermeyen yorumları görmekten nefret ediyorum. Bu beyin göçleri neden bu tarz beyinlere olmuyor ! Ayrıca haram unsuru sadece Allah'a aittir. Mecazen bile olsa sakıncalıdır. Dikkatli olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: QapriCe

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

S7 bundan çok daha güzel olmuş. Yalnız şöyle bir şey var, şu an 2000 TL üstü telefon alacak olsan iPhone alır geçerim. Android telefonlara istenilen fiyat gereksiz derecede yükseldi, 2000 TL üstüne Android telefon haramdır.

Saçmalamada sınır tanımıyorsunuz. Almayacağınız bir cihazı belkide hiç kullanmadığınız bir cihazla kıyaslıyorsunuz. Şahsen iPhone kullanıcısı olarak HTC ti bekliyordum ve beklentilerimi karşılayan bir cihaz çıktı ve geçiyorum. Bu şekilde abuk subuk hiç bir veri ve bilgi içermeyen yorumları görmekten nefret ediyorum. Bu beyin göçleri neden bu tarz beyinlere olmuyor ! Ayrıca haram unsuru sadece Allah'a aittir. Mecazen bile olsa sakıncalıdır. Dikkatli olalım.

Neyin ne olduğunu iyi biliyorum güzel kardeşim merak etme, yıllardır Android kullanıyorum ve şu anda da G3 kullanmaktayım. Kötü demiyorum, bu paralara alınmayacağını ifade ediyorum sadece. 3000 TL para ver 18 ay sonra güncelleme desteği kesilsin ne güzel dünya, parayı sokaktan kazanan adam gitsin versin o hâlde. Bu fiyat bandına çıktıktan sonra neyin ne olduğunu bilen adam Apple alır geçer.

Haram kelimesini de mecaz anlamda kullandım, gidin başka yerde manipülasyon yapın.

• Gerçekten çok kaliteli ve şık bir telefon olmuş ama keşke biraz daha ince olsaydı.Fakat onca donanım koyupta ince yapmakda zor tabi. Kalite olarak iphoneden bir farkı yok arkadaşlar çok ağır eleştiriyor fakat diğer firmalarda kendi tasarım dilinden yıllarca vaz geçmiyor.Ben lumia 830 wp10 kullanıyorum kısmetse alcam bu telefonu. Tarafsız olarak söylüyorum artık isoun androidden üstünlüğü yok. bir çok tanıdıkta iphone 6 ve 6s gördüm çok ağır çalışıyordu gerçekten çok şaşırdım. Tabi bu androidde de karşılaşılabilecek şeyler. Demek istediğim birinin diğerinden çok üstünlüğü yok. HTC kalite olarak herzaman Apple ile birlikde tepede yer alacakdır. Bu telefonda alacakları asla pişman etmez.

• Tasarım öyle böyle değil ağır kötü.

• -M9 da Toshiba marka sensör kullanılıyordu yanlış hatırlamadıysam kamera tarafında.Htc 10 un SONY Imx kullanması yerinde bir tespit olmuş geç bile kalınmış. :)

-1 Volt luk kulaklık çıkışı bi çok müzik severin kulakiçi kulaklıkları kullanmada beslemede zorlanmayacağı anlamını taşır bence. :D İçerisindeki kulaklık amp ı merak ettim ne kullandılar acaba MUSES-TI OP AMP-LM.

-DAC WOLFSON kullanmaları güzel ama insan yinede Lg G5 deki DAC ı aramıyor değil(Sabre ES9028DAC).

-10 un tek eksiği ekran olmuştur Amoled ekran beklentisindeydim.

10 şuan alınabilecek en iyi Android Telefon olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3441 -- 14 Nisan 2016; 15:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Adamlar s4u yeniden uretmis. 3000e satiyor. Bu politikayla iyi batmiyorlar

batıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 14 Nisan 2016; 15:50:32 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.