Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeopol

kalinlik kamera cikintisi ile mi 9 mm yoksa cikintiyi saymadan sadece kasanin kalinligi mi 9 mm? olcme sansiniz oldu mu?

Kılıfı ile birlikte!
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

kalinlik kamera cikintisi ile mi 9 mm yoksa cikintiyi saymadan sadece kasanin kalinligi mi 9 mm? olcme sansiniz oldu mu?

Kılıfı ile birlikte!

htc bile bu kadar alinmamistir.

• Ön tasarımı beğenmeyen arkadaşlarımız; beyaz, siyah ya da her iki rengini de mi beğenmiyorlar? Ben siyahın beyaza göre biraz daha ön tasarımı güzel gösterdiğini düşünüyorum! Siyah ayrıca bir bütün olarak göze hoş görünüyor sanki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Kılıfı ile birlikte!

htc bile bu kadar alinmamistir.

HTC 10 rakiplerini bayağı rahatsız edecek anlaşılan! Rekabet iyidir iyi!

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    siyahin daha iyi oldugu kesin beyaz ekranda ayrica siyah kisimlar cok belli olmus. huawei kadar kalin olmasa da iphone kadar inceltememisler.

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...'

------

o parmak izi okuyucunun konumu ve toz ve su gecirmezlik sertifikasinin olmamasi htcye kaybettirecek ne yazik ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 13 Nisan 2016; 16:18:20 >

• Ön taraf samsung, arka taraf htc.

• Ne HTC mis be seste HTC ye yaklaşan firma yok mu. sen vivonun telefonlarını duymadın galiba o HTC yi katlar seste duymamış olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 13 Nisan 2016; 23:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin fiyatını haketmediğini düşünüyorum, isterse içinde 5ghz işlemci olsun, tepkisellik olarak inanılmaz hızlı olsun ama neticede her dakika ön tasarımına bakıcaz ve o tasarımı dizayn etmek için gerçekten kör olmak lazım, ön tasarım gerçekten rezalet, bu tasarımı beğenen adam açık net fanboydur ya göz var nizam var, ön panelin yarısı çerçeve...

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Home butonuna bastığınızda ekrana pek temas etmemiş olursunuz. S3 kullanmıştım o da böyleydi. Simetrik durmuyor ama kullanışlı oluyor. Ancak asıl mesele kapasitif, geri ve multitasking tuşlarının ufak tutulmuş olması kullanım konforunu törpüleyebilir. Çünkü One Max modelini kullandım, telefon büyük olmasına rağmen bu tuşlar yine küçüktü ve bazen bu tuşları biraz büyük tasarlamalılardı diyordum ancak aynı hata tekrar etmiş ne yazıkki. Tuşlara basmak yerine boşluğa basıyorsunuz resmen.
  • telefon telefon kıran girsin şu piyasaya hemi :D eğlenceli videolar yapın biraz 2si1 gibi sohbet tarzında veya detaylı donanım incelemeleri mesela şu aralar vr çok moda oldu firmalardan rica edin alin bütün vr çözümlerini inceleyin fp olarak arti eksi olarak detaylıca yorumlayın siteye çok az video ekleniyor eklendiği zamanda hep telefon hakkında veya reklam pr çalışması oluyor.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Orta tuş mekanik etkiyle değil dokunmayla çalışıyor yanı samsung tarzı değil

• canavar canavar :)

• Tasarımda gelişme var ama ön taraf biraz zayıf olmuş. S7 Edge çok daha mantıklı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.can123

Bence s7 2800 ediyorsa HTC 10 için 3000 normal. Kamera mükemmel olmuş. Arayüz ve güncelleme kısmını karşılaştırmıyorum bile. Ses konusunda da s7 nin içindeki kıytırık ses işlemcisini rahat katlar. Sadece ön taraf biraz daha güzel yapılabilirdi. S7 nin tek avantajı ip68 olması. Type-c olması ve bunun usb3.0 olması muhteşem.
    edit : Google ın fotograflar ve müzik uygulaması yerine keşke kendilerininki olsaydı.

S7 2300 e düştü panpa günaydın..

• Şu telefonlarda parmak izi sensörü ortada değil de alt tarafı komple kapsayan şekilde olmalı bence. Yani altta kapasitif tuşların her birinin yerinde sensör olmalı. Ekran kapalıyken herhangi birisine dokununca parmak izi tanıma çalışmalı, ekran açıkken de normal kapasitif tuş gibi çalışmalı. Böylece kapasitif tuşa gömülü sensör olacağı için göze batmaz ve tüm telefonların önden tipi aynı olmak zorunda kalmaz.

• önden orta seviye olmuş resmen,ama diğer yönleri gayet iyi 3000 i hakeder mi tartışma konusu...

• Hic apple kullanmadim ama pahali bir telefon alacaksam iphone alirim.

• 9 mm kalınlık ile 4000 mah batarya ile gelseydi güzel bir sebebe bağlanabilirdi kalınlık, onun dışında güzel iş çıkamışlar bence, sempati duyduğum bi markadır htc touch dimond ile başladım akıllı telefon kullanmaya

• tasarm berbat
  • Adamlar s4u yeniden uretmis. 3000e satiyor. Bu politikayla iyi batmiyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.