Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E yani. Bu gidisatla batmamalari buyuk sans olur sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona gümüş renk yakışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Bir S7 değil
    S7
    daha ucuz
    daha ince
    ekran kasa oranı daha iyi
    suya ve toza karşı dayanıklı
    arka ve ön kamerası düşük ışıkta daha iyi

htc
    ses kalitesi daha iyi
    ön kamerada sabitleyici var. ve ultra pixseli de koymuş ön kameraya
    S7 de bulunan gereksiz uygulamalar yok gibi gözüküyo

bana göre s7 tasarımı daha iyi. Ve fiyat konusunda htc hanesine - yiyince S7 varken ben bu telefon alınmaz diyorum

1.1 mm daha ince
    Ekran kasa oranı farkı %1 civarı
    Htc 10 da IP53 sertifikası var
    S7'nin kameralarının düşük ışıkta daha iyi olduğuna nasıl karar verdin? Sensör boyutuda diyafram kadar etkili düşük ışık performansında kaldı ki ön kameradanda bahsetmişsin htcde ois var önde ekstradan...

ekran kasa oranı farkı %1 den fazla şimdi teorik değerler yazmıcam buraya iyice araştır o kısmı
    ön kameradaki ois olayını yazdım zaten yorumumda
    htc nin sensöründe samsung'un sensöründen iyi bir kısım göremiyorum ben kusura bakma. Ha diyosan ki ben denedim telefonları teoride yazanlar yanlış ona karışmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Bir S7 değil
    S7
    daha ucuz
    daha ince
    ekran kasa oranı daha iyi
    suya ve toza karşı dayanıklı
    arka ve ön kamerası düşük ışıkta daha iyi

htc
    ses kalitesi daha iyi
    ön kamerada sabitleyici var. ve ultra pixseli de koymuş ön kameraya
    S7 de bulunan gereksiz uygulamalar yok gibi gözüküyo

bana göre s7 tasarımı daha iyi. Ve fiyat konusunda htc hanesine - yiyince S7 varken ben bu telefon alınmaz diyorum

BENCEDE APPLE varken android telefon alınmaz

• Kardeş ,HTC cihazları android ekosisteminin apple 'i mesabesindedir.touchwiz arayuzu kasım kasım kasilirken,sense arayuzu yağ gibi akıyor.m7 den beri bu böyle.Tasarıma takilmayanlarin tercih sebebi bu cihaz olacaktır,mesela ben

• İşte kaliteli paylaşım budur! Saçma sapan kameralarla ayakta yapılan çekimlere inat emeginize saglık arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum ne hale döndü ya günden güne hayret ediyorum

Elemanın biri arkadan htc'ye benziyor diyip burun kıvırıyor, mercedes e250'ye bezemeliydi halbuki haksız değil. Öbürü htc pek bilinmeyen marka diyor. 16 yaşında karne hediyesi olarak samsung almışlar çocuğa tek haneli yaşlardayken htc'nin başardıklarından bihaber...

Samsung kabızına 2000 vereceğime bu cihaza 3000 verir htc'ye ayakta kalması için destek olurum. Ki bu cihaz zaten daha iyi. Ne kadar iyi olduğunu kullandıktan 3 ay sonra daha iyi anlarsınız. Bir de stock android yapısında, al cihazı aylar sonra aynı süratte kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 14 Nisan 2016; 20:20:28 >
  • Çobanlar hayal kuruyormuş, içlerinden biri zengin olursam bütün soğanların sadece cücüklerini yerim demiş...

Samsungcular da samsung un en iyi telefonunu kullanırım diyor... Hayal işte. Dar alanda kalmış bir hayal ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Seneye paralel ithalat yarı fiyata alınır. Güncelleme özürlü bir firma olsa da malzeme kalitesini hep beğenmişimdir.

Güncelleme özürlü derken kullanmadın galiba htc yi sen adamlar m8'e android 6 getirdiğinde z5 daha android 5.1 deydi ki ben z5 kullanıcısıyım.Kullanmadan yorum yazmayın arkadaşlar.Zamanında m7 kullandım mükemmel bir telefon m7 ye android 4.1 4.4 5 gelirken samsung cular ağlıyodu güncelleme diye.HTC noktayı koydu fazla konuşmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

Gerçekten çok kaliteli ve şık bir telefon olmuş ama keşke biraz daha ince olsaydı.Fakat onca donanım koyupta ince yapmakda zor tabi. Kalite olarak iphoneden bir farkı yok arkadaşlar çok ağır eleştiriyor fakat diğer firmalarda kendi tasarım dilinden yıllarca vaz geçmiyor.Ben lumia 830 wp10 kullanıyorum kısmetse alcam bu telefonu. Tarafsız olarak söylüyorum artık isoun androidden üstünlüğü yok. bir çok tanıdıkta iphone 6 ve 6s gördüm çok ağır çalışıyordu gerçekten çok şaşırdım. Tabi bu androidde de karşılaşılabilecek şeyler. Demek istediğim birinin diğerinden çok üstünlüğü yok. HTC kalite olarak herzaman Apple ile birlikde tepede yer alacakdır. Bu telefonda alacakları asla pişman etmez.

Aslına bakarsan android zaten iOS dan işlevsellik açısından çok üstün. iOS un bana göre tek artısı ki bu ciddi bir artı veri güvenliği gerekli önlemleri aldıktan sonra sıradan bir durumda telefon kaybolsa da verilere erişilemiyor. Tabi bunun için bazıni tavizler veriliyor mesela sd kart slotu gibi. iOS da yaşadığım sorunlara değinmek dahi istemiyorum. S5 ve ip6p kullanıyorum. HTC m7 de mevcut. HTC android tarafında en kuvvetli ve klas cihazıdır. Bazı arkadaşlar kullanmadan fikir beyan ediyorlar o yüzden bu forumlar cihazlara olan ilgiyi saptırıyor bazıları hiç bakmıyor bazıları yaaa HTC çok tanınmıyormuş iyi değişmiş çok dandikmiş vs saçma sapan bilgiler savuruyorlar.

• Hayatın da HTC telefon kullanmamış adamlar gelip yorum yapıyor ya heh işte ona yanıyom ben. Özellikle Samsung Fangaylar.

Hayır ciddi söylüyorum bakın, sizler zaten HTC cihaz kullanacak kadar akıllı, özel insanlar değilsiniz çöp telefon kullanmaya devam edin.
  • İyi ki telefonun önü biraz samsung'a az biraz benzemiş, yoksa telefonda sorun diye bir şeyden bahsedemeyeceklerdi :)
    Samsung s7 sevenleri anluyorum da, birini yüceltirken, diğerini yerin dibine yerine sokmalarını anlayamıyorum...
    Samsung kullanıcıları zamanında plastikle oynarken htc malzemenin kralını kullanıyordu, hâlâ da taviz vermiş değiller kaliteden.. ayrıca herşey tasarım demek olsaydı, htc'nin M serisi zirvede olması gerekirdi satışlarda.
    HTC 'nin bu zamana kadar sadece iki sorunu vardı, kamera ve pil ömrü; bunlar çözüldüğüne göre htc sevenler neden gidip samsung filan alsın ki.
    Htc bu zamana kadar kullandığı malzeme kalitesiyle, telefonun akıcı ve hızlı olmasıyla öyle iyi izler bıraktı ki insanlarda, yazdığım sorunlardan dolayı(Geçmişteki pil ve kamera sorunu) diğer markalara geçenlerin çoğunun bi kulağı htc cephesinde olmuştur, şüphem yok bundan. hani fırsat bekliyorlar htc'ye geçmek için, iyi bi makina yapsa da htc, alsak diye. o makina da çıkmış gibi görünüyor...

• Millet konuşuyorda boşuna htc benim için vaz geçilmez bir telefon markası haline geldi ilk htc telefonum htc one x di ve one x de oyun oynamak çok keyifliydi pili düşük bile olsa s3 kullanan arkadaşlarımın pili benden önce bitiyordu sonra talihsizlik yaşadım ve telefonum bozuldu bende gittim htc one m7 aldım ilk çıktığında telefona bayılmıştım tasarımı performansı hepsi çok hoşuma gitmişti sadece kamerası 4 ultrapikseldi beni rahatsız etmişti ama htc kalitesini biliyordum.Samsung htcnin karşısına s4 çıkardı ama s4 çok kısa sürede kasma yapan donan rehberi geç açılan bir telefon haline geliyordu s4 kullanan arkadaşlarım hep pil performansından ve kasmasından şikayetciydi yeni güncelleme ile düzelir diye bekliyorlardı ama telefon daha beter oldu ve arkadaşlarım isyan etti benim telefona bakıp hala adamın telefonu akıyor ne kasma ne pil sorunu yaşıyorsun diyorlardı bende dedim benim için önemli olan extra kullanmayacağım özellikler değil beni ilgilendiren özellikler diyordum benim için hızlı olsun pili güzel gitsin bana yeter diyordum.Şimdi m7 kullanıyorum 2 yıldır hiç kasma donma pilde sorun yaşamadım ve htc 10 geçmeyi düşünüyorum artık vakti geldi diye düşünüyorum.Teşekkürler htc çok güzel bir telefon olmuş çok beğendim mayıs ayını dört gözle bekliyorum.Erdi abi çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim.Hepinize kolay gelsin. :)

• Ön tasarıma 30sn'den fazla bakarsanız psikolojik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

KAMU SPOTU

• Ciddi anlamda HTC kullanmamış, o ürettiği cihazlardaki malzeme kalitesi ile tanışmamış, sense arayüzünün sorunsuzluğunu deneyimlememiş çoğu baba parası ile telefon almış bireyler gelip burada bu kadar kolay ahkam kesiyor ya cidden komik görünüyor. Cihazın ciddi anlamda tek eleştirilebileceği kısım olan ön taraf herkesin diline dolandı çünkü geçmiş senelerdeki gibi başka unsurlardan vuramayacaklar bu cihaza onu anladılar cihaz dolu dolu geldi çünkü. Üzülüyorlar bu sefer ben hep kendi kullandığım cihazla karşımdakini ezerim çünkü ondan çok daha iyi cihaz kullanıyorum o cihaz çöp anlayışı hiçbir zaman değişmedi kullanıcılarda.

KUSURA BAKMAYIN HTC GERİ DÖNDÜ GENÇLER
  • Ön tasarım facia olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

herkes donanım açısından karşılaştırıyor s7 ile. kaldı ki orada da HTC bariz iyi. Fakat android tarafında daha önemli olan şey yazılım kalitesi optimizasyon ve güncellemeler. Bu noktada htc samsungu tokat manyağı yapar. ülkemizi 2. sınıf kategorisine koyup exynoslu modelleri kobay gibi üzerimizde deneyen samsungu, tüm dünya ile aynı anda türkiyede lansman yapan ve tabiri caizse adam seçmeyip herkese eşit ürün sunan htc ye tercih etmem.ha bu arada asus kullanıyorum. uzun sürede değiştirmeyeceğim. harcayacak bol param ve telefon ihtiyacım olsa bunu alırdım. bence önü siyah olan model daha yakışıklı görünecektir.

bariz?fanboy seni

820 nin hangi s7 içinde ve hangi ülkelerde olduğunu öğren sonra gel

Sadece s7 özelinde konuşmuyorum. Samsung bu ülkeyi sence birinci sınıf olarak görüyor mu? Ayrıca asus kullanıyorum diyorum adam fanboy diyor. Kabul edin kardeşim, kullandığınız marka babanızın malı değil htc bu yıla damga vurdu. geçen yıl rezalet bir telefondu ama bu yıl muhteşem olmuş. boş yapma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

herkes donanım açısından karşılaştırıyor s7 ile. kaldı ki orada da HTC bariz iyi. Fakat android tarafında daha önemli olan şey yazılım kalitesi optimizasyon ve güncellemeler. Bu noktada htc samsungu tokat manyağı yapar. ülkemizi 2. sınıf kategorisine koyup exynoslu modelleri kobay gibi üzerimizde deneyen samsungu, tüm dünya ile aynı anda türkiyede lansman yapan ve tabiri caizse adam seçmeyip herkese eşit ürün sunan htc ye tercih etmem.ha bu arada asus kullanıyorum. uzun sürede değiştirmeyeceğim. harcayacak bol param ve telefon ihtiyacım olsa bunu alırdım. bence önü siyah olan model daha yakışıklı görünecektir.

bariz?fanboy seni

820 nin hangi s7 içinde ve hangi ülkelerde olduğunu öğren sonra gel

Sadece s7 özelinde konuşmuyorum. Samsung bu ülkeyi sence birinci sınıf olarak görüyor mu? Ayrıca asus kullanıyorum diyorum adam fanboy diyor. Kabul edin kardeşim, kullandığınız marka babanızın malı değil htc bu yıla damga vurdu. geçen yıl rezalet bir telefondu ama bu yıl muhteşem olmuş. boş yapma.

boş yapan sensin htc nin tasarımı rezalet m7 sonrası olduğu gibi

sen birinci sınıf bir ülke olduğunu falan mı sanıyorsun da konuşuyorsun

git samsung hangi ülkelerde 820 kullan ona bak sonra konuş.Hadi sana göre sadece birinci sınıf ülkeler 820 kullanıyor ya git bak bakalım avrupada kaç ülkede 820 var s7 de.

Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun yeminlen.ABD ve diğer ülkelerin 820 almasının sebebi tamamen modemle alakalı.Ama tabi bunu bile bilemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 15 Nisan 2016; 17:05:09 >

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Su modem ile alakali olma olayi garip olmus s6 ve s6 edgeyi gecen sene exynos ile abd pazarina surduler. Onun modem destegi varsa bu senekinin hayli hayli olmasi gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın ilk optik görüntü sabitlemeli telefonu ? G3,G4,G5,S6,S7 ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.