Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ön kamera optik sabitlemesi ilk... Özçekim de çok işe yarar

Arka zaten vardı dediğiniz gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkası Ferrari, önü Fiat gibi olmuş. Yine de kalın siyah çerçeveden ve sanal tuşlardan vazgeçmeleri büyük gelişme. Fiyatı 2000 civarına düşerse iş yapar.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    820 deki daha gelişmiş bir modem abd nin internet alt yapısıyla daha yüksek hızlara daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyor.Exynosda bu modem yok maalesef
  • Ön taraf çin malı telefonlara benzemiş. İçi dolu bir telefon olmuş gerçekten. Fiyat olarak yüksek buldum. Sense arayüzü ve ses konusunda zirve isteyenler için ideal bir cihaz olmuş. HTC one x beats audio ile aldığım ses kalitesini hala hiçbir cihazda bulamadım.

• Android dünyası duraklama dönemine girmiştir. HTC, LG ve Sony gibi markalardan bir cacık olmaz artık. Ne argeleri var ne yatırımları var nede bişey. Her yeni gelen model bir öncekini aratıyor. Google amcamız bize yazılım versin. Samsung büyüğümüz bize işlemci yapsın falan filan. Eeee sen ne yapıyorsun hiçbisey. Android dünyası böyle giderse Samsung'un tekelinde kalır ve hepsi işlemci o bu için Samsung'un kapısını çalmaya mahkum olacak. Samsung artık arayı açtı gitti yani atı alan Üsküdar'ı geçti. Bence HTC, LG ve Sony için en büyük tehlike Çinli markalar olacak. Siz böyle abuk subuk şeyler çıkarmaya devam edin. Birkaç sene sonra eski günlerinizi mumla ararsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarin yorumlarinda celiski var telefonun on kismi samsunga benziyor diyorlar ama begenmiyorlar.o zaman samsungun on tarafida facia. Tartismaya gerek yok samsungtan iyi olan ozellikleri oncelikle yazilimi yazilim destegi(andorid 6 ciktiktan sonra guncellme alan ilk amiraal gemisi m9dur) kesinlikle htc kullanmamis birisi onun kulaklik sesi ve hoparlor sesindeki kaliteyi bilmezler. Bugun note 5 de denedim ses kalitesiz cikiyor arkadaslar az degil bakin kalitesiz. Bosa tartismayin a9un parmak izi okuma hizina hayran kalmistim bu ondandan

• HTC güzel bir ürün yapmış ancak galaxy S7 buna tasarım anlamında 10 basar, iki telefonun da kendine özgün güzellikleri var ancak HTC nin fiyat politikası çok kötü, gerçek anlamda kötü. Adamlarda pek de krizlik bir durum yok demek ki tok satıcı.3bin verilir mi? Bu telefona verilmez. (Bütün telefonlar hakkının çok üstünde paralara satılıyor o ayrı mesele)

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Bir S7 değil
    S7
    daha ucuz
    daha ince
    ekran kasa oranı daha iyi
    suya ve toza karşı dayanıklı
    arka ve ön kamerası düşük ışıkta daha iyi

htc
    ses kalitesi daha iyi
    ön kamerada sabitleyici var. ve ultra pixseli de koymuş ön kameraya
    S7 de bulunan gereksiz uygulamalar yok gibi gözüküyo

bana göre s7 tasarımı daha iyi. Ve fiyat konusunda htc hanesine - yiyince S7 varken ben bu telefon alınmaz diyorum

Daha karşılaştırma gelmedi ayrıca S7'nin daha iyi olduğuna dair teknik bir veri yok. Tam tersine teknik veriler ışığında bakarsak bu telefonun kamera olarak bir tık daha iyi olması gerek. S7 diyafram olarak 0.1 daha açık olsa da sensör büyüklüğü diyaframdan daha önemlidir. İmaj kalitesine doğrudan etki eden şey sensör büyüklüğü ve çözünürlük oranıdır. İkisi de 12 MP fakat biri o çözünürlüğü 1/2.6" sensöre koymuş diğeri ise 1/.2.3" sensöre koymuş. Pikseller ne kadar büyük olursa o kadar fazla ışık alır. Alınan ışık ne kadar fazlayda fotoğrafta kumlanma oranı da o kadar az olur. Dolayısıyla imaj kalitesi olarak bu telefon az bir farkla da olsa daha iyi olacaktır. Ama yine de karşılaştırmalarda belli olacak. Uzun zamandır N8'den beri hiçbir telefon 12 MP ve üzeri çözünürlükte 1.5 mikron piksel seviyesini geçememişti. Önemli bir ayrıntıdır benim için. 1.75 mikron ile 12 MP ve üzeri olan yüksek çözünürlüklü telefonlarda rekor hâlâ N8'e ait. 6 yıldır geçebilen yok.

Ayriyetten ses kalitesi konusunda HTC yine önde. Yazılım ve stabiliteye olayına zaten girmeye gerek yok. Sense her halükarda TouchWiz'den daha iyi. Kısaca bu telefon yazılımsal ve donanımsal anlamda çoğu konuda S7'den daha iyi bir telefon. S7'nin artısı ekran kasa oranı, suya toza dayanıklılık ki bunlar daha çok cihazın içindeki yazılımsal ve donanımsal özelliklere önem veren benim gibi kullanıcılar için zerre önem teşkil etmeyen önemsiz detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Nisan 2016; 20:20:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• biri fanboy der biri rezalet der biri kalite der biri kullanmamış boş konuşmasın der, biri Türkiye ikinci sınıf olarak görüyor der, heleki biri var telefon kullanıcı kitlesine akılsız der, bi bitmediniz la. siz teknolojiyi sevmiyorsunuz sadece taraf olma peşinde birbirine laf atan teknoloji düşmanılığından başka bir şey yapmıyorsunuz. bırakın tadını çıkarın. bu telefonların tek eleştirilecek yanı fiyatlarıdır. Samsung on numara telefon yapmıştır. peki apple,htc,sony,lg,xiaomi,g.mobile aklıma gelmeyen bir çok telefon markaları samsungtan aşağı kalır yanı yok hatta bazı özellikleri bile daha iyi. eee sonuç sana uygun olanı seç teknolojinin keyfini çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhkhy -- 16 Nisan 2016; 20:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hi fi ses denilen şey 24 bit ses ise bu destek lg g2de bile vardı. Ben mi yanlış biliyorum?

Evet vardı ama sadece 24 bit destekliyordu.Yani yazılımsal ya da donanımsal olarak sesle ilgili bir özelleştirme yoktu kısaca.HTC de tam da burada farkını ortaya koyuyor zaten? Donanımsal olarak Wolfson üretimi bi r ses çipi mevcut cihazın içinde, yazılımsal olarak da Dolby nin özel ses yazılımı var.Alt kısımdaki Subwoofer ve kulaklıktan bahsetmiyorum bile.Ses konusunda HTC nin yanına dahi yaklaşabilen bir firma yok.Sırf bu yüzden alacağım gelir gelmez.

Özellikle de müzisyen olanlar için çok çok önemli. Sırf bı yüzden alınır dediğin gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tasarım dışında herşey güzel görünüyor
  • çok güzel telefon olmuş,ön tasarıma laf söyleyenler canlı görmeden lütfen yorum yapmayın,kasa kalitesi bombeli ön cam ve camerası ses olarak harika bence htc alışıla gelmişin dışına çıkmış sonunda.Zaten bu sene hiç görülmemiş bi kapışma var samsung lg htc ,mi,ve diğer çogu markalar her yılki yaptıkları atılımın 5 katı fazlası için mücadele veriyorlar.

• ön siyah arka gri olmadığı sürece alınmaz diye düşünüyorum
  • çok güzel telefon olmuş,ön tasarıma laf söyleyenler canlı görmeden lütfen yorum yapmayın,kasa kalitesi bombeli ön cam ve camerası ses olarak harika bence htc alışıla gelmişin dışına çıkmış sonunda.Zaten bu sene hiç görülmemiş bi kapışma var samsung lg htc ,mi,ve diğer çogu markalar her yılki yaptıkları atılımın 5 katı fazlası için mücadele veriyorlar.

• Herkese slm.tüm yorumlari okuyamadım.bir kaç yorum okudum ve dayanamadım....ben HTC ONE S kullaniyorum.2012 eylül ayında almıştım.1500 tl fiyat ile.ve çok memnunum.iyikide tercihim HTC olmuş diyorum.halen kullanıyorum.hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmadı.yeni bir tel.alacaksam bu yine HTC olur.android dünyası dışına çıkarsamda iphone diyeyim...

• Arkadaşım da htc eye var, özçekimi filan çok iyiydi. Alasım geldi htc eye'ı ama bu nasıl olacak bakalım

• Erdi o arkandakiler ne diye videoyu izlemedim.

• HTC nin gelmiş geçmiş en güzel tasarımı HTC One X tir. hele o siyah modeli... fırsta bulursanız bir yerlerden elinize alıp tutun. öyle bir telefon daha yok!
    Ben de telefona 1500TL den fazla verilmesine karşıyım. 3000TL vereceğine son sistem pc al daha iyi.
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    Evet eşsiz tasarımı vardı... İkinci amiral gemisi telefonum oydu. Sonrasında telefon beğenemedim. Htc 10 a kadar. Tasarım olarak 10 iyi değil ama donanımla bunu kapatıyor...

• Bu konuda çok şey yazabilirim ama konu ike alakasız o kadar garip yorumlar varki
    Burdaji sidik yarışına ek olarak birşry söylemem gerekirse çok net birşey söylicem

Samsung>LG bu işin çakallarıdır. En tatlı parayı yemeye çalışırlar. Müşteri yi düşünmezler direk yap-sat kafasındadırlar. En yeni teknolojiyi abartarak sunmaya çalışırlar ama nedense bu teknolojiler tam oturmamış teknolojiler olur. İyi taraflarıda olur tabiki Alırsın ürünlerini bi kere bi vauw dedirtir ilk önce ama sonra bi kere daha kullanmazsın, yazılımda düzensiz belli bir sisteme dayanmayan sürekli değişken bir yapıları vardır.

Sony> panasonic ve bilimum japon markaları kaliteden yanadır iyi para isterler kaliteye ve dürüstlüğe önem verirler var dedikleri şey gerçekten vardır fakat yazılımda biraz yetersizdirler. Benim malım budur alan alır almayn almaz kafasındadırlar çok satma gibi bir endişeleri olmaz. Sundukları teknolojiler genelde çok oturaklı olur.
    Olmayacak şeye amin demezler.

Htc ise bu iki profil den farklı olarak
    Öyle satışlarda çokta kafaya oynama derdinde olmayan , ürünleri genelde sade ve işe yarar yapmayı tercih eder, janjanlı gereksiz özelliklerle ön plana çıkmayı sevmezler. Sağlam oturaklı ürünler üretir. Böyle hep ortada giderler bir çok cihazında bunuda koysaydı çok güzel olurdu dedirtir

Belki biraz taraflı bir yorum olacak ama
    Htc ilk android telfonu üreten

Daha samsung ve lg nin adı bilinmezken piyasanın ilk akıllı ve dokunmatik telefonlarını üreten markaların başında gelir.

Bunları neden anlattım derseniz,

Üzülüyouım teknolojiyi böyle
    İşte s7 çok iyi m10 kötü iphone iyi g5 kötü diyeren anında öldüren cümlelere.
    Birisi ÇÖP der geçer.

Arkadaşlar ciddi anlamda teknolojiler üretiliyor.

Önemli olan size hitap edeni alıp güle kullanın, kullanmak.

Hiçbir ürün mümkün değil herkesi memnun etmez, insanın doğası budur
    Dünyanın en pahalı ürünün alırsın
    Gelir bi arkadaşın öyle bi laf ederki
    Ürünün bütün değeri gözünde sıfıra iner, boşverin herkes kendi zevkine uygun olanı alsın, işinize gelen avantajları varsa diğer kusurlarını görmezden gelin. Çünkü Hiç bir zaman mükemmelini bulamayacaksınız.
    Her yenilik beraberinde başka bi sorunu getirir..

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.