Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde arkadaş s7 ile htc yi karşılaştırmış kafadan s7 nin üstünlüklerini sayarken

+bi kere bir s7 değil
    +s 7 olamaz
    2 adet üstünlük özelliği hayranlık la başlıyor
    sonra daha ucuz diye gidiyor, arkadaş münkünse s7 yi diğer telefonlarla karşılaştırmasın arabalarla falan karşılaştırsın nasıl olsa telefonda rakibi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: kesbiHi fi ses denilen şey 24 bit ses ise bu destek lg g2de bile vardı. Ben mi yanlış biliyorum?
    Evet vardı ama sadece 24 bit destekliyordu.Yani yazılımsal ya da donanımsal olarak sesle ilgili bir özelleştirme yoktu kısaca.HTC de tam da burada farkını ortaya koyuyor zaten. Donanımsal olarak Wolfson üretimi bir ses çipi mevcut cihazın içinde, yazılımsal olarak da Dolby nin özel ses yazılımı var.Alt kısımdaki Subwoofer ve kulaklıktan bahsetmiyorum bile.Ses konusunda HTC nin yanına dahi yaklaşabilen bir firma yok.Sırf bu yüzden alacağım gelir gelmez.

Edit:İmla

• Orijinalden alıntı: clb12

Orijinalden alıntı: clb12Orijinalden alıntı: kesbiHi fi ses denilen şey 24 bit ses ise bu destek lg g2de bile vardı. Ben mi yanlış biliyorum?Evet vardı ama sadece 24 bit destekliyordu.Yani yazılımsal ya da donanımsal olarak sesle ilgili bir özelleştirme yoktu kısaca.HTC de tam da burada farkını ortaya koyuyor zaten. Donanımsal olarak Wolfson üretimi bir ses çipi mevcut cihazın içinde, yazılımsal olarak da Dolby nin özel ses yazılımı var.Alt kısımdaki Subwoofer ve kulaklıktan bahsetmiyorum bile.Ses konusunda HTC nin yanına dahi yaklaşabilen bir firma yok.Sırf bu yüzden alacağım gelir gelmez.

• Nereye gidiyor bunlar böyle, bu fiyatlar,bu benzerlik, bu başı boşluk.. Her gelen model eskisini aratmakta

• erdi bey telefonun arka kısmı belli süre kullanım sonrası elde terlemeye neden olup kayma hissi verdi mi ? benım en cok dıkkat ettıgım husus telefonlarda elim cok terler cihazın ön kısım beyazda begenmedım ama sıyah efsane olmus arka gun metal cıhazı estetık kılmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: kesbiHi fi ses denilen şey 24 bit ses ise bu destek lg g2de bile vardı. Ben mi yanlış biliyorum?
    Evet vardı ama sadece 24 bit destekliyordu.Yani yazılımsal ya da donanımsal olarak sesle ilgili bir özelleştirme yoktu kısaca.HTC de tam da burada farkını ortaya koyuyor zaten? Donanımsal olarak Wolfson üretimi bi r ses çipi mevcut cihazın içinde, yazılımsal olarak da Dolby nin özel ses yazılımı var.Alt kısımdaki Subwoofer ve kulaklıktan bahsetmiyorum bile.Ses konusunda HTC nin yanına dahi yaklaşabilen bir firma yok.Sırf bu yüzden alacağım gelir gelmez.

ÖZelleştirme derken. Hem yazılımsal oalrak hem donanımsal olarak 24 bitti. Hatta flac desteği de vardı diye biliyorum. Doldy varmıydı tam hatırlamıyorum. Dış ses hiç umrumda değil benim ama bir kulaklık alıp halledilecek bir mesele çok abartılıyor diye düşünüyorum. 24bit zaten çoğu telefonda var olmalı. Doldy dediğin şey zaten ekolayzır gibi bişey 800 liralık telefondada dolby var. Bu kadar abartılırsa biçok kişi hayal kırıklığına uğrayacaktır.

• Çok harika bir cihaz çok beğendim ses benim için çok önemli tasarım ve malzeme kalitesi ise seçim yaparken ilk dikkat ettiğim özellik Quick şarj 3 samsung da yok şuan birçok ülkeye snapdragon 820 li cihaz göndermiyor bence alınır bir cihaz iyi satış yapacaktır

• Telefon donanım olarak iyi, fakat tasarım anlamında üst düzey bir telefon olarak görünmüyor. M7 den biliyorum o elmas kesimi yapılan kenarlar o kadar kolay çiziliyor ki. Alacaklar dikkat etsin.

• cemus kullanıcısına yanıt
    Olabilir ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kalinlik kamera cikintisi ile mi 9 mm yoksa cikintiyi saymadan sadece kasanin kalinligi mi 9 mm? olcme sansiniz oldu mu?
  • Erdi abi, sakalların fazla uzun olunca yaşlı gösteriyor seni bence kesersen daha iyi olur. Konu dışı oldu ama sizi sevdiğimden yazdım.

Konuya gelirsek çok güzel video olmuş, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 13 Nisan 2016; 21:28:23 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Erdi olmasın ;)

• lansker kullanıcısına yanıt
    Uyardığın için sağol, erdem abi yazmışım yanlışlıkla
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Bazen klavyede düzeltiyor...

• Video hızlandırılmış mı yoksa erdi abi taramalı mı konuşuyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

1 yıl sonra 1500'leri gördüğünde alırsınız gençler boş iş bu fiyatlandırma ancak telefonu tuttum harbiden 1800-2000 verene eyvallah derim ama 3000 vermem asla. HTC zor günler yaşıyor bu telefonu 2000 liraya koyduğu an 100 milyonlar satabilirdi yeni telefon alanlar bile bu telefonu almak isterdi ancak parmak okuyucu için boşa para harcıyorlar iris kontrolü olsa neyse bu özelliği hiç eklemese daha iyi bence boşa masraf onun yerine bataryayı 4000 yapsalardı daya iyiydi.

100 milyonlar mı 2000 TL olsa 10 milyon bile satamazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozaltin

Telefon donanım olarak iyi, fakat tasarım anlamında üst düzey bir telefon olarak görünmüyor. M7 den biliyorum o elmas kesimi yapılan kenarlar o kadar kolay çiziliyor ki. Alacaklar dikkat etsin.

HTC sitesinden bir kesit;

Güçlü üretildi çünkü hayat zor

HTC 10 günlük çarpmalar, vurmalar ve çiziklere karşı koyacak şekilde acımasız olarak tasarlandı. Dondurucu -20°C'den kaynayan 60°C'ye bir aralıkta değişen 168 saati aşkın aşırı sıcaklık testine, ayrıca 10.000'i aşkın eziyetli düşme, çizilme ve korozyon testine onu maruz bıraktık. Yapım kalitesi gerçek standartlarımızı karşılayana dek durmadık.

Hep birlikte göreceğiz!

• ucuz olaydı alırdım la daha geçen sene çıkan telefonlar 2500 tl den girmişti ne kadar pahalı oldu bu telefonlar ya böyle giderse 10 sene sonra 10bin tl olur .ictiğimin ülkesinde asgari ücret 1300 tl telefonlar 3000 tl avrupada asgari ücret 2500 hadi 2000 de telefonlar 800dolar hayat onlara güzel anasını satayım biz de burada sürünek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Video hızlandırılmış mı yoksa erdi abi taramalı mı konuşuyor ??

Videonun ses kayıt hızı düşük olabilir! Bazı detayları çekmemiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 13 Nisan 2016; 22:47:56 >
  • Telefonun donanımı gerçekten iyi ama Erdi Bey'in de belirttiği gibi ön kısmının tasarımı çok kötü olmuş, üç-dört sene önceki kaba tasarımlı telefonları hatırlatıyor. Daha büyük çerçevesine rağmen M9 bile daha güzel duruyor yanında. Fiyatı da ayrı bir negatif unsur. Kutu içeriğinden, kulaklığından bahsedilmiş de 2.300'e S7'yi alıp kalan farka en iyi kulaklığı, şarj istasyonunu da alabilirsiniz.

Bana kalırsa 1900 tl seviyesine kadar inmiş olan Z5 Premium'u ya da 1.500'e Z5 Compact'ı almak en mantıklısı halen. Aradaki farka da İpad falan alınır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.