Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut abi ile detaylı incelemesini yapın da bakalım o ne diyecek ikinizde 2000 tl anca eder dediğiniz telefonun s7 den birçok artısı olduğunu nasıl anlatacaksınız merak ediyorum doğrusu bu tasarım uzun zamandır vardı ve o sıralar dalga geçiyordunuz şimdi beğenimi kazandı dediniz. Hadi biz bunu buradan yaparız gereksiz eleştirileri ama sizin yaptığınız işte tarafsızlığınızı bozmanız ve daha çıkmamış bir telefon hakkında küçük düşürücü konuşma yapmanız size yakışmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

3000 tl para veriyorsun telefonun markası htc :) pek fazla bilinmeyen bir marka. Donanımhaber tayfası dışındakiler için öyle en azından. Kendini bu kadar ağırdan ve pahalı satmaktan vazgeçsinler artık. Türk vatandaşı çok zenginmiş gibi abd fiyatından pahalı çıkıyor telefon. Üstelik abd de garanti şartları çok daha kullanıcı dostu. Adamların kişi başına geliri bizimkinin kaç katı ayrıca Htc türk insanını yolunacak kaz gibi görmekten vazgeçerse belki popüler olur Türkiye de.. Yoksa kimse kusura bakmasın htc marka bir telefona 3000 vermem ben. İphone alırım en azından..

Htc teknoloji sevenler ve arastiranlara göre alışık olduğu bir marka. türkiyedeki vvergi oranlarını htc belirlemiyor maalesef. bizim ülkemiz zaten vergi ülkesi. % 18 KDV alır. Ülke de şirket açmak için para alır. belediye ruhsat için de alır. çalışan için gelir vergisi alır. mühür basmadigi halde onunda vergisini alır. çalışmak için aaldığın herşeyin vergisini ödersin. Ürünleri sana getiren adama nakliye ücreti ödersin. lafın kısası bu ülke vergileriyle dolu bir ülke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten de klasmanının üstünde çok güzel telefon olmuş(fiyat gene yüksek olsada)

Bravo HTC

dikkatimi video da Erdi bey ekran iyi,yüksek parlaklık sunuyor demesine rağmen gün ışığı altında hep bi karanlık olarak gördüm ekranı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fratmacit

Mesut abi ile detaylı incelemesini yapın da bakalım o ne diyecek ikinizde 2000 tl anca eder dediğiniz telefonun s7 den birçok artısı olduğunu nasıl anlatacaksınız merak ediyorum doğrusu bu tasarım uzun zamandır vardı ve o sıralar dalga geçiyordunuz şimdi beğenimi kazandı dediniz. Hadi biz bunu buradan yaparız gereksiz eleştirileri ama sizin yaptığınız işte tarafsızlığınızı bozmanız ve daha çıkmamış bir telefon hakkında küçük düşürücü konuşma yapmanız size yakışmamıştı.

Merhaba,

Yorumunuzda hatalar var,

- Birincisi cihaz sızmaya başladığından beri yaptığım yorum, arkasının güzel-önünün ise tartışmalı olduğu şeklindeydi. Bu görüşüm hala devam ediyor. Cihazın arkası güzel, ön görünüm ise telefonun geneline göre geriden geliyor.
    - Fiyatlandırmaya gelecek olursak eğer, bahsettiğiniz türde yorumu HTC 10 için değil daha ziyade A9 için yaptık. HTC'nin bol satış yapabilmesi için de yeni amiral gemisinde fiyatı uygun tutması gerektiğini söyledik.

Galaxy S7 ile artı ve eksilerini konuşabiliriz lakin bugün S7, ülkemiz şartlarında 2300TL'ye bulunabiliyor. Hatta S7 Edge'in fiyatı da 2800TL'ye düşmüş. Note 5 ise 2000TL altında. HTC 10, çeşitli açılardan farklı ve çok iddialı bir telefon. Ama rakiplerine karşı bu fiyatlandırma ile ticari anlamda ne kadar yaygınlaşır, bunu zaman gösterecek. Şu an yorum yapmak için epey erken.

Teşekkürler.

• Telefonla ilgili en iyi türkçe kaynak olmuş. Eline sağlık.

• Sinema kalitesinde ses sunuyor şuan ki en efsanevi kameralardan birine sahip. Androidde en hızlı en stabil yazılıma sahip Sense yazılımı Kutudan efsane bir kulaklık çıkıyor 3000 Mha pil var ve +boots yazılımı ile efsanevi olmuş Type C var daha ne olsun Metal gövdesi en sağlam telefon Şuan iphone 6 6s den bile daha sağlam bir metal kullanılıyor Ben HTC M7 kullanıcısıyım telefonu 3 yıldır kılıfsız kapaksız kullanıyorum hala sağlam kasayı çizebildim tabi o ayrı :)
    ama M7 den sonra beni etkileyen özelliklere sahip olduğu için bunu alacağım.
    Bundan sonraki model çift kameralı olacaktır kesinlikle...
    Her güzelin bir kusuru vardır ön kısmı standart işte ben ona pek takılmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzcanlicanavar

Gerçekten de klasmanının üstünde çok güzel telefon olmuş(fiyat gene yüksek olsada)Bravo HTCdikkatimi video da Erdi bey ekran iyi,yüksek parlaklık sunuyor demesine rağmen gün ışığı altında hep bi karanlık olarak gördüm ekranı.

Merhaba,

Cihazın ekranının karanlık gözükmesi çekim yaptığım kameranın ayarları yüzünden. Sizi yanıltmasın.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: fratmacit Mesut abi ile detaylı incelemesini yapın da bakalım o ne diyecek ikinizde 2000 tl anca eder dediğiniz telefonun s7 den birçok artısı olduğunu nasıl anlatacaksınız merak ediyorum doğrusu bu tasarım uzun zamandır vardı ve o sıralar dalga geçiyordunuz şimdi beğenimi kazandı dediniz. Hadi biz bunu buradan yaparız gereksiz eleştirileri ama sizin yaptığınız işte tarafsızlığınızı bozmanız ve daha çıkmamış bir telefon hakkında küçük düşürücü konuşma yapmanız size yakışmamıştı.
    Merhaba, Yorumunuzda hatalar var, - Birincisi cihaz sızmaya başladığından beri yaptığım yorum, arkasının güzel-önünün ise tartışmalı olduğu şeklindeydi. Bu görüşüm hala devam ediyor. Cihazın arkası güzel, ön görünüm ise telefonun geneline göre geriden geliyor. - Fiyatlandırmaya gelecek olursak eğer, bahsettiğiniz türde yorumu HTC 10 için değil daha ziyade A9 için yaptık. HTCnin bol satış yapabilmesi için de yeni amiral gemisinde fiyatı uygun tutması gerektiğini söyledik. Galaxy S7 ile artı ve eksilerini konuşabiliriz lakin bugün S7, ülkemiz şartlarında 2300TLye bulunabiliyor. Hatta S7 Edgein fiyatı da 2800TLye düşmüş. Note 5 ise 2000TL altında. HTC 10, çeşitli açılardan farklı ve çok iddialı bir telefon. Ama rakiplerine karşı bu fiyatlandırma ile ticari anlamda ne kadar yaygınlaşır, bunu zaman gösterecek. Şu an yorum yapmak için epey erken. Teşekkürler.

Yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar baktım 26 Mart tarihli mobiliteye dakika 24-28 aralığına bakarsanız. Htc 10 için yapmışsınız yorumu a9 sadece şu şekilde geçiyor mesut abi; tek şansları var 2000 tl den iPhone se ile rakip yapacaklar oradan yürüyecekler deyip erdi abi A9 bile 2500 tlden satıldığını düşünürsek bunun ihtimal dahilinde olmayacağı söylenmiş zaten video hala kayıtlarda var isteyen o kısmı tekrar izleyip yorum da bulunabilir.

• telefon güzel fakat fiyatı biraz pahalı geldi.
  • Telefonların ön yüzünün tasarımlarıı hep aynı neredeyse. Bakınca anlamıyorum artık hangi telefon bu diye. Arka tarafı fena değil ama HTC logosu abartılı olmuş.
  • Kamera performans incelemesi yapılmadı sanırım daha sonra mı yapılacak artık önemli olan kamera performansıdır telefonlarda. Ele oturuyor felan tırı vırı bunlar.
  • Bence s7 2800 ediyorsa HTC 10 için 3000 normal. Kamera mükemmel olmuş. Arayüz ve güncelleme kısmını karşılaştırmıyorum bile. Ses konusunda da s7 nin içindeki kıytırık ses işlemcisini rahat katlar. Sadece ön taraf biraz daha güzel yapılabilirdi. S7 nin tek avantajı ip68 olması. Type-c olması ve bunun usb3.0 olması muhteşem.
    edit : Google ın fotograflar ve müzik uygulaması yerine keşke kendilerininki olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.can123 -- 13 Nisan 2016; 13:29:44 >
  • bence tek eksiği tasarımı olmuş (tasarım 10 üzerinden anca 7,5 alır)önü kötü deniyor ama bence arkası da kötü .. M9'un tasarımı bundan daha iyiydi.. m9 tasarımını birazcık değiştirip bu özellikleri verselerdi 10 numara telefon olurdu..

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim
  • htc 10 un lifestyle modelinin fiyatını bekliyotum umarim en fazla 2300 den giriş yapar, snapdragon 652 ve 3 GB rami dışında bir farkı yok. İlla da 820 almaya gerek yok. Bence lifestyle modeli burada iyi satar.

• Ön görünümü iyice Samsung'a benzetmişler.Samsung'da aynı tasarımda inat ediyor.Tasarım anlamında yenilik yok

• Yaw bakıyorumda nekadar FanBoy var kulp bulmak için kendini parçalayan var

Fiyat 1500 tl olsun 4000mah batarya olsun daha ince olsun "yemek pişirsin :)"
    herkes piyasa analisti mübarek yok s7 şu kadarken bu alınmaz yok 3000 tl verilmez
    arkadaşlar cihazın tasarımını donanımını yorumlayın satıp satmayacağını bırakın HTC düşünsün bizene
    adamlar ne yaparsa yapsın fiyatı 999tl de olsa bi kulp takan eleştiren olur.

şahsi fikrim güzel telefon fiyatı tamam pahalı pek çoğuna göre alım gücü olan alır olmayan alamaz az satar çok satar orasıda HTC nin derdi bizi ilgilendirmez.

• Home tuşu ile ekran arasındaki mesafe edirne hakkari arasındaki mesafeden daha fazla...
  • arkadaşlar htc videosu altına lg g5 yazısı yapmak abes gibi görünebilir lakin g5 in açıklanan fiyatını ve htc 10 un kutudan çıkan kulaklık gibi extralarına rağmen fiyatın g5 ten 200 lira fazla olması ayriyetten s7 nin henüz bir ay geçmesine rağmen 2700 lerden 2290 liralara düşmesi g5 in hızla g4 kaderi yaşayacağının ipuçlarını vermekte demek ki üreticilerin ar ge masraflarını amerika ve avrupalı tüketicilerin sırtına yüklemek bizim gibi az gelişmiş ülke tüketicilerinin yapacağı en rasyonel hareket .
    şahsen 6 ay bekleyip gerçek piyasanın oturmasını görmek ve ona göre kendimizi soydurtmamak lazım gibime geliyor

• Telefon dört dörtlük olmuş ama gördüğüm eksiklikleri de kısaca yazacağım :

- Suya ve toza dayanıklı olabilirdi Galaxy S7'de böyle bir özellik var ve HTC 10'da olmaması bence bir eksiklik.

- Ekran kasa oranı %75-80 civarına çekilebilirdi yine S7 "Edge" modeline göre bir eksiklik.

- Kalınlık en azından 7-8 mm civarında olabilirdi. 9 mm üstten ve alttan bakışta birazcık kalın görünüyor.

- Desire Eye modelinde olduğu gibi ön kamera flaşı olabilirdi. Bu diğer amiral gemi modeli rakiplerine göre bir artı olurdu.

Ben başka bir eksiklik göremedim şahane bir cihaz geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.