Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkan amiral gemileri özellik ve performans olarak zaten ihtiyaçtan fazlasını vaad ediyor. Geriye kalan tasarım, pil süresi ve fiyat. Bu yüzden htc 10 un bu tasarım ve fiyatla başarılı olabileceğini hiç sanmıyorum.
  • htc nin aşağıdan yukarı ilerleyen uygulama menüsünü bir tek ben mi sevmiyorum

• herkes donanım açısından karşılaştırıyor s7 ile. kaldı ki orada da HTC bariz iyi. Fakat android tarafında daha önemli olan şey yazılım kalitesi optimizasyon ve güncellemeler. Bu noktada htc samsung'u tokat manyağı yapar. ülkemizi 2. sınıf kategorisine koyup exynoslu modelleri kobay gibi üzerimizde deneyen samsung'u, tüm dünya ile aynı anda türkiyede lansman yapan ve tabiri caizse adam seçmeyip herkese eşit ürün sunan htc ye tercih etmem.

ha bu arada asus kullanıyorum. uzun sürede değiştirmeyeceğim. harcayacak bol param ve telefon ihtiyacım olsa bunu alırdım. bence önü siyah olan model daha yakışıklı görünecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roark

herkes donanım açısından karşılaştırıyor s7 ile. kaldı ki orada da HTC bariz iyi. Fakat android tarafında daha önemli olan şey yazılım kalitesi optimizasyon ve güncellemeler. Bu noktada htc samsungu tokat manyağı yapar. ülkemizi 2. sınıf kategorisine koyup exynoslu modelleri kobay gibi üzerimizde deneyen samsungu, tüm dünya ile aynı anda türkiyede lansman yapan ve tabiri caizse adam seçmeyip herkese eşit ürün sunan htc ye tercih etmem.ha bu arada asus kullanıyorum. uzun sürede değiştirmeyeceğim. harcayacak bol param ve telefon ihtiyacım olsa bunu alırdım. bence önü siyah olan model daha yakışıklı görünecektir.

bariz?fanboy seni

820 nin hangi s7 içinde ve hangi ülkelerde olduğunu öğren sonra gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 13 Nisan 2016; 15:31:34 >
  • Zevk meselesi tabi ama ama ben tasarım hiç beğenmedim birde 9mm telefonumu kaldı artık takoz niyetine kullanılır

• Hi fi ses denilen şey 24 bit ses ise bu destek lg g2'de bile vardı. Ben mi yanlış biliyorum?

• Bir S7 değil
    S7
    daha ucuz
    daha ince
    ekran kasa oranı daha iyi
    suya ve toza karşı dayanıklı
    arka ve ön kamerası düşük ışıkta daha iyi

htc
    ses kalitesi daha iyi
    ön kamerada sabitleyici var. ve ultra pixseli de koymuş ön kameraya
    S7 de bulunan gereksiz uygulamalar yok gibi gözüküyo

bana göre s7 tasarımı daha iyi. Ve fiyat konusunda htc hanesine - yiyince S7 varken ben bu telefon alınmaz diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 13 Nisan 2016; 16:04:49 >
  • Cihaz güzel muhtemelende yazın alıcam biraz bekleyip kronik bir sorunu varmı görmek istiyorum. Benim bu arayüz iyileştirmesinde takıldığım bir iki uygulamanın kaldırılması kısmı var. Ben şahsen htc'nin galeri ve müzik uygulamalarını seven ve bunlarada M7 sayesinde alışan biri olarak kaldırılmasını istemezdim. Google fotoğrafların şuanki halini sevmiyorum. Kendileri anlaşıp biraz değiştirdiyseler olabilir ama kullanıcılarında ilerleyen zamanlarda bu şekilde geri dönüş yapacağını düşünüyorum. Belkide güncellemeyle tekrar bir eskiye dönüş olabilir. Onuda zamanla anlayacağız.
  • Telefon güzel ama pahalı ya :( Hele hele Ülke şartlarına göre.

• Telefonu günlük hayatta sık kullanan biri olarak telefonun hoparlörünün kalitesi olması güzel fakat telefonun hoparlörünü kullanmak istediğim zamanlar çok nadir ortaya çıkıyor o nedenle benim dikkat ettiğim bir unsur değil.Onun dışında S7/S7 Edge ile karşılaştıracak olursak tasarım daha güzel gibi gelebilir ama suya toza karşı dayanaklılık ve Samsung ürünlerine daha kolay ulaşım olması (kılıf,tamir) benim gözümde Samsung'u daha öne çıkarıyor.

• Ön yüzüne Samsung yazan hiç sırıtmaz.

• Erdi baba eline sağlık. Yanlız kamerada o kadar ön plana çıktığı söylenirken teknik bilgilerin ötesinde son tahlilde resim kalitesinden bahsetseydin iyiydi. 2 saat kadar kullandığını söylemişsin ama S7 kadar iyi yada değil gibi bi izlenim oluşması gerekirdi. Bu şekil büyük oranda kağıt üstündeki verileri sözlü olarak ifade etmiş oluyorsun sadece. Sonuç olarak kamera S7 kadar iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraix

Sinema kalitesinde ses sunuyor şuan ki en efsanevi kameralardan birine sahip. Androidde en hızlı en stabil yazılıma sahip Sense yazılımı Kutudan efsane bir kulaklık çıkıyor 3000 Mha pil var ve +boots yazılımı ile efsanevi olmuş Type C var daha ne olsun Metal gövdesi en sağlam telefon Şuan iphone 6 6s den bile daha sağlam bir metal kullanılıyor Ben HTC M7 kullanıcısıyım telefonu 3 yıldır kılıfsız kapaksız kullanıyorum hala sağlam kasayı çizebildim tabi o ayrı :)
    ama M7 den sonra beni etkileyen özelliklere sahip olduğu için bunu alacağım.
    Bundan sonraki model çift kameralı olacaktır kesinlikle...
    Her güzelin bir kusuru vardır ön kısmı standart işte ben ona pek takılmayacağım.

Yazılım ve saglamlıkta sony'i tek gecerimdiğer konularda haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 13 Nisan 2016; 17:22:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

Orijinalden alıntı: kraix

Sinema kalitesinde ses sunuyor şuan ki en efsanevi kameralardan birine sahip. Androidde en hızlı en stabil yazılıma sahip Sense yazılımı Kutudan efsane bir kulaklık çıkıyor 3000 Mha pil var ve +boots yazılımı ile efsanevi olmuş Type C var daha ne olsun Metal gövdesi en sağlam telefon Şuan iphone 6 6s den bile daha sağlam bir metal kullanılıyor Ben HTC M7 kullanıcısıyım telefonu 3 yıldır kılıfsız kapaksız kullanıyorum hala sağlam kasayı çizebildim tabi o ayrı :)
    ama M7 den sonra beni etkileyen özelliklere sahip olduğu için bunu alacağım.
    Bundan sonraki model çift kameralı olacaktır kesinlikle...
    Her güzelin bir kusuru vardır ön kısmı standart işte ben ona pek takılmayacağım.

Yazılım ve saglamlıkta sony'i tek gecerimdiğer konularda haklısınız

Sony yazılımda HTC'nin gerisinde. HTC daha iyi bence.

• 3000 lira nedir allah aşkına çıkar şunu 2400 den 2 3 sene sonra görürüz 5000den başlayan telefonlar şirketler iyice saçmalamaya başladı
  • SUPER olmus bakalim amerikadami daha once yoksa turkiyedemi daha once satisa cikacak.

• HTC bence bunuda çıkarmalıydı.
    HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...'
    (Sensör,kamera,hapörlör ve ekran düzenlenmiş.)
  • s7 varken htc alınmaz mı?
    ne kadar şakacı insanlar var memlekette..

• 64gb rom olan modeli 3300 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hi fi ses denilen şey 24 bit ses ise bu destek lg g2de bile vardı. Ben mi yanlış biliyorum?

Evet vardı ama sadece 24 bit destekliyordu.Yani yazılımsal ya da donanımsal olarak sesle ilgili bir özelleştirme yoktu kısaca.HTC de tam da burada farkını ortaya koyuyor zaten? Donanımsal olarak Wolfson üretimi bi r ses çipi mevcut cihazın içinde, yazılımsal olarak da Dolby nin özel ses yazılımı var.Alt kısımdaki Subwoofer ve kulaklıktan bahsetmiyorum bile.Ses konusunda HTC nin yanına dahi yaklaşabilen bir firma yok.Sırf bu yüzden alacağım gelir gelmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.