Şimdi Ara

HTC 10 mercek altında: 'Yeni nesil süper telefonu kullandık...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC'nin yeni nesil süper akıllı telefon modeli HTC 10'u kullandık, test ettik ve izlenimlerimizi bu videoda anlattık. Tasarımından kamerasına, ses yeteneklerinden arayüzüne kadar HTC 10 için merak ettiğiniz her şey bu videoda.

• Daha karşılaştırma gelmedi ayrıca S7'nin daha iyi olduğuna dair teknik bir veri yok. Tam tersine teknik veriler ışığında bakarsak bu telefonun kamera olarak bir tık daha iyi olması gerek. S7 diyafram olarak 0.1 daha açık olsa da sensör büyüklüğü diyaframdan daha önemlidir. İmaj kalitesine doğrudan etki eden şey sensör büyüklüğü ve çözünürlük oranıdır. İkisi de 12 MP fakat biri o çözünürlüğü 1/2.6" sensöre koymuş diğeri ise 1/.2.3" sensöre koymuş. Pikseller ne kadar büyük olursa o kadar fazla ışık alır. Alınan ışık ne kadar fazlayda fotoğrafta kumlanma oranı da o kadar az olur. Dolayısıyla imaj kalitesi olarak bu telefon az bir farkla da olsa daha iyi olacaktır. Ama yine de karşılaştırmalarda belli olacak. Uzun zamandır N8'den beri hiçbir telefon 12 MP ve üzeri çözünürlükte 1.5 mikron piksel seviyesini geçememişti. Önemli bir ayrıntıdır benim için. 1.75 mikron ile 12 MP ve üzeri olan yüksek çözünürlüklü telefonlarda rekor hâlâ N8'e ait. 6 yıldır geçebilen yok.

Ayriyetten ses kalitesi konusunda HTC yine önde. Yazılım ve stabiliteye olayına zaten girmeye gerek yok. Sense her halükarda TouchWiz'den daha iyi. Kısaca bu telefon yazılımsal ve donanımsal anlamda çoğu konuda S7'den daha iyi bir telefon. S7'nin artısı ekran kasa oranı, suya toza dayanıklılık ki bunlar daha çok cihazın içindeki yazılımsal ve donanımsal özelliklere önem veren benim gibi kullanıcılar için zerre önem teşkil etmeyen önemsiz detaylar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel beğendim mi beğendim ama ben şahsen bir akıllı telefona 1500 TL üzeri vermeyi düşünmüyorum.3000 TL şu cihaz.Bu ve buna benzer fiyatlarla akıllı telefon almak bana mantıklı gelmiyor.

• Erdi Bey;
    FM Radyo ve Kızılötesi mevcut mu?

• Her şey iyi güzelde o kalınlık nedir ya bi süre sonra sıkar onu taşımak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <3 10'u seçti.

İphone'a android ekosisteminde tek alternatifi bu telefondur benim için. Sade arayüz, canlı renkler.. tasarımına bayıldım. S7'de kamera çıkıntısına laf söyletmeyen editörlerin, önündeki minik bir çıkıntıya devamlı vurgu yapması da ilginç bir detay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 13 Nisan 2016; 12:06:51 >
  • Erdi Bey;
    O mikrofon bu görüntüyü hatırlattı! :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=H1Yi7qo02T4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000 tl para veriyorsun telefonun markası htc :) pek fazla bilinmeyen bir marka. Donanımhaber tayfası dışındakiler için öyle en azından. Kendini bu kadar ağırdan ve pahalı satmaktan vazgeçsinler artık. Türk vatandaşı çok zenginmiş gibi abd fiyatından pahalı çıkıyor telefon. Üstelik abd de garanti şartları çok daha kullanıcı dostu. Adamların kişi başına geliri bizimkinin kaç katı ayrıca Htc türk insanını yolunacak kaz gibi görmekten vazgeçerse belki popüler olur Türkiye de.. Yoksa kimse kusura bakmasın htc marka bir telefona 3000 vermem ben. İphone alırım en azından..

• Forumda herkes htc yazisi kalksin sanal tuslar kalksin diyordu yeterli simdi htc hepsini dinledi yapti hatta ustune cok sey ekledi.

Simdide fiyati cok diyenler var.Şimdi cihazin icinde 250 liralik kulaklik var hizli sarj destegi var 3.0 arti tamamen metal kasa cam uretimden daha pahali sahsen rakiplerinin lg g5 2800 oldugu durumda bu cihaz gayet uygun.Insallah alanlar gule gule kullanir gelir gelmezde bende siparis vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keljx -- 13 Nisan 2016; 12:05:03 >
  • Montajı kim yaptı acaba, fazla hızlandırılmış erdi abi yardırıyor.

• Arkadaki kamerayı beğenmeyen bi tek benmiyim ya ?
    Telefon çok iyi ama fiyat olmamış.

• 1 yıl sonra 1500'leri gördüğünde alırsınız gençler boş iş bu fiyatlandırma ancak telefonu tuttum harbiden 1800-2000 verene eyvallah derim ama 3000 vermem asla. HTC zor günler yaşıyor bu telefonu 2000 liraya koyduğu an 100 milyonlar satabilirdi yeni telefon alanlar bile bu telefonu almak isterdi ancak parmak okuyucu için boşa para harcıyorlar iris kontrolü olsa neyse bu özelliği hiç eklemese daha iyi bence boşa masraf onun yerine bataryayı 4000 yapsalardı daya iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Nisan 2016; 12:24:18 >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Fm radyo ve kizilotesi var kizilotesi icin telefonun kulaklik girisi kismina bakarsaniz orasi metal yerine beyaz bir renk kullanilmis

• Bu paraya millet 2ay geçinmeye çalışıyor telefonami verecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyordunuz ?
    Bu zamanda 2000 tl den cikan ust seviye akilli telefon mu var ? Bu fiyatlara alisin. Ne yazik ki Senede 3000 tl den asagi tepe model bulamayacagiz

• lg xiaomi samsung şimdide htc 3000mah pil koyuyolar.ne 3000 miş arkadaş koysanıza 5000mah

• quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Fm radyo ve kizilotesi var kizilotesi icin telefonun kulaklik girisi kismina bakarsaniz orasi metal yerine beyaz bir renk kullanilmis

O kadar emin olmayın. Bahsettiğiniz alan genelde antenler için tercih ediliyor. FM Radyo GSM arena sitesinde "Yok" olarak belirtilmiş. Videolarda da, menü içeriğinde de simgesi gözükmüyor.
    Korkarım FM Radyo ve kızılötesinden vazgeçmiş olabilirler!

• S7 edge ve HTC 10 arasinda kaldim Note 6 dan da S7 edge performansı bekliyorum.

Telefon tasarim bakimindan öndeki parmak izi okuyucusu dışında güzel olmuş, kamera performanslarının karşılaştırıldığı bölümü de beklemekteyim.

• vıdeonun sonunda sağ elınızdekı telefon önden 10 kat daha ıyı gorunuyor.tasarım aynı olmasın demısler ama oncekı modelden daha vasat olmus.

• Nerde o m8 in m9 un müthiş tasarımı. Önden samsung arkadan htc

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.