Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonla ilgili görselleri de koyarsan daha iyi olur.
    Edit:Tarihi görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Ekim 2012; 19:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Owen

quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Owen

Kendi tarayicisiyla internet deneyimi nasildir?

Fruit ninja oynanabiliyormu?

Internet tarayıcısında multi-touch oldukça işe yarıyor ki q klavye android serisinde multi touch özelliği olan tek cihaz chacha.
    Ama ekran boyutu nedeniyle bu tip yatay bir ekranda çok konforlu bir sörf sağladığını söyleyemem. Genel itibariyle benim işimi görüyor.

Ben Fruit Ninja'da bir takım takılmalar ve dokunmatik gecikmeler yaşıyorum. Oyun zevkini öldürdüğü için deneyip sildim. Kullandığım ekran koruyucu filmin dokunmatik hassasiyeti azalttığına dair bir söylenti duydum, başka bir oyunda buna rastlamadım o nedenle hurafe de olabilir. Diğer arkadaşların deneyimlerine bağlı karar vermek gerek.

Bende vodafone 858 smart var. bugun belki bunu alabilirim. benimkinin ekrani 2.8 inc. cha cha 2.6 aralarinda fark olurmu?

İnternet benim ivin cok onemli opera mini ile ve cha cha tabani ne arm v11 mi? HTML 5 Destekliyormus yani flash kalksa bile oynatirmis dogrumu?

Evet o küçük boyut farkını muhtemelen fark edersiniz, ama chacha daha keskin bir ekrana sahip olduğundan dolayı kullanımı daha keyifli olacaktır.

Flash desteği konusunda yazılanları biliyorum ancak gariptir ki bende flash çalışıyor.
    XDA den bu konuyu araştırdım az önce. Nedeni Zasa 'nın custom rom'unu kurmuş olmammış.
    Şuan flashlı sayfalar ve flash oyunlar, üzerinde gelen browserda açılıyor. Ancak flash oyunlarda performans yerlerde. Sadece reklamların vs düzgün olarak görüntülenmesi de yeterli diye düşünüyorum.

Üzerinde gelen Orjinal Rom da flash için dolphin browser'ı öneriyorlar.

Edit: Vodafon Smart dikey ekranmış. Chacha 'da ekran yatay 2.6" bu nedenle ekranı başka şekilde ele almak gerekiyor. Orada dikey çalışan bazı programlar için cihazı çevirmeniz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 18 Mart 2012; 13:51:27 >

• Selam arkadaşlar HTC hakkında (benim telefonum htc chaha) , herkesin tüm bilgilerini ve bu marka ve modelleri ile ilgili başlık nerededir çok merak ediyorum aradım bulamadım.

Ve htc üzerine izlenimlerim

htc chacha 500 Tlye aldım teknosadan + 1 yıl cepkask hızlıalda 800 teknosada şu an 600 iyi bir telefon 500 tl ederi var

htc hd mini teknosada hala 500 goldda 1.204 TL :D şaka ama gerçek bu durum

ve benim anlamadıgım bu ürünler niye bu kadar farklı fiyatlara satılıyor

samsung almadım uygun fiyata iyi bir samsung yok diyebilirim en iyi alınabilecek samsung bugün galaxy ace bana göre veya B5510 ve 7510 klavyeli seriler

ama htc yi (chacha) bu fiyata bulunca aldım sizler ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Selam arkadaşlar HTC hakkında (benim telefonum htc chaha) , herkesin tüm bilgilerini ve bu marka ve modelleri ile ilgili başlık nerededir çok merak ediyorum aradım bulamadım.

htc chacha 500 Tlye aldım teknosadan + 1 yıl cepkask hızlıalda 800 teknosada şu an 600 iyi bir telefon 500 tl ederi var

samsung almadım uygun fiyata iyi bir samsung yok diyebilirim en iyi alınabilecek samsung bugün galaxy ace bana göre veya B5510 ve 7510 klavyeli seriler

Hayırlı olsun deriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Selam arkadaşlar HTC hakkında (benim telefonum htc chaha) , herkesin tüm bilgilerini ve bu marka ve modelleri ile ilgili başlık nerededir çok merak ediyorum aradım bulamadım.

Güle güle kullan derim

• ChaChacı arkadaşlar bir sorum olacak.

Ekran çözünürlük boyutu bire bir uyan bir resim atıyorum telefona. Bunu duvar kağıdı yapmak istediğimde birebir aynı görüntüyü alamıyorum. Çünkü kesme ekranı çıkıyor. Kestiğimde de saçma sapan bir halde duvar kağıdı oluyor. Bu duvarkağıdı olayını nasıl yapacağız ?
  • Pil tasarrufu için önerisi olan var mı ? Hergün şarj etmek zorunda kalıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

ChaChacı arkadaşlar bir sorum olacak.

Ekran çözünürlük boyutu bire bir uyan bir resim atıyorum telefona. Bunu duvar kağıdı yapmak istediğimde birebir aynı görüntüyü alamıyorum. Çünkü kesme ekranı çıkıyor. Kestiğimde de saçma sapan bir halde duvar kağıdı oluyor. Bu duvarkağıdı olayını nasıl yapacağız ?

Chacha ekran cozunurlugu olarak 480x320 px bir ekrana sahip.

Eger bu sekilde bir ekranda, kenarlara uzatilmamis bir fotograf istiyorsaniz,

1- Google dan bu boyutlarda resimleri aratabilirsiniz
    2- Photoshop veya benzeri bir programla, crop tool 'u kullanarak ilgili ebadlarda resimler duzenleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deplesmanfatihi

Pil tasarrufu için önerisi olan var mı ? Hergün şarj etmek zorunda kalıyorum...

Hemen herkesin gunluk kullaniminda chacha'nin pil omru ne yazik ki 1gun.

Kullanimlardan kisarak bu sureyi artiracak yontemler siralanabilir.

Ama basitce sunu soyliyeyim;

Bu sureyi biraz artirmaya calismak demek, ertesi gun oglen vakti sarjin bitmesi demek:)
  • quote:

quote:

2- Photoshop veya benzeri bir programla, crop tool 'u kullanarak ilgili ebadlarda resimler duzenleyebilirsiniz.

Bunların hepsini denedim de sordum. Ekran goruntusu alabilecegim bir uygulama varsa, daha detayli gostereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bunların hepsini denedim de sordum. Ekran goruntusu alabilecegim bir uygulama varsa, daha detayli gostereyim.

Bende orjinal rom yok, şuan deneyemiyorum. Ama screenshot için şöyle bir yöntem var.
    http://www.youtube.com/watch?v=aqxdW-aC3eM

• quote:

quote:

Duvar kağıdı ayarlamasını "kişiselleştir" menüsünden yapıyorum. Duvar kağıdı seç diyorum, galeriye yönlendiriyor. Oradan seçtiğim hangi resim olursa olsun, kırpma seçeneği çıkıyor. Hepsinin ekran çözünürlüğü 480*320 oysa...

Ekran görüntüsünü atıyorum;
     HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim)

• Öldüm, Hasta ve Aşık oldum bu telefona
  • Telefonun hafızasını nasıl boşaltacağız ? Taşıyabildiğim uygulamaları taşıdım. Şimdi yeni güncelleme geldi, indirdim. Ama kuramıyorum. Çünkü hafıza yeterli değil diyor 25 MB yer yaratın diyor. Bende ise boş 11 MB yer var.
  • quote:

Telefonun hafızasını nasıl boşaltacağız ? Taşıyabildiğim uygulamaları taşıdım. Şimdi yeni güncelleme geldi, indirdim. Ama kuramıyorum. Çünkü hafıza yeterli değil diyor 25 MB yer yaratın diyor. Bende ise boş 11 MB yer var.

ne güncellemesi geldi kardeş? android 2.3.5 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Telefonun hafızasını nasıl boşaltacağız ? Taşıyabildiğim uygulamaları taşıdım. Şimdi yeni güncelleme geldi, indirdim. Ama kuramıyorum. Çünkü hafıza yeterli değil diyor 25 MB yer yaratın diyor. Bende ise boş 11 MB yer var.

Ya sen bu işi epey biliyorsun hocam, sana sorayım.

Telefon hafıza sorunu anladığım kadarıyla Rom ile alakalı birşey. Rom yükleme ne için gerekli ? Hangi romu yüklemek garantiyi bozmaz ? Orijinal rom ile mi kullanayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 27 Mart 2012; 20:25:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

ICS 4

Ya sen bu işi epey biliyorsun hocam, sana sorayım.

Telefon hafıza sorunu anladığım kadarıyla Rom ile alakalı birşey. Rom yükleme ne için gerekli ? Hangi romu yüklemek garantiyi bozmaz ? Orijinal rom ile mi kullanayım ?

ıcs4 mü dostum chacha dan bahsediyoruz android 4 güncellemesi almayacakki telefon...unutmadan rom hakkında bilgim yok malesef garanti süresince rom kurmayı düşünmüyorum hiç araştırmadım

• 3g olayı nasıl oluyor bunda bilgisi olan var mı avea hat var 3g desteklemiyor diyor çok ilginç bildiğim kadarıyla telefonun 3g desteği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeiLan41

3g olayı nasıl oluyor bunda bilgisi olan var mı avea hat var 3g desteklemiyor diyor çok ilginç bildiğim kadarıyla telefonun 3g desteği var.

bende vodafone ve türkcell var ikisindede 3g ile sorunsuz kullandım telefonu
  • 3g işareti mi çıkıyor yoksa H işareti mi ? edgeden bağlıyken E harfi çıkıyor.. 3g ile nasıl acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.