Şimdi Ara

htc desire 816 sorusu olan almayı düşünen varsa yardımcı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 1.5 aydır gri desire 816 kullanıyorum iki tane aldım birde beyazı beyazını anneme aldım hoş hala arama yapmakta zorlanıyor :D telefonla iligli sorularınız varsa almayı düşünenleriniz aklında soru olanlar elimden geldiğin yardımcı olmaya çalışabilirim evde babamda g2 var eski telefonum note 2 onları göz önünde tutarak elimden geldiğince değerlendirme yapabilirim

saygılar

• Isiniyomu
    Plastik oldugu cok belli mi parmak izi yapiyor mu
    Ve ekrani nasil kaliteli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desire 500 aldım ve hayatımda bir telden bu kadar memnun kalacağım aklıma gelmezdi.Ben de ufak bir Desire 500 yorumu:)
  • 1-)Plastiğinin samsung dan farkı var mı_?
    2-)Elden kayıyor mu_?
    3-)Çok ısınıyor mu_?
    4-)Ekranı güneş altında nasıl_?

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

1-)Plastiğinin samsung dan farkı var mı_?
    2-)Elden kayıyor mu_?
    3-)Çok ısınıyor mu_?
    4-)Ekranı güneş altında nasıl_?

Bu soruya bir desire 816 kullanıcısı olarak ben cevap vereyim.

Plastiği samsungdan gayet iyi elden biraz kayıyor ama çok değil çok ısınma yapmıyor sadece çok oyun oynayınca kameranın oralar biraz ısınıyor oda rahatsız edecek derecede değil ekranı güneş altında bence gayet iyi bana samsung galaxy y duos ve s3 mini den geçince jet uçağı gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazanc64 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın.Bir arkadasım düşünüyor da.Htc ise gözün kapalı al demiştim.Alcak heralde.
  • Ben almayı düşünmüyorum da meraktan soruyorum boomsound diğerleri gibi güzel mi ?
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyordum ama birden bu ay içersinde Desire 820 modeli çıkacağı söyleniyor sizce bu telefonu beklemeye değer mi yoksa Desire 816 mı almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clenla789

Bende bu telefonu almayı düşünüyordum ama birden bu ay içersinde Desire 820 modeli çıkacağı söyleniyor sizce bu telefonu beklemeye değer mi yoksa Desire 816 mı almalıyım.

bence 816 yı alın 820 nin 1600 gibi bi fiyattan çıkacağını tahmin ediyorum ayrıca özellik olarakta uçuk farklar yok
  • note 2 ile kıyaslama yapabilir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

note 2 ile kıyaslama yapabilir misin

Bence desire 816 daha iyi ayrıca güncel note 2 nin artıları ise bence sadece 2 gb ram ve hafızasının daha yüksek olması
  • Arkadaşlar Sony T2 Ultra mı yoksa Htc desire 816 mı ??? avantajları dezavantajlarını bilen var mı ?
  • Sa ben Çin'den htc desire 816 aldım telefon gerçekten cok hos ama benım sıkıntım telefon Çin yazılımında Türkçe dil seçeneği yok ayrıca Google play Store yüklenmiyor bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kusura bakmayın konuyu açıp bi süre ortalıkda gözükmediğimden dolayı kısa kısa anlatmaya ve cevaplamaya çalışayım.

Note 2 ile kıyaslamamı isteyen olmuş çok net söyleyebilirim note 2 rakibi değil bu cihazın ben açıkcası daha düşük beklentiler ile satın almıştım.Baktığınız zaman snapdragon 400 andreno 305 1.5 gb ram yok be abi film izlenir sosyal medya multi medya özellikleri ile kullanabileceğim bi cihaz olur kafasındaydım ama köpek gibi oyun oynayım zorluyorum banamısın demiyor bende bunu işin yazılım kısmıdır diyip es geçiyorum snpdrgn400 den böyle bi performans çıkacağını beklemiyorumdum.

Ekran kalitesine gelince pixel görmüyorsunuz kaliteli parlak ekran renkleri iyi veriyor lakin note 2 ile aynı video yu açtığım zaman note 2 nin ekranına baktıkdan sonra benim htc nin ki saman tadı veriyor

Isınma konusunda bi sıkıntım olmadı.Plastik kalitesi iyidurumda ama telefon büyük arka tarafa biraz kuvvet uyguladığınızda o esneme ve beraberinde çat çut ses geliyor

Boom sound gerçek'den çok başarılı..Ama benim 3-4 defa karşılaştığım bi durum var ilginçtir boom sound devreye girmeye biliyor normalde müzik,video vs de otomatik devreye giriyor ama açılmadı 4-5 farklı zaman da ve başladımı reset atana kadar devam ediyor bi devreye giriyo bi girmiyor..Ama yeniden başlatınca durum düzeliyor 1.5 gb ram dezavantajını görmek istemiyorsanız 10 günde bi yeniden başlatın 1 haftalık resetsiz yoğun kullanımımda şişmeye başlıyor bende

genel olarak bu telefona çöp diyenler var çok uçuk parası diyeni var vs vs ben 1400 tl den 2800'e iki tane aldım iki cihazdada bi sıkıntı yok yazdıklarım gibi herşey
    fiyatı gerçekden banada yüksek gelmişti bu donanım için ama bu düşük gördüğüm donanım beni 1 kez dahi sıkıntıya sokmadı kamera konusunda hem ön hem arka başarılı mükkemmel veya çok iyi değil iyi her türlü işinizi görebilir diye bilirim.

• htc desire 816 ya plastik demeyin olum ya küfür gibi policarbon kaplama bi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZenci000

htc desire 816 ya plastik demeyin olum ya küfür gibi policarbon kaplama bi telefon

Htc ye karşı ciddi bi sempatim var ama burada insanlara objektif bilgi vermem gerekir abi policarbon da bi tür plastik
  • ama olsun kankacım policarbon daha dayanıklı ve darbeleri emiyo
  • he bide sana sorum olucak heyçtisi dizayr 816 nın ekranı hakkında tecrübelerini ayrıntılı olarak anlatırmısın
    yeni telefon almayı düşünüyorum luma 830 ile bu telefon arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZenci000

he bide sana sorum olucak heyçtisi dizayr 816 nın ekranı hakkında tecrübelerini ayrıntılı olarak anlatırmısın
    yeni telefon almayı düşünüyorum luma 830 ile bu telefon arasında kaldım

Dostum gayet parlak ve yeterli düşük ppi rağmen Pixel ler rahatsız etmiyor lakin samsung note 2 sanki güneşaaltında bi tık daha iyi birde amoled ekranla yan yana tuttuğunda Desire 816 nın renkleri sönük kalıyor ki amoled ekranında renkleri suni bu tamamen tercih meselesi lumia larla hiç tecrübem yok ama elimden g2 note geçti ve ben gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.