Şimdi Ara

HTC Evo 3D - 1.2 GHz Çift Çekirdek - 4.3'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  HTC Evo 3D - 1.2 GHz Çift Çekirdek - 4.3'

HTC, Evo 3D isimli modelini gelecek hafta Avrupa'da kullanıcılara sunacak.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemini çalıştıran HTC Evo 3D, 1.2 GHz'lik çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olacak. 540x960 piksellik görüntüyü 4.3 inçlik ekranında sunacak olan akıllı telefonun arka yüzünde de iki adet 5'er megapiksellik, üç boyutlu ve 720p HD video çekimi yapabilen kamera bulunuyor.

Gözlüksüz üç boyutlu görüntü sunabilen ve LG Optimus 3D'den sonra ikinci 3D akıllı telefon sıfatıyla sunulacak olan HTC Evo 3D'nin 7 Temmuz'da market raflarında yer alması bekleniyor.

Galaxy SII'ye iyi bir rakip gibi gözüküyor...

• Telefonun haberi verildi zaten birkaç kere ana başlık olarak mı açtın?
  • bu telefon türkiyeye gelmez büyük ihtimalle. sensation'un aynısı sadece 1 gb ram var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

bu telefon türkiyeye gelmez büyük ihtimalle. sensation'un aynısı sadece 1 gb ram var sanırım.

HTC nin Türkiye sitesinde çok yakında yazıyor.
  • Türkiye fiyatı uçuk olacak bence.
  • satışa sunuldukatan ilk 1 hafta sonrası benden temin edebılırsınız güzel cıhaz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

Orijinalden alıntı: theformul

bu telefon türkiyeye gelmez büyük ihtimalle. sensation'un aynısı sadece 1 gb ram var sanırım.

HTC nin Türkiye sitesinde çok yakında yazıyor.

ben bu 'cok yakında ' yazısına bi yerimle gulerdimde neyse ..
  • ben cihazi ilk getireceklerden biri olarak sitenin çok yakında demesine bakmazdım .çünkü bir çok cihazı eskitip bitiriyoruz türkiyeye daha yeni giriş yapıyor gelinceye kadar zaten bir anlamı kalmıyor saygılar
  • çok pahalı olur 3d ekrana sahip
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • 500 dolarlık cihaz 1500 liraysa 916 dolarlık cihaz kaç lira olur?
  • bence HTC EVO 3D,HTC SENSETİON'un eleştirilen kamera performansını gidermiş olacağını düşünüyorum.her ne kadar daha düşük pikselli kamerası(5mp) olmasına karşın daha iyi görüntü işlemcisi ve bileşenlerle selefinden daha iyi kamera performansı verebilir.ayrıca sense 3 arayüzü daha stabil çalışması sağlanacak ve arttırılan batarya gücü ile yine selefinden daha uzun batarya ömrü sağlayacağını düşünüyorum.tabi diğer tüm donanım özellikleri açısındanda aynı(hafızası 4gb) olduğunu var sayarsak en az SENSETİON kadar performanslı olacaktır.bence bu piyasada fark yaratacak,özelliklede yeni iphone nin 3d özellikli gelme ihtimalini göz önüne alarak,ileride daha da ön plana çıkabilecek bir telefon olacaktır.
  • EVO 3D 12.08.2011 tarihinde stoklarda olacaktır. HEPSI BURADA

1.823,72 TL /939,00 USD +KDV Bence iyi fiyat..!!!!!

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-evo-3d-12-ghz-dual-core-1-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcevo3dcd&categoryId=371946
  • quote:

Orijinalden alıntı: fashionmann

EVO 3D 12.08.2011 tarihinde stoklarda olacaktır. HEPSI BURADA

1.823,72 TL /939,00 USD +KDV Bence iyi fiyat..!!!!!

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-evo-3d-12-ghz-dual-core-1-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcevo3dcd&categoryId=371946

Hakkaten iyi fiyat

• İşlemci mimarisi Sensation'dan daha yeni.Fakat ben daha çok ekran kalitesine takılıyorum,tamam 3D fakat Super Amoled kalitesinin yanından bile geçmezse benim gibi SA'e alışmış insanların gözüne pek de güzel görünmeyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.