Şimdi Ara

HTC EVO 3D mi yoksa APPLE İPHONE 4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu ara yeni bir telefon almayı planlıyorum. İphone 4 te karar kılmıştım. Galaxy s 2 ve diğer bütün android telefonları inceledim ama hiçbiri İphone'un ekran kalitesinin yakınından geçemiyor. Lütfen bana Galaxy s 2'yi övmeyin. İphone 4 ile Galaxy s 2 arasındaki fark ilk çıkan lcd televizyonlarla LED Brightwiev televizyonlar arasındaki fark kadar :D
    Gelelim asıl konumuza, geçenlerde elektronik marketleri gezerken HTC EVO 3D gördüm. Kamerası 3D görüntü çekebiliyor. Gerçekten hoşuma gitti ama ses kalitesi, hoparlörü çok vasat. Iphone 4 almaya karar vermiştim ama EVO 3D görünce durakladım. Burdan sizlerin de fikirlerini sormak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

• hocam s2 sonra ciktigi icin ekrani daha kaliteki sanirim,iphone kisiminda konusuda var.bence iphone dan sasma,illa alayim diyorsan 4 al bkleme sansim varsa yenisini bekle.
  • Beklesem ne olacak gelen YENİ İPHONE ucuz olmayacak ucuzlamasını beklesem yine 5-6 ay beklemem gerekecek. Bu ara iphone 4 16 gb 1700-1800 tl aralığında.
    Tamam s2 nin ekranı s1 e göre iyidir ama iphone ekranının yakınına bile gelemez. Hem s2 yi bi eline al incele çok kalitesiz ve hemen dağılacakmış gibi duruyor. Neyse Benim tek endişem ilerleyen zamanlarda devir 3D devri olacak. Belki kimbilir iphone 5 te de 3d kamera olabilir? O yüzden tek çekincem i4 te 3d kamera yok, evo 3d de var kafam karıştı şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.