Şimdi Ara

HTC Hero rom yükleme, root ve Türkçeleştirme işlemleri [CID işlemi eklendi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
1
Favori
51.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ressam0768

arkadaşlar, ilk mesajdaki sıralamada bir hata mı var acaba?
    saatlerce denememe rağmen bir türlü yapamadım.

flashrec kurduğumda bir türlü recovery yapamadım, sebebi nedir acaba.

sıralamada mı hata yapıyoruz. goldcard yaptığımızı nasıl kontrol edebiliriz.
    yardımcı olursanız sevinirim.

Siz flashrec için neler yaptığınızı adım adım anlatırsanız biz nerede yanlış olduğunu söyleyebiliriz.
  • anlatılanın tamamnını yaptım.
    flashrec programını kurdum ve çalıştırdım.
    programı açtığımda yazı yazacağım bar ve 2 adet seçenek çıkıyor
    1. Download Recovery Image
    2. Restore Backup Image
    recovery-backup.img dosyasını klasörün içine attım ve kısayol olara onu gösterdim,
    fakat şöyl bir mesaj veriyor "Working dont interrupt"
    nerde hata yapıyorum acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768

anlatılanın tamamnını yaptım.
    flashrec programını kurdum ve çalıştırdım.
    programı açtığımda yazı yazacağım bar ve 2 adet seçenek çıkıyor
    1. Download Recovery Image
    2. Restore Backup Image
    recovery-backup.img dosyasını klasörün içine attım ve kısayol olara onu gösterdim,
    fakat şöyl bir mesaj veriyor "Working dont interrupt"
    nerde hata yapıyorum acaba.

"Working dont interrupt"
    demek "Çalışıyorum, durdurma!" demektir. Yani işlem devam ediyor diyor.
  • OK ustad,fakat söyle bir durum var
    programı ilk çalıştırdığımda üst tarafta
    Phone type is EBI1/32A yazıyor.

Restore Backup Image dediğimde bu mesaj ekrana bir saniyelik beliriyor ve kayboluyor.
    ardından ise
    Flash FAILED: "Could not run command" hatası veriyor

burada okuduğum herkes Backup düğmesinde bahsediyor. benim programda bu yok?
  • @ sensation. sana bır sorum olacak bende aynı senın gıbı adb yı bulamıyorum cıkmıyor oyle bısey sen nasıl hallettın acaba bu adımı?bırde bırsey soracagım benım elefonun yurtdısı benm cıd kılıdı kırmam gerekıyrmu?
  • merhabalar, bu basligi uzun suredir takip ediyorum. sonunda zorda olsa karar verdim ve rootumu gerceklestirip vilain rom 5.2 yi kurdum. su ana kadar kurcaladikca daha cok seviyorum heroyu.
    Yalniz soyle bir konu atlanmis gibi:
    telefonu CID islemi yada diger islemler icin bilgisayarin gormesi icin mutlaka HTC Sync programinin kurulu olmasi gerekiyor. diger usb driverlari kurmak telefonun taninmasini ve adb de listelenmesini/ulasilmasini engelliyor.
    bende win xp 64 bit oldugu icin win 7 olan baska bir makinada gerceklestirdim islemleri. o makinaya gecene kadar htc sync kuramadim ve islemleri yapamadim(64 bit xp desteklemiyor.)
    ama ardindan tum islemleri cok guzel anlatmissiniz hic bir sorun cikmadan yaptim. ellerinize/emeginize saglik.

birde su qmat denen programi kaldirmislar. o yuzden sadece web linkini biraksaniz daha iyi olur sayfada.
  • ARKADASLAR 3 HAFTA ONCESİNDE BENDE VATANDAN HERO ALDIM BU FORMU BASTAN SONRA DEFALARCA OKUDUM NE DENIRSE YAPTIM FARKLI 2 SD KARTTA DENEDIM NE GOLD KART OLDU NEDE YENI BI ROM YUKLEYEMEDIM BOOT MENUNUN RESIMLERINIDE SIZLERE YOLLUYORUM BI BAKARSANIZ BENIM CIHAZDA MI SORUN BAR ACABA

HTC Hero rom yükleme, root ve Türkçeleştirme işlemleri [CID işlemi eklendi]

• Arkadaşlar ellerine sağlık, bende dün gece can sıkıntısına oturdum bilgisayar başına ve GOLD CARD, CID KIRMA, ROM DEĞİŞTİRME derken artık bir "MARKET" sahibiyim, biraz önce de Turkcell den İnternet ayarlarını aldım ve sorunsuz kullanıyorum telefonumu. Fakat ben "Market" te "More Local 2" uygulamasını bulamadım, neyse ki o kadar önemli de değil. Herşey için teşekkür ederim tekrardan ellerinize sağlık...
  • Arkadaşlar bende dün bu işlemleri yapmaya çalıştım.cıd kilidi kırmanının son maddesini yaptım.ama flasrec ile recovery menüsüne gelmeyi yapamadım.telefonum cıd kilidi kırmanın 17. maddesinde yaptığım rom güncellemesi ile ingilizce oldu ve android market aktif hale geldi.şuanki durumdan memnunum sayılırım.telefonumu bu şekilde kullansam olurmu?ilerde bi sorun çıkarır mı?bu şekilde kullansam htc nin yayınlayacağı 2.1 yükleyebilirmiyim?
  • arkadaşlar insaniyet namına bi yardım! vatandan hd2 alım sonra fabrika ayarlarına dön dedim herşey iyidi fakat şimdi hiçbir program yükleyemiyorum.kurmaya çalıştığım anda opera çıkıyor ekran beyazlaşıyor ve yüklenmiyor ne yapmam lazım allahaşkına bi bilen varsa söylesin şimdiden teşekkürler.
  • @mattboy
    Programın adı morelocale2

@omer12
    Evet orjinal 2.1 yükleyebileceksiniz. Fakat yükledikten sonra tekrar custom rom yükleyememe ihtimaliniz var.
  • ben yukarıda yapamadığım dediğim işlemleri de yaptım.şu anda recovery menüdeyim.sd karta da uygulama yüklemek için bölüm açmak istiyorum.menide partition sdcard diyip sonra partition sd ye mi basmam gerekiyor?
  • ben 2.1 legend romu yükledim.reboot yaptıktan sonra telefon neredeyse 30 saattir açılmadı.bu kadar uzun sürmesi normal mi?yanlış yapmış olabilir miyim?
  • yukarıda 30 dk demek istemiştim.
  • sonunda 2.1 legend romu yükledim.bi sorum olacak.telefondaki sd kartı çıkarıp başka kart takabilir miyim yoksa içinde mi kalması gerek.bu kartı gold card yaptığımız için içinde mi kalması gerek?
  • "More Local 2" programını önce Eski Rom a kurdum ve pek tatmin olmadım fakat dün gece MoDaCo Rom u kurdum ve "More Local 2" yi kurunca herşey Türkçe oldu, teşekkürler. Ayrıca telefonum çok daha verimli çalışmaya başladı MoDaCo sayesinde, tavsiye ederim arkadaşlar
  • Valla arkadaslar vatan dan aldıgım hero ma bu formda yazan herseyı eksıksız yazdım amma sonuc yukarda gordugunuz sonuc artık offical 2.1 i bekleyeceğim hiç uğraşmayacağımk 4 mayıs diye tarih vermişlerdi bakalım artık hayırlısı...
  • yuppi ilk denememde sağolsun @laconf 'un anlatımı ile başarılı bir şekilde VillainROM 5.4 ROM yüklemesini gerçekleştirmiş durumdayım
    işlem aslında çok basit ama biraz dikkat ve sabır isteyen işlemler,

emeği geçen herkesin eline sağlık
  • Sonunda Başarrdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinteker -- 8 Mayıs 2010; 0:55:24 >
  • Arkadaşlar ROM unu değiştirmeden önce KVK garantili ROM u yedekleyen birisi varsa bana gönderebilirmi? Ben o Rom un yedeğini almadımda herhangi bi durum karşısında servise göndermek için istiyorum bunu...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.