Bildirim
HTC'nin Android OS destekli yeni modeli gizlice görüntülendi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çok şık duruyor -
gizlice zaten reklam yapılıyor. -
HTC işini biliyor. Senelerdir WinMo üzerine çalışıp kendilerince geliştiriyorlardı. Şimdi aynısını Android' de yapıyorlar. Fakat Android geliştirmeye daha müsait olduğundan bir kaç sene içinde HTC bence tamamen Android üzerine yoğunlaşacak. -
onu bunu bilmemde android cok cabuk sevildi.sanirim piyasanin ihtiyaci olan isletim sistemi bu -
Bir sene içinde 5 tane model çıkarıyorlar. Sonra da eski modellere güncelleme yayınlamıyorlar. HTC kullanıcılarına ayıp ediyor. -
HTC aldı başını gidiyor, modeller ve kalite çok güzel -
hd miandıyor mükemmel bir tasarım olmuş -
dün akşam android li hero yu inceledim,
bi arkadaşım yurtdışından getirtmiş kullanıyo
800 tl ye gelmiş.
ekran çok güzel hareketleri çok iyi algılıyo bide yumuşak plastik kaplamalı
android yüklü çok fazla incelemedim,
ama bu onun daha yenisi galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arc -- 22 Ekim 2009; 17:43:47 > -
htc hd2 gelicek on bkın iphone ynında hlt etmiş -
bu konunun artık Android bölümünde olması gerekmez mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
htc hd2 gelicek on bkın iphone ynında hlt etmiş
Simdi bu yazacaklarimin konu ile ilgisi yok ama yeri gelmisken soylemek istedim.
iPhone'un ne kadar iyi bir cihaz oldugunun kaniti bu cumlede iste.
Bu alintinin aynisindan Samsung'un i8910HD modeli icinde soylendi.
Yine N97 icinde soylendi. Hatta Rachael icinde soylendi.
Ama hic bir sekilde baska bir cihaz icin soylenmiyor nedense. Bu arkadas niye i8910 bunun yaninda halt etmis demedi de iPhone gibi dandik bir cihaz icin yapti benzetmeyi?
Ya da bir i8910 sahibi neden HTC bilmem ne halt etmis bunun yaninda demiyor da iPhone icin yapiyor benzetmeyi?
Neden acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeLyMaymun
quote:
Simdi bu yazacaklarimin konu ile ilgisi yok ama yeri gelmisken soylemek istedim.
Ama hic bir sekilde baska bir cihaz icin soylenmiyor nedense. Bu arkadas niye i8910 bunun yaninda halt etmis demedi de iPhone gibi dandik bir cihaz icin yapti benzetmeyi?
Ya da bir i8910 sahibi neden HTC bilmem ne halt etmis bunun yaninda demiyor da iPhone icin yapiyor benzetmeyi?
Neden acaba?
çünki bence iphone fiyat/performans oranına göre oldukça kötü fakat i890 yada n97 iphone göre dha çok özellikleri var ve bu telefon iphone nun yaptıklarının daha faslasını ypıyor
-
Iphone kotu diyen yok zaten.Kötü bir telefon olsa devir açmazdı.
Arkadas sadece iphonedan daha iyi demek istemiş...
quote:
quote:
Neden acaba?
-
quote:
quote:
Neden acaba?
ben iphone için birşey demedim fakat iphone n97 den veya i890 dan daha iyi denildiği için iphone hepsinden daha iyise bu da iphone dan iyi anlamında söyledim bunu herhangibir telefon içinde söyleyebilirdim.
-
Ne farkeder diğerleri gibi Avrupa'da modası geçtikten sonra getirilir Türkiye'ye -
Beklemek istemeyenler doğubanktan avrupayla eşzamanlı olarak alabilirler. -
dragonun ne zaman cikacagi konusunda bir fikri olan var mi -
bir kaç ay daha zamanı var kanımca.. droid daha avrupada satışa çıkmadı. tüm avrupa ülkelerinde satışa başlaması taminen 2-3 ayı bulur. muhtemelen mart-nisan gibide türkiyede satışa başlar. yani dragonun piyasaya cıkması için önce droid fırtınasının bitmesi gerekli. benim şahsi fikrim haziran-temmuz gibi iphone 4g tanıtıldıktan sonra misilleme olarak çıkacaktır. forumlarda adının google phone olacağı dedikoduları mevcut.... -
Çok gizli..
Benzer içerikler
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp web bu video oynatılamıyor
- infinix zero 40 5g
- infinix hot 50 pro plus
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- snapdragon 6 gen 1
- gizli numaradan arama
- pd şarj nedir
- google pixel 9 pro fold
- samsung a70 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X