Şimdi Ara

htc one x im için beats audio kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beats audio kulaklık almam lazım %100 orijinal olacak htc sensation xe nin falan kullanılmamış kulaklığını satacak olan varsa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti545 -- 9 Mayıs 2012; 11:09:06 >

• aynı şekilde bana da beats audio beyaz orjinal kulaklık varsa fiyatıyla beraber bana da pm atarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 9 Mayıs 2012; 11:56:13 >
  • Eğer siteden haber bulamazsanız sahibinden adlı siteye ya da d&r mağazasına uğramanızı tavsiye ederim, iyi forumlar
  • Ben de 65% orijinal var, o olmaz mı?
  • Bende var..sıfır..sensation xl vardı saterken kulakligini vermemistim..kaç lira dir değeri bilmiyorum..siz bir teklif verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

Eğer siteden haber bulamazsanız sahibinden adlı siteye ya da d&r mağazasına uğramanızı tavsiye ederim, iyi forumlar

hocam d&r magazası link atsana sitesi varsa link var mi sahibinden.com falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil01

Bende var..sıfır..sensation xl vardı saterken kulakligini vermemistim..kaç lira dir değeri bilmiyorum..siz bir teklif verin.

pm
  • Pm
  • Konuyu 2. el bölümüne açabilirsin daha çabuk sonuç alabilirsiniz
  • Hocam bende iki çift var , kırmızı kablolu ek olarak kulak içi kulaklıkları falan herşeyi tam yani..Hala arıyorsanız pm atıyorum.
  • elinde beyaz olanlar bana da pm atarsa sevinirim
  • elinde beyaz olanlar bana da pm atarsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.