Bildirim
HTC TELEFON TAVSİYESİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aralarinda en iyisi one s tir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
Nexus 4 den bile mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Keşiş
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
Nexus 4 den bile mi ?
başta yazmamıştı nexus 4 ü,sonradan editlemiş mesajını.ben yazdığımda orda nexus 4 yoktu.ayrıca nexus 4 te htc telefon değil.ama eğer nexus 4 ü de ekliyeceksen aralarında en iyisi nexus 4 -
Açık ara nexus 4
peki kasa kalitesi nasıl?android programların hepsi yüklenebilinir mi?yani duydugum kadarıyla htc kasa noktsında çok sağlammış.ama samsung vs yere bi düşünce nerdeyse darma dağın oluyormuş?
eğer ki bu noktada da iyiyse nexus 4 ü alayım ben. -
arkadaşlar ben birde küçük boyutlu telefon istiyorum.onu söylemeyi unuttum.nexus 4 kabaymış biraz:))htc olarak zarif ve android son sürüm olan telefon tavsiyenizi beklemekteyim -
One S her yönüyle daha iyi.
Nexus 4 alırsan telefonun 3 sene kadar son model kalır. Daha ne olsun -
Nexus 4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar nexus 4 çok kaba ben onu beğenmedim.kibar ve özellikleri iyi olan sağlam bir telefon 1200 tl limitli -
arkadaşlar ilginize teşekkürler htc sensation xe aldım.iyi günler. -
kasayla ilgisi yok arkadai one x i 1 metreden tüşürdü darmadagın ben s3 1. 50 m den düşürdüm çizilmedi bile hem htc çok sağlam değil ama almışsın hayırlı olsun biraz beklesen one s alırdın -
valla çok bekledim yorumları ama artık hayırlısı diyelim:))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X