Ya ben aslında İTÜ'nün kendi yurtlarını istiyorum ama çıkmazsa diye korkuyorum.Buna da başvurup kazanırsam ve İTÜ'nün de kendi yurdu çıkarsa bi sıkıntı olmaz de mi?
arkadaşlar ikinci öğretimde bir mühendisliğe yerleştim kyk dan geri ödemeli burs alabiliyor muyum?
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan_77
arkadaşlar ikinci öğretimde bir mühendisliğe yerleştim kyk dan geri ödemeli burs alabiliyor muyum?
ikinci öğretimler sadece katkı kredisi alamıyor..diğer herşeyde örgün öğretimlerle eş haklara sahipler
bu katkı kredisi ve burs alımı konuları ile ilgili bilgisi olan varsa bana ulaşabilir mi acaba?
Vakıf üniversitesinde burslu okuyanlar da yararlanabiliyor mu burstan?
bu yurtlar üni.lerin kendi yurtları mı?
bilgi sahibi olan arkadaşlar geniş bir bilgi verse burs ve yurtlar konusunda ?
Hali hazırda meslek yüksek okulunda kaydı olan öğrenci, 4 yıllık üni. kazandı ise, kaydını sildirip 16 Ağustosta sorunsuzca başvuru yapabilir değil mi?
ÖSYM TARAFINDAN 2010 YILINDA İLK DEFA BİR YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNA YERLEŞEN ADAYLARIN YURT,BURS,KREDİ BAŞVURULARI 16 AĞUSTOS - 25 AĞUSTOS 2010 (25 AĞUSTOS DAHİL) TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.
beyler bu bursları kovalamak lazım , sadece kyk dan mı burs alınıyor , yoksa vakıflardan falan da cıkıyor mu burs ? vakıflardan cok az cıkıyormus ugrasmaya degmez diyorlar.sadece kysdan mı burs bekleyeceğiz yani.
16sında başlıyorda nerdeyse 18 i oldu hala açamıyorum lanet siteyi bi b*k varmış gibi e-devlet uygulamasına geçildi böyle rezil ediyorlar