Şimdi Ara

|| HTTP://WWW.CANAYDINISTIFA.COM/ ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu Türkiye'nin yurtdışına açılan en büyük markasının günden güne bu insan tarafından kendi emellerine alet edilmesinden kurtulmasını sağlamak için bi imza kampanyasıdır...

Elimizden geldigince yardım edelim.!

Seninle Geçen Karanlık Günlere İnat.! canaydın İSTİFA!!!

tekrarlıyorum sportif topic değildir!!!

||  HTTP://WWW.CANAYDINISTIFA.COM/  ||

||  HTTP://WWW.CANAYDINISTIFA.COM/  ||

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojito -- 7 Mayıs 2007; 12:59:24 >

• bencede canaydın istifa
    adam geldiğinden beri bişi yapamadı ne futbolcu alabildi ne borçları kapatabildi bişi olmaz bu adamdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: twincharged

bencede canaydın istifa
    adam geldiğinden beri bişi yapamadı ne futbolcu alabildi ne borçları kapatabildi bişi olmaz bu adamdan
    bunu tüm msn listemize göndermek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoarbix

bunu tüm msn listemize göndermek lazım..

Alıntıları Göster
    galatasaray tarihi bu kadar aciz bu kadar takımına sahip çıkmayan bu kadar sevimsiz bir başkan görmedi. bu adama başkan derken bile utanıyorum ya nasıl bir şeydir bu yemin ediyorum gitse şampiyon olmuş gibi sevinicem artık yeter bi insan bu kadarmı yüzsüz olur git artık git istenmiyorsun galatasarayımızada yakışmıyorsun...

iletime bile yazdım her yere yazacagım gitsin artık ne olur gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojito

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster

Niye yahu biz memnunduk adamdan,gayet düzgün birisi

• quote:

up

Alıntıları Göster
    cok oldu imza atali tum galatasaraylilar atsin
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Ben bir Fenerbahçe'li olarak, Özhan Canaydın'ın kalması taraftarıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: gecici123

Ben bir Fenerbahçe'li olarak, Özhan Canaydın'ın kalması taraftarıyım

Alıntıları Göster
    sen o şekilde taraftarsın ama bu gidişle rekabet falan kalmayacak... eskiden ankaradan maç kaçırmazdım şimdi digiturkten izleyesim gelmiyor ne olur gitsin su adam hadi GS li arkadaşlar imzalayın..!

• quote:

sen o şekilde taraftarsın ama bu gidişle rekabet falan kalmayacak... eskiden ankaradan maç kaçırmazdım şimdi digiturkten izleyesim gelmiyor ne olur gitsin su adam hadi GS li arkadaşlar imzalayın..!

Alıntıları Göster
    Ben zaten atmıştım imzamı ama onun kafası basıyomu önemli olan o!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Ben zaten atmıştım imzamı ama onun kafası basıyomu önemli olan o!!

Alıntıları Göster
    gerçekten anlam veremiyorum neden hala duruyor kimse istemiyor kimse sevmiyor daha önemlisi işi beceremiyor hiç bi sey yapamıyor verdiği sözleri tutmuyor anlamsız bi olay yaa
  • quote:

gerçekten anlam veremiyorum neden hala duruyor kimse istemiyor kimse sevmiyor daha önemlisi işi beceremiyor hiç bi sey yapamıyor verdiği sözleri tutmuyor anlamsız bi olay yaa

Alıntıları Göster
    Bir Fenerli Olarak:

CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Bir Fenerli Olarak:

CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA CANAYDIN İSTİFA

Alıntıları Göster
    kardes ciddi olarak soruyorum fenerli olarak neden canaydın ın istifasını istiyorsun ki?

hıncal uluç uın dediği gibi GALATASARAY bütün branşlarda fenerin şamaroğlanına döndü...

• quote:

kardes ciddi olarak soruyorum fenerli olarak neden canaydın ın istifasını istiyorsun ki?

hıncal uluç uın dediği gibi GALATASARAY bütün branşlarda fenerin şamaroğlanına döndü...

Alıntıları Göster
    galiba başka başkan adayımız mı yok

edit :cümle çok düşük oldu. özür.anlatım bozukluğu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mojito

gıcık oluyorumda ondan

aslında istifayla alakası yok bu işle uğraşmasın bıraksın başkanlık yapmayı futbolla uğraşmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 7 Mayıs 2007; 23:22:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

Orjinalden alıntı: mojito

gıcık oluyorumda ondan

aslında istifayla alakası yok bu işle uğraşmasın bıraksın başkanlık yapmayı futbolla uğraşmayı

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim kardeş gerçekten isyan ettirdi bize valla yani dünyada 3 kişiyi öldürebilirsin deseler ilki abdullah öcalan ikincisi özhan canaydın olacak

• quote:

çok teşekkür ederim kardeş gerçekten isyan ettirdi bize valla yani dünyada 3 kişiyi öldürebilirsin deseler ilki abdullah öcalan ikincisi özhan canaydın olacak

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Canaydın kim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0!

Canaydın kim ya

Alıntıları Göster
    canaydın sen bizim herşeyimizsin

imza : gfb
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

canaydın sen bizim herşeyimizsin

imza : gfb

Alıntıları Göster
    özhan canaydın' ı seviyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.