Şimdi Ara

Huawei HG658C Vodafone Modem Kablosuz Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Vodafone internet'e abone olurken almış olduğum Huawei HG658C modemim kablosuz hızda 30 mbit in yukarısını vermiyor. Ama kablolu olarak bağlandığımda full olarak 70mbit hızımı alabiliyorum. Ne yaptım ne ettiysem bu sorunu gideremedim Vodafone'ye arıza kaydı bıraktım gelip modemimi de değiştirdiler ama sorun çözülmedi. Sadece kendi bilgisayarımdan değil cep telefonumdan tabletlerden ve diğer bilgisayarlarımda da sorun aynı aynı şekilde kablosuz olarak bağlantıda 30mbit in üstü hızı veremiyor. Airties 5760 modem aldım evde onu kullanıyordum, Huawei'yi kaldırmıştım ama bu ara ihtiyacım olduğu için geri kurdum sorunu çözme açısından fikri olan varmıdır acaba veya Vodafone'nin modemini alıpta kablosuzda 30mbit'in üstü hızı kullanabilen arkadaşlar varmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeooN -- 4 Mayıs 2017; 12:23:37 >

• Modem markası hakkında bilgim yok ama büyük bir ihtimal kablosuz bağlantı hızı 300mbps'e kadar destekliyor.Kullandığın cihazda 150mbps'e kadar destekliyorsa bilgisayardan wifiye bakarsan 72.2mb/sn mevcut hızın vardır.Eğer modemi kablosuz ayarlardan 40Mhz modunda çalıştırırsan mevcut internet hızını alırsın.Ama çoğu modem artık 40Mhz seçsen de etraftaki wifi sinyallerinin karışıp birbirini engellememek için 20mhz modunda otomatik çaılışır.

Bilgisayarın modeme uzaklığı ve komşuların 2.4Ghz wifi sinyallarinin iç içe girmesiyle 30Mbps hız alman çok normal.Zaten bu şartlarda en fazla 40Mbps görürsün.Aynı sorunu bizzat kendim yaşadım tek çare 300mbps destekli bir wifi adaptor alacaksın.Ama bir uyarı yapıyım çoğu usb adaptor pek de verimli çalışmıyor.
  • Bir tek bilgisayar da değil ki iPhone 7 diğer telefonlar laptoplar modemin dibindeyim değişen birşey yok. Ayrıca laptopumun wireless kartı 802.11+ac destekli. Airties Air 5760 da sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Ben de 2 yıldır aynı modemi sorunsuz kullanıyordum. Birkac gündür kablosuz hızım hem pc hem de cep telefonunda 3 mgbit . Halbuki modem kabloda 50 mgbit alıyor. Ama şu an dibinde kablosuz hız 3.

Konuyu araştırırken sizin konuyu buldum. Siz bir çözüm buldunuz muydu ?
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bulamadım modemi değiştirdim 802.11ac destekli bir modem aldım sorunum çözüldü

• Benim sorunum Vodafone net i terk edince bitti. Cezasını versin o Vodafone net in.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.