Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklediğim gibi olmadı - ufak takılmalar seziyorum menüde kamerası ACE gibiymiş sadece video da ondan biraz iyi ama o fiyata daha iyi yok
  • Flash videoları oynatırken kasılması kötü olmuş.
  • incelemeyi merakla bekliyordum teşekkürler.
  • Merhaba,

Telefonun açıklanan son kullanıcı satış fiyatı 569 TL.

İyi forumlar dilerim.

Fx57
  • bunca insanın beklediği ve teredütlerinin olduğu telefonun incelemenin öncesinde çıkması çok güzel oldu.
  • beyler ordaki müzik çaların adı ney tam anlayamadım? bide albüm kapaklarını indiren programın adını da söylerseniz çok hoş olacak
  • onu bende anlıyamadım valla adminlerden birisi link falan veremezmi ya ? söylediğiniz programları indirmek istiyorumda ismini söylemenizde yeterli
  • http://www.youtube.com/watch?v=fHNqUgoB92Y
    bu videoda flash oynatırken sorun olmuyor niye burada oluyor ???
  • Müzik programı ile ilgili detaylara aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz :) Albüm kapaklarını da kendi indiriyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1088804
  • İnceleme beklediğimden güzel olmuş. Video performansı şaşırttı beni maalesef.
  • Aha beklediğim inceleme. Büyüksün Mesut Çevik
  • Ekran kalitesi hiç hoşuma gitmedi nedense. Flash koymasalar daha iyiymiş. Video ve kamera performansı oldukça kötü çıktı.
    Bunların dışında iyi gibi gibi
  • bekledıgım ınceleme büyüksün abi 'Hastasıyız dedeeeeee'
  • incelemede wm7 görünümlü bir müzik çalardan bahsedilmiş ama yanlış yazdım herhalde çünkü hiçbir yerde öyle birşey yok tam adı nedir
  • birde galazy gio nun ıncelemesı gelse cok sevıneceğim (:
  • Mesut Çevik, satışa ne zaman sunuluyor acaba bilginiz varmı ?
  • :D:D:D MEsut abi telfonu aldıgın yeri söle bizde aLak :D
  • Valla ben izledim. Açıkçası pek beğenmedim. İllâki Android istiyorum diyenlere bir şey demeyeceğim. Ama arkadaşım BadaOS'lu Wave2 aldı ve 750 lira falan verdi. Cihaz bundan abartı hızlı. Evet Android değil biliyorum ama Internet'te gezinme, müzik dinleme, film izleme gibi şeyler haricinde binlerce uygulama yüklemem ben diyorsanız biraz daha eklenip Wave 2 alınırsa çok daha iyi olur bence. Üstelik Wave 2 ye de Android yükleniyormuş diye duydum. Ama Wave2 1Ghz işlemcisi ve PowerVR 540 GPU su ile çok güçlü. Bence aradaki farka da değer. Tabi bütçesini zorlayarak alabilecek olanlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih611

birde galazy gio nun ıncelemesı gelse cok sevıneceğim (:

Aynen ya

Mesut abi duy sesimiziiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

incelemede wm7 görünümlü bir müzik çalardan bahsedilmiş ama yanlış yazdım herhalde çünkü hiçbir yerde öyle birşey yok tam adı nedir

Aynen, ne şekilde aratırsam aratayım bir sonuca ulaşamadım:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.