Şimdi Ara

HUAWEİ'NİN BAŞINA GELEN XİAOMİ'DE GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 haftaya kadar poco f1 alacağım. Huawei'nin başına gelenlerin aynısı Xiaomi'de gelir mi sizce?

• poco f1 yerine lg g7 bakabilirsiniz icinizde suphe de kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    O telefonada baktım performansı felan gayet güzel ama benim gönlüm poco f1'den yana :)
  • lg demişken fanboyluk filan yapmıyorum bissürü telefon kullandım iosta androidte şuan s10 plus kullanıcısıyım en son s8 plus kullanıyordum şu lg g4 fotoğraf kalitesini hiçbir telefonda alamadım
  • Çine karşı ticaret savaşları başladığına göre Huawei den sonra Xiaomi yede sıra gelebilir.
    Bugün Japon firmaları Huawei ye olan siparişlerini iptal etmiş işler büyüyürek karışıyor.
    Bende bu yüzden Samsung A serisini düşünüyordum.
  • ya arkadaşlar

Huawei dediğimiz firma çok büyük bir arge yapısına sahib. özellikle gsm sektöründe zte ile birlikte hareket ediyor diye biliyorum
    ayrıca adamlar sadece elektronik sektöründe yer almıyor.. veya bu cebhesini konuşacak olsak bile.. adamların hakkını yememek lazım

aslında google ın dünyadaki fb un elde edemediği kişisel bilgileri baz alırsak... şuan kişisel bilgilere erişimi en yüksek databank google da bulunmakta
    buna kişisel de olsun firma olarak da
    google drive ın dan tutunda tlf undaki bilgileri yedeklemesine varana kadar.... gmail de ayrıca....

ne faydası olur

çok büyük ihtimal ile yeni bir mobil OS sisteme dahib oluruz

ve çin markalarının hepsi bu yeni model OS u kullanmaları halinde ????!!!!

üretilmiş ve lisansı alınmış cihazlar için bir süreç belirlenir ve ondan sonrası için güncelleme kaldırılır

şimdi kullandığımız eski - yeni tüm tlfların içindeki android 2 yıl daha kullansak neyi kaybedeceğiz ? veya çin markaları android i bırakınca onlar neler kaybedecekler diye neden düşünmüyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.