Şimdi Ara

Huawei'nin Harmony işletim sistemini hangi modellere getireceği sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei'nin Harmony işletim sistemini hangi modellere getireceği sızdı

Huawei, yakında akıllı telefonlarını HarmonyOS ile güncellemeye başlayacak ancak güncellenmesi planlanan kesin modeller belirtilmedi. Şimdi ise yeni bir sızıntı, şirketin tescilli işletim sistemini HiSilicon Kirin 710 işlemci ve daha üstünü çalıştıran cihazlara getireceğini öne sürüyor.

Ayrıca Bkz.Nokia'nın uygun fiyatlı 5G akıllı telefonlarının detayları belli oldu

Kirin 710 ve üzeri işlemcili modeller güncellenecek

Sağlanan bilgilere göre, Kirin 710 ve daha yeni işlemcilere dayalı Huawei cihazlar HarmonyOS'a yükseltilebilecek. Dolayısıyla 2018'den sonra piyasaya çıkan akıllı telefon ve tabletlerden bahsediyoruz. Uyumlu yonga setlerinin tam listesi ise aşağıdaki gibi olacak:

• Kirin 710

• Kirin 810

• Kirin 820E

• Kirin 820 5G

• Kirin 980

• Kirin 980 5G

• Kirin 990

• Kirin 990E

• Kirin 990 5G

• Kirin 9000

• Kirin 9000E

Huawei'nin Harmony işletim sistemini hangi modellere getireceği sızdı

HarmonyOS'un kararlı sürümünün dağıtımının bu yıl Nisan ayında başlayacağı biliniyor. Katlanabilir akıllı telefon Mate X2 , yeni işletim sistemini ilk alan cihazlardan biri olacak . Ayrıca P50 serisinin yeni amiral gemilerinin kutusundan çıkar çıkmaz HarmonyOS ile birlikte geleceği bilgisi de mevcut.

Kaynak:https://www.huaweicentral.com/harmonyos-upgrade-plan-for-huawei-phones-suggested-again-might-cover-devices-even-with-kirin-710-chipset-list/

• listede 970 yok ulam Huawei

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei nin kirin 659 işlemcilerde bu güncellemeyi alacak yani p 20 lite mate 10 lite p smart 2018

• Kirin 970 Alamamasi saçmalığı?

• cihazları aktif olarak kullananlara güzel alternatif

• Huawei nin yaşama isteği kemal kılıçtaroğlunun bu sefer ben kazanacağım demesine çok benziyor .zuhahaha

• en çok kullandığım 10 uygulamaya (mağaza ve bankalar dahil) baktım.hiçbirinde harmonyOS desteği yok.boş bir işletim sistemi.p50'nin telefon özelliği yarım olduğu için fiyatının da yarım olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 17 Mart 2021; 10:45:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mate 10 pro yok la kirin 970 terbiyesizler
  • Huawei bir ekosistem yaratmak istiyorsa aynı Samsung'un şimdi yaptığı politika gibi Kirin 970 ve Kirin 655-658 çipsetli eski cihazlarına da kucak açması gerekiyor.
    Zaten şu an HarmonyOS dediğimiz şey AOSP Android 10 üzerine eklenen EMUI arayüzü.
    Huawei'nin acilen kendi mikrokernel yapısını sunması gerekiyor.

• Kirin 710F miş la benim ki. Gelir mi? Lütfen gelsin çünkü. GAFAM'dan bıktık.

• Kirin970 olan bazı modeller daha emui10 Android 10 gelmedi öncelikle emui10 versinler

• Hmm Nova 5t Kirin 980 gelsin bakalım belki deneriz.

• Bi umut P9 vardır dedim ama Huawei'nin Harmony işletim sistemini hangi modellere getireceği sızdı 

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Nasıl ve nereden baktınız? Hangi uygulamalar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google uygulamaları olmadan bir telefon kullanmak, tuşlu 3310 kullanmaya benziyor. Huawei ancak nal toplar artık. İsterse P50 değil P90 çıkarsın. Hikaye bundan sonra..

• Xloud X kullanıcısına yanıt

uygulama sahiplerinin sitelerine baktım:

akbank, finansbank, garanti bankası, getir, hepsiburada, n11, netflix, spotify, gain, hayatevesigar, instagram, whatsapp, foursquare, migros, carrefour, letgo, yemeksepeti, multipay, imdb, shazam, jabra sound+, bitaksi ...

liste böyle gidiyor.hepsinde ios ve android'le çalışıyor diyor

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi çıkmadığı için olabilir mi orada yazmaması?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt

12 güne harmonyOS çıkıyor.13 gün sonra hepsinde yazacak mı yani?

ordan burdan özel market veya apk arayışı devam edecekse kimse bunlarla uğraşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Mart 2021; 13:0:12 >
  • Huawei p smart 2019 da kirin 710 var onada gelirmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.