Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
486.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım serviste baya işi var telefonumun, 1080p 60 fpste dikkatimi çekti de odaklama problemi var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler güncelleme VS geldikçe telin pil performansı yerlerde eskiden 2gün şarj ettiğim tel şuan günü zor çıkarıyor acaba pili ne tüketiyor bu şekilde bir uygulama VS varmı bakacağım. Sürüm ise 9.0.1.201 c185E.. Telin sevdiğim en önemli özelliği pil ömrüydü şimdi yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pie guncellemesi geldi mi herkese? Arkadasimda var hala oreoda, dağıtılacak mi?

• iyi günler arkadaşlar.ben telefonu android 9 a güncelledim ancak normalde hızlı dolan telefon çok yavaş dolmaya başladı ayrıca şarjda hiçbir şekilde abartı ısınmayan telefonum aşırı derecede ısınmaya başladı.100 de şarjdan çıkarıyorum gece sabah 80 de alıyorum.ayrıca en büyük sorun olarak telefon kendini sürekli olarak resetliyor özellikle şarj yüzde 60 lara gelince.5 6 kez kendini resetledikten sonra erecovery sayfasına getiriyor telefonu şarja takmadıktan sonra asla açılmıyor her açmaya çalıştığımda kendini resetleyip duruyor.8 e geri döndüm ancak çözülmedi format attım bi işe yaramadı.
  • Iyi günler arkadaşlar android 9 a güncelledikten sonra indirme yapamaz hale geldim. Ekranı kapatınca indirmeler sürüyor. Torrent, tubemate indirmeyi aciyorum ekrani kapattıktan sonra onlarda duruyor. Çözümü nasıldır

• App galery tekrardan aktif durumda suan.

• Arkadaşlar telefonumu daha eski bir emui sürümüne düşürmek istiyorum. 9 sürümünden 8'e Hisuite kullanarak indim ama yeterli değil versiyon olarak. Başka bir yöntemi var mı bunun. Amacım bootloader kilidini açmak. Dc unlocker dan satın alma işlemi yaptım fakat versiyonda dolayı olmadı. Emui 7 ye inebilirsem bu işi halledebilirim.
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• arkadaşlar merhaba,
    p9 dual kullanıcısı olarak malum siteden 2.el p10plus almayı düşünüyorum, kronik bir sorun vs varmadır acaba? dikkat etmem gereken bır husus varsa yardımcı olursan çok sevınırım
  • ne oldu bizim telefonu kullanmayı bıraktı galiba herkes :) konu öldü
  • Ben bu konuyu hiç aktif görmedim ki şimdi ölü olsun Zamanının marka algısına kurban gitti değeri bilinmedi. Yeni Huawei cihazlardan kat kat iyi olmasına rağmen yüzüne bakılmıyor.

• Merhaba. Telefonum anca android 9 güncellemesini aldı ama bildirim geldiğinde içeriği gözükmüyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?

• şu telefonun bootloader kilidini açabilsem uzun süre kullanırım
    fakat nasıl açılacağı hakkında hiç bilgim yok
  • freaklana kullanıcısına yanıt
    Bildirim ayarları bu şekilde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 6 Temmuz 2019; 20:59:8 >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Evet, kilit ekranında da içeriği gözükmüyor, kilit ekranını açtığımda da gözükmüyor.

• freaklana kullanıcısına yanıt
    benden bir sorun yok, kilit ekranında bildirim içerikleri görünüyor
  • Geçen hafta salı günü telefonumu servise gönderdim, bu pazartesi elime geçti, kulaklık girişi ve kulaklıkta sorun olduğunu, ekran dokunmatiginde ve kamerasında odaklama sorunu olduğunu yazdım kargoyla gönderdim, kulaklık değişim için 70 lira istediler, onaylamadım, gerek yok dedim, ekran ve kamera sorgusuz değiştirildi, sanırım kulaklık girişini de temizlemişler şimdi kulaklığı takınca sorunsuz görüyor, genel anlamda memnunum hizmetten ama mail atmama rağmen bu haftaya sarktı telefonumu almam, daha erken teslim etme imkanları var olduğunu düşünüyorum, bir hafta telefonsuz kaldım tek sorun bu

• turuncukafali kullanıcısına yanıt
    hocam bu da bir şey mi?
    meizu 16 th yi göndermiştim servise, tam 40 gün sonra geldi.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Oh maşallah, para iadesi isteseydin keşke

• turuncukafali kullanıcısına yanıt
    Hocam bekleme modunda bu istikrarsız batarya tüketimleri hep Android telefonlarda oluyor yıllardır bir çözümde bulamadılar. İphone ların ekran kapanınca bildiğiniz telefon ölüyor batarya ve veri tüketimi dip yapıyor. Android 6 ile Doze modu sözde çözüm olacaktı ama pek bir fark olmadı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 10 Temmuz 2019; 17:12:1 >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Huawei genel anlamda bekleme modunda güzel, p10 un kirin 960 işlemcisi yüzünden kullanırken aşırı pil tüketimi var

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.