Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
111
Favori
545.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon ve araba prim yapsın,kazandırsın kaybettirmesin vs diye alınmaz arkadaşlar.

Günümüzde ihtiyaçtan ziyade, keyif ve tüketim çılgınlığı olarak alışveriş yapıyor birçoğumuz.

Huaweinin birçok modelini kullandım çok uzun zamandır ,diğer markalara göre eksikleri var elbette ama alışınca çok ta eksik gelmiyor bazı şeyler.Mesela kablosuz şarj yok :/ ama alıştım artık...

Ama emin olun alışınca başka markalara pek kulak kabartmazsınız.

Hele ki , iphone x faciası yaşayan ben asla başka markalara bakmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Üstadım yazdıklarına aynen katılıyorum

• Satışı çok geçikti.

• Sadece sağdaki hoparlörden ses geliyor. Sol taraftakinden ses gelmesi için ne yapmak gerekiyor?

• panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Full ekranda stereo olur ses kalitesi nasıl bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibe alalim pro yu taki adam gibi fiyata inene kadar ,yoksa mate 10 pro ile devam yada samsung s9 plus a evrilme :)

• Bu fiyatlara almayın aldırtmayın arkadaşlar bunu alacağınıza iPhone 8 plus alın ben öyle yapicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfabrava -- 1 Mayıs 2018; 1:36:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon hala gelmedi.

• Arkadaşlar p20 ne zaman satışa çıkacak neden hiç ses soluk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Bu devirde nasıl telefon alıp satabiliyorsunuz anlamıyorum. Telefonunuzun önceki sahibinin indirdiği bir uygulamadan dolayı içeri alınıp bir hafta sadece hakim karşısına çıkmayı beklemek çok olası maalesef.
    İşin bu yönünü geçtim, bence sadece hijyen açısından bile ikinci el telefon alınmaz. Bu forumda telefonu tuvalete düşürdüğü için sattığını pişkin pişkin yazanları bile gördüm. Zaten artık telefonlar su da geçirmiyor. Günde yeri geliyor on saat elimizde tutuyoruz, yüzümüze dayayıp bazen saatlerce görüşme yapıyoruz. Aşırı titiz bir insan değilimdir ama bu telefonlar bence kişisel ürünlerdir.
    Haklısınız hocam. Ben de bunu yapamıyorum. Hatta ailecek öyleyiz. Hiç ikinci el almadık ve hiç satmadık. Çok iyi telefonlarımız olmadı ama temizdi hep. Ben başkasının kullandığı telefonu kullanırken rahat edemem

• Telefon daha gelmedi ama Temmuz gibi telefon almayı düşünüyorum. 3-4 yıl götürmesi lazım beni. Mate 10 Pro mu yoksa p20 modelini mi almalıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Mate 10 Pro hoşuma gidiyor ama 1 yıllık telefon sonuçta. Daha yeni çıkan p20 mi almak daha mantıklı olur? P20 proya o kadar para veremem. Çok kararsız kaldım

• Telefonun satışı bu hafta yapılacağı bilgisini aldım. Sipariş verdim ama elime henüz geçmedi. Bakalım bu hafta alabilecek miyim? Alamazsak önümüzdeki haftayı bekleriz. İnşaAllah bir ay gecikmez satışı. Bir ayı geçerse almaktan vazgeçerim.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Bence mate 10 pro alsanız daha mantıklı yeni çıkan bi cihazı 3 ay kullanılıp tecrübe edilmeden alma taraftarı değilim bu sürede hem fiyatı düşüyor hem yorumlara bakıyorsunuz kafanızda bi şeyler oturuyor

Bu arada benim mate 10 pro da tıpkı Samsung larda olduğu gibi takılmaya başladı ama daha ufak tefek takılmalar oldu ben bu kadara razıyım.

• onun sebebi adroid'in saçma dosya çağırma yapısı. Hafıza doldukça çoğalıcak o takılmalar. O yüzden bana 128gb hafıza bile anlamsız geliyor. Zaten 64 doldumu uyuz etmeye başlıyor. ,
    Gerçi video dosyası gibi tek ama büyük dosyalar fazla etkilemiyor. Gereksiz sayıda çok olan küçük dosyaları yedek alıp temizleyin düzelir
  • Teşekkür ederim hocam. Evet fiyat konusu zaten başlı başına mate 10 Pro tercih etme sebebi. Düşeceği kadar düştü ve 3400 o telefon için iyi bence. Ama donma meselesini ilk defa duydum. Bu canımı sıktı. Neden oluyor acaba

• Kaynak webtekno.

www.google.com.tr
    Yeniden Yönlendirme Bildirimi
    https://www.google.com.tr/amp/www.webtekno.com/haber/amp/45194

• oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Hocam çok afedersiniz ama elin gavuru üretim yapacak ve satıp para basacak bizde burada birbirimize düşüp hakaretler mi edeceğiz lütfen sinirlerimize hakim olalım sadece ürünleri değerlendirip eleştirelim. Her cihazın artıları eksileri vardır bu tartışmaların sonu gelmez amaç bilgi paylaşımı ve muhabbet eşliğinde hoş vakit geçirmek olmalı.

• drgray kullanıcısına yanıt
    Güzel Bi değerlendirme bende yıllardır bu Samsung lar niye ilk aylar güzel ama sonraları böyle oluyor diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alfabrava

Bu fiyatlara almayın aldırtmayın arkadaşlar bunu alacağınıza iPhone 8 plus alın ben öyle yapicam
    Tamam telefonun fiyatı pahalı ama i8 plus nere p20 pro nere..

• Eksikleri olsa dahi alınacak güzel bir telefondu. Ama benim açımdan şirket çok fazla hata yaptı. Aşırı reklamlara rağmen ülkemize gelmedi telefon.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.