Şimdi Ara

Hub Bağlantı Noktası Güç Yüklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el bi laptop aldım bilgisayarcılık yapıyorum ve ilk kez böyle bi hata ile karşılaştım

Hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi diyip usb leri kapatıyor kafayı yemek üzereyim..

kendim kullanıcam die aldım laptopu ama bu sorun beni çıldırttı.. wireless mouse kullanıyorum acaba
    ondanmı olur die düşündüm ama usb porlata hiçbişey takılı değilken bile aynı hatayı veriyor !

formatladım.. olmadı

bios update yaptım olmadı

yavaş bi şekilde formatladım olmadı

chipset yükledim yine olmadı...

lütfen bana yardım edin neden kaynaklanır bu sorun.. ???

• Usb girişine birşey takılı iken mi? bu hatayı alıyorsunuz yoksa hiçbir şey takılı olmasa bile aynı mı? Usb ye taktığınız parçalarda sorun olmadığına eminseniz... tuhaf bi sorun

şu linke de bi konu açın burası biraz daha profesyonel

http://csg.cizgi.com.tr/viewforum.php?f=10
  • şansımı denicem.. usb portlara hiçbirşey bağlı değilkende aynı uyarıyı veriyor ! uyarı balonunun içine tıkladığımda usb kök hub lardan bitanesi bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor ! ve altta sıfırla butonu ile sıfırlayınca kapanıyor hemen ardından tekrar uyarı veriyor sürekli olarak ! bazen geçiyor rahatlıyor sonra yine başlıyor !
  • usb aygıtı hub bağlantı noktasının limitlerini aşan güç kullandı die bi açıklama ile çıkıyor karşıma bu balon !

cihazın özelliklerinide söyliyim

hp compaq nx6110

* centrino 1.6 ghz
    * 512 mb ram
    * 40 gb hdd
    * wireless - bluetooth
    * 2*usb port

ama usb portlar işe yaramıyor işte :S
  • benimde böyle bir problemim vardı pcmcia usb çoklayıcı aldım amacım eski laptop ımı usb bir tv kartı ile tv ye dönüştürmekti. ama pcmcia kartı taktığımda bir problem yoktu ama usb girişinden herhangi alet taktığımda hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi uyarısını aldım ve her türlü güncelleme yapmama rağmen sorunu aşamadım sonra problemin çözümünü kutu içeriğinde buldum pcmcia kartın bu tip durumlar için harici bir adaptör girişi mevcuttu 5 volt 2 amperlik bir adaptörle desteklediğimde bu sorun aşılmış oldu büyük bir ihtimalle bu problemi yaşayan arkadaşarımızın da problemi taktıkları aletin usb nin desteklediğinden daha fazla güce ihtiyaç duymaları çünkü usb girişleri en fazla 500 mA kadar destekleyebiliyor. umarım bu problemim sizin içinde bir çözüm olur.
  • bilmiyorum bu sorunla karşılaşmadım ama belki çözüm olur denermisin rica etsem

başlat ayarlar denetim masası güç şeçenekleri orda dizüstü yerine masaüstü yap
  • aynı sorun aynı makina bendede var:( internette çözümü yok malesef. hp müşteri hizmetlerine mail attım. bios update dediler yaptım ama hala aynı sıkıntı devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb standartı 1.1 olan 2 tane usb çıkşa 2.0da çalışan ve 2.0 değerlerinde güç tüketen cihazlra maus vb şeyler takarsanız mecburen kendini korumaya alır
  • arkadaşlar gerçekten bu konuda kimsenin tam bir bilgiye sahip olmaması ilginç değilmi. 2 aydır bo sorun devam ediyor
  • Bende de aynı sorun var.en son harici hard disk taktıktan sonra başladı sorunun çözümünü bulamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.