Bildirim
Hukuk hakkında bilgisi olanlar yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence anadolu universitesi ve 9eylulde olabilir bu yil asiri gerileme olacak hukukta cunku ve kontenjanlar artti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 Eylül veya Anadolu olmasını çok isterim ama 9 eyl. 15.900. 5 bin geriye atar mı bilemiyorum :/ -
Bir de bu üni.lerin Hazırlığı var mı arkadaşlar ? -
20007 sıralamadayım şehir tatmin etmesede Selçuk Hukuk kaliteliymiş. Okuyanlarla v.s görüştüm muhtemelen orayı yazıcam. En üste Marmara İÖ - Anadolu - Selçuk - Kocaeli derim. Bende aynısını yazıcam.
Özel riskli duruyor.
anadolu bence %90 gelirde 9 eylül riskli. benim 15300 sıralamam ben bile kesin gözüyle bakamadım şimdiye kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Nigahdar
20007 sıralamadayım şehir tatmin etmesede Selçuk Hukuk kaliteliymiş. Okuyanlarla v.s görüştüm muhtemelen orayı yazıcam. En üste Marmara İÖ - Anadolu - Selçuk - Kocaeli derim. Bende aynısını yazıcam.
Özel riskli duruyor.
teşekkürler yorumun için.Konya ben de istemiyorum pek özellikle kız öğrencilere baskı olduğunu duydum.Tabii sadece bir duyum ne derece doğru bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10
anadolu bence %90 gelirde 9 eylül riskli. benim 15300 sıralamam ben bile kesin gözüyle bakamadım şimdiye kadar
Ben de öyle düşünüyorum.Ama 15.300 le rahat girilir gibi. -
Arkadaşlar Marmara İÖ nasıl olur TM 18 bin ile çok önemli -
Tm 17 bındeyım ıkıncı öğretdim istemiyorum dıe Marmara hukuk yazmıyorum hata mı edıyorum :,(
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci öğretimin öyle çok bir dezavantajı yok ama ben de kararsızım.İkinci öğretimde okuyan varsa bilgi verebilir mi? -
Özelde hukuk okumak dezavantaj mı gerçekten? Neden devletten daha kötü olsun? -
Yalovaya yakın bir yerde yaşıyorsan Yalova yaz -
Arkadaşlar akdeniz geçen sene 20.600 le kapatmış.Girme ihtimalim nedir? Bir de kaç bin oynar hukuk? Kaç bin yukardan yazmaya başlanmalı? -
Akdeniz % 90 gelirde yazmadan önce çok iyi düşün ve iyi araştır
tm2 21.276 ben Akdeniz istiyorum kazansam kafi.Selçuk çok zor bir ihtimal.Gerçi Selçuk'u şehirden dolayı istemiyorum.Akdeniz -
Türk Alman yazma, geçmişi yok. Eğitim istiyorsan 9 eylul, selcuk, anadolu ve akdenizi yaz.
Arkadaşlar konyaya niye bu kadar önyargılısınız ya konyada yaşıyorum gayet memnunum belli bi kesim muhafazakar evet ama oyle baskı falan yok. Muhafazakar kelimesi korkutmasın sizi hic sıkıntı olmaz. mesela genelde ogrencilerin takildigi bosna var kampüsün yakininda. Tam bir ogrenci semti istedigini yap. sessiz sakin güzel ve imkanları iyi bir şehirdir ve istanbul ankara falan haric diger anadolu illerinin tamamına bin basar konya
Açıkçası çevremden duyduğum yorumlar Konya'da öğrencilik hayatının çok iyi olmadığı yönünde.Tabi kişisel görüştür bilemiyorum ama bu yorumlar beni etkiledi diyebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X