Şimdi Ara

HUKUK İÇİN YGS ve LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sormak istediğim soru şu biliyorsunuz ki bu yıl hukuk tm3 e alındı ygs de fen çözmem gerekiyor mu yoksa çözmesem de olur mu ?

• Puanlama diye bişey var çogu tm ci fene dokunmaz ama yaparsan ekstra olur senin için gibi bakabilirsin tabi şöyle bi durumda var ygs fene zaman ayırıp 20 yapmaya calışıcagına türkçe mat sosyal netini 35 küsür seviyeye cekmen daha dogru olur benim kaanatim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirtt

Puanlama diye bişey var çogu tm ci fene dokunmaz ama yaparsan ekstra olur senin için gibi bakabilirsin tabi şöyle bi durumda var ygs fene zaman ayırıp 20 yapmaya calışıcagına türkçe mat sosyal netini 35 küsür seviyeye cekmen daha dogru olur benim kaanatim bu

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum cevabın için teşekkürler
  • Hedefin ygs5'te ilk 10-15k ise yapsan iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce çözmen gerekenleri çöz. Türkçe, sosyal ve matematikte uğraşabileceğin kadar uğraş. Artık kalan soruları çözemeyeceğini düşünürsen fene bak. Mutlaka 5-6 soru yaparsın. Benim fenden 4 netim vardı, yarım puan bile etkilese birkaç yüz insanın önüne geçersin. Ama matematik/sosyal yapamadığı için 20-25 tane fen çözen arkadaşlarım da vardı. Ben 63 bindeyim onlar 200 binde. Yani önce kendi alanınla ilgilenmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

Sen önce çözmen gerekenleri çöz. Türkçe, sosyal ve matematikte uğraşabileceğin kadar uğraş. Artık kalan soruları çözemeyeceğini düşünürsen fene bak. Mutlaka 5-6 soru yaparsın. Benim fenden 4 netim vardı, yarım puan bile etkilese birkaç yüz insanın önüne geçersin. Ama matematik/sosyal yapamadığı için 20-25 tane fen çözen arkadaşlarım da vardı. Ben 63 bindeyim onlar 200 binde. Yani önce kendi alanınla ilgilenmelisin.

geometriye ne kadar yoğunlaşmalıyım ne kadar etkiler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancndogan

quote:

Sen önce çözmen gerekenleri çöz. Türkçe, sosyal ve matematikte uğraşabileceğin kadar uğraş. Artık kalan soruları çözemeyeceğini düşünürsen fene bak. Mutlaka 5-6 soru yaparsın. Benim fenden 4 netim vardı, yarım puan bile etkilese birkaç yüz insanın önüne geçersin. Ama matematik/sosyal yapamadığı için 20-25 tane fen çözen arkadaşlarım da vardı. Ben 63 bindeyim onlar 200 binde. Yani önce kendi alanınla ilgilenmelisin.

Bir senedir hiç geometri çalışmadım, iyi ki de çalışmamışım. YGSde 3-4 tane ya çözdüm ya çözmedim. LYS'de 7 tane çözdüm. Çalışsaydım da asla LYS'deki soruları çözebilecek kadar çalışmazdım zaten. Hedefine bağlı yani Bilkent'te okumak istiyorum diyorsan paşa paşa her şeyi çözeceksin. Ben İstanbul Üni. istiyordum ama artık Anadolu'da bir yerlerde olur diyorum sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barancndogan

quote:

Bir senedir hiç geometri çalışmadım, iyi ki de çalışmamışım. YGSde 3-4 tane ya çözdüm ya çözmedim. LYS'de 7 tane çözdüm. Çalışsaydım da asla LYS'deki soruları çözebilecek kadar çalışmazdım zaten. Hedefine bağlı yani Bilkent'te okumak istiyorum diyorsan paşa paşa her şeyi çözeceksin. Ben İstanbul Üni. istiyordum ama artık Anadolu'da bir yerlerde olur diyorum sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte...

sonuçlar ne oldu netlerı atarmısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.