Şimdi Ara

Hukuk mu Tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Aynı konuyu daha çok cevap gelsin diye buraya açıyorum. Tıp mı Hukuk mu? .Ben Tıp diyorum fakat babam hukuk diyor annem şimdiden avukat oğlum demeye başladı.
    Kriterler(işin zevkli olması,maddi kazanç,manevi haz(önem sırasıyla)

Not:Lise 3'üm ve sayısal öğrencisiyim ama edebiyat sınavına da girceğim

• Hocam ikisi de tam zıt hedefler. Birine koşarken birinden uzaklaşmak zorundasın. İkisine de aynı anda koşamazsın. Bu saate kadar çoktan hedef belirlenmiş olmalıydı bence. En azından MF-TM ayrımında. Mesela hitap yeteneğin nasıl? Ya da ölüden, kandan korkar mısın? Bunları düşünüp karar vermen gerekir. Kişiden kişiye değişir. Bana sorarsan sağlık meslekleri her zaman daha iyidir tabi. Avukattan çok ne var? Tıpsa zor. Kazanmak bir dert, okumak ayrı bir dert. En iyisi yeteneklerine ve isteklerine göre seçim yapmak. Olumlu olumsuz şeyler ikisi için de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sjoberg

Hocam ikisi de tam zıt hedefler. Birine koşarken birinden uzaklaşmak zorundasın. İkisine de aynı anda koşamazsın. Bu saate kadar çoktan hedef belirlenmiş olmalıydı bence. En azından MF-TM ayrımında. Mesela hitap yeteneğin nasıl? Ya da ölüden, kandan korkar mısın? Bunları düşünüp karar vermen gerekir. Kişiden kişiye değişir. Bana sorarsan sağlık meslekleri her zaman daha iyidir tabi. Avukattan çok ne var? Tıpsa zor. Kazanmak bir dert, okumak ayrı bir dert. En iyisi yeteneklerine ve isteklerine göre seçim yapmak. Olumlu olumsuz şeyler ikisi için de mevcut.
    normalde anneler babalar tıp ister çocuk hukuk ya da mühendislik.Sizin ailede bir terslik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

normalde anneler babalar tıp ister çocuk hukuk ya da mühendislik.Sizin ailede bir terslik var.

Alıntıları Göster
    Boğaziçin mühendislik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Boğaziçin mühendislik

Bence Odtü tıpa gitmeli hem orda mühendisler daha fazla arada mühendislik derslerinede girer.Hukuku boşver canım herkes hukukçu.
  • mühendislik düşünmüyorum çünkü elini çarpsan mühendis ve emeklilik yaşı 65 o yaşa kadar çekilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    HUKUK MU DAHA ZOR TIP MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lagras kullanıcısına yanıt
    Sayın Lagras ya ilkokullusunuz ya da dünyadan bir habersiniz teknik üniversitelerde tıp ve hukuk olmaz(ktü hariç o bir gariptir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemirhanhüser

mühendislik düşünmüyorum çünkü elini çarpsan mühendis ve emeklilik yaşı 65 o yaşa kadar çekilmez
    önce bi kazanda sonra konusulur bunlar
  • quote:

Merhaba.Aynı konuyu daha çok cevap gelsin diye buraya açıyorum. Tıp mı Hukuk mu? .Ben Tıp diyorum fakat babam hukuk diyor annem şimdiden avukat oğlum demeye başladı.
    Kriterler(işin zevkli olması,maddi kazanç,manevi haz(önem sırasıyla)

Not:Lise 3'üm ve sayısal öğrencisiyim ama edebiyat sınavına da girceğim

Tıpı kazanmanin yaninda hukuk cocuk oyuncagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sayın Lagras ya ilkokullusunuz ya da dünyadan bir habersiniz teknik üniversitelerde tıp ve hukuk olmaz(ktü hariç o bir gariptir)

Sen buralarda yenisin galiba boğaziçi odtü itü tıp meşhurdur donanımhaberde
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Benim bu konuyu açmamın sebebi edebiyat sınavına girip girmeyeceğimi belirlemek için(övünmek gibi olmasın ortaokul ve lise1de hep 5ti)
  • Adam hep 5 alıyormuş, sınavda kesin edebiyattan 55.75 net yapar. Dağılın beyler.

• Ben edebiyattan 55.75 net yapacağım diye birşey demedim.Sadece edebiyatım iyidir.Çalışsam yaparım yardım edeceksiniz edin etmeyecekseniz bu konuyu terkedin
  • Benim arkadaşta 12. Sınıfta mat 85 90 alıyordu ygsde barajı geçemedi

• Lütfen insan gibi hedefimi belirlemeye yardım edecek olanlar etsin dalga geçeceklerde burayı terketsin
  • quote:

Lütfen insan gibi hedefimi belirlemeye yardım edecek olanlar etsin dalga geçeceklerde burayı terketsin
    Kardeşim seninle yukarıda dalga geçtim ama çok uç noktalardasın.Şuan ciddi ciddi yorum yapıyorum dikkate almanı öneririm.Hukukla tıp ayrı dünyalar ailen istiyor diye ikisinden birine yönelme bence.Önce kendini tanımaya çalış ben ne istiyorum,ne yapabilirim,neyi nasıl yaparsam mutlu olabilirim gibi sorulara kendin cevap ver.Daha sonra kendine bir plan yap bu hedefe ulaşmak için hangi dersleri çalışmalıyım,hangi konularda eksiğim var vb.Sen şimdilik bunları yap sonra gel bu konuya up çek benide alıntıla sonra bir daha konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagras -- 27 Ocak 2014; 13:00:26 >
  • quote:

Lütfen insan gibi hedefimi belirlemeye yardım edecek olanlar etsin dalga geçeceklerde burayı terketsin
    Adam atarlı çıktı ,Notu 5 miş övünüyormuş ,ygs'De ilk 1000 dh'Den çıkar
  • DRIFT UZMANI kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle kopyayla alıyordur. YGS de kopya çekemeyeceği için barajı geçememiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: solbek11

Adam atarlı çıktı ,Notu 5 miş övünüyormuş ,ygs'De ilk 1000 dh'Den çıkar

Alıntıları Göster
    lan sanki senin yerine biz okuyacaz sen kendi hedefini belirlesene bize ne soruyon ben mühendislik derim başkası tıp der herkes kendine göre söyler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.