3.50 ortalama ++++++ bir sürü prosedür :D çok zor kardeşm. mesela Hacettepe için Google a Hacettepe hukuk yatay geçiş yaz araştırabilirsin hepsini öyle
quote:
Orijinalden alıntı: anilin
3.50 ortalama ++++++ bir sürü prosedür :D çok zor kardeşm. mesela Hacettepe için Google a Hacettepe hukuk yatay geçiş yaz araştırabilirsin hepsini öyle
kardeşim 3.50 + ortalama için 20 bnilerdeki hukuku yazmayı düşünüorum okul puanım 7 bin geri atıyo beni istediim istanbul hukuku kazanamıyorum olmuo sınavla artık boyle bi yol deniim diyorum yazıp :(
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanmağaradamı
quote:
Orijinalden alıntı: anilin
kardeşim 3.50 + ortalama için 20 bnilerdeki hukuku yazmayı düşünüorum okul puanım 7 bin geri atıyo beni istediim istanbul hukuku kazanamıyorum olmuo sınavla artık boyle bi yol deniim diyorum yazıp :(
ben ham puanımda 20 bin oldum okul puanıyla 31 bine attı (: onu bende düşündüm araştırdım ama gerçekten çok zor. hukuk ta 3.50 yapmak zaten zor bide 3-5 kişilik kontenjan için 100 200 kişiyle yarışacaksın o yüzden çok zor görünüyor ama azmin elinden tabi ki bir şey kurtulmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme