Şimdi Ara

Hukuk tartışmaları ve Ankara Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara hukuk bir gelenektir, mezunlarına internetten bakarsanız kimlerle aynı sırayı paylaştığınızı daha iyi anlarsınız, suan hukukun içinde olmadığınız için tam fark edemeyeceksiniz ama kürsülerde açık ara ankara hukuk öndedir, özellikte özel hukuk alanında ankara hukuk bir numaradır, her hoca bir çınardır özel hukuk kürsüsünde.. Avukat hakim savcı olmak istiyorsanız vs tartışmalarına girmiyorum hukuk ogrenmek istiyorsanız ankara hukuk tercih edilir. Derste çınar diyebilecegim bir hocamız bir ara silkelenmemiz için bizi ikaz etmişti, siz bu ülkenin en iyi hukuk fakültesinde okuyorsunuz kim ne derse desin en iyi hukuk fakültesi demişti, diğer hocalarımız da her zaman bunu aşılarlar ve büyük gelenek sahibi bir fakültedesiniz derler, ülkenin en büyük hukuk kutuphanesi ankara hukuktadır, ayrıca sorularınız varsa cevaplarım

• Sorularınızı hala sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protista -- 19 Temmuz 2017; 16:9:51 >
  • İstanbul üniversitesini ankaraya göre nasıl konumlandırıyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

İstanbul üniversitesini ankaraya göre nasıl konumlandırıyorsun hocam

Ankara hukuk un bir tık altı, orası da çok iyi bir üniversite ama genel olarak bizden düşük olarak bakarız oraya
  • ankara hukuk candır gerisi heyecan
  • Gazi>Ankara
  • akdeniz hukuku bi yorumlarmisin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Gazi>Ankara

hangi evrende?
  • darkilex kullanıcısına yanıt
    Kadrosu hakkında bilgi sahibi değilim ama aşırı derecede hukuk mezunu olduğu için 3 4 okul dışında hukuk okumanın gelecekte beklentilerin altında bir yaşam sunacağı görüşündeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kai Yerimdar

Ailemden çok mezun var ve emeklerinin karşılığını alabileceğin bir okul herşeyden ötesi

Kesinlikle
  • geliyorum :)
  • Galatasaray Hukuk(devlet)

Bilkent Hukuk(özel)

Koc Hukuk (özel) bölümlerinin Ankara Hukuk' un gerisinde oldugu evrende sanirim.
  • protista kullanıcısına yanıt
    Hocam marmara hukuka ne dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyzır02561

quote:

Gazi>Ankara

hangi evrende?

Vallaha istatistik üzerine konuşursak gazi daha iyi kusura bakma. Ankara hukuk eski ve sıralaması iyi diye en iyi hukuk olmuyor.
  • Hocalar kendini ankara hukuKta mı yetiştirmiş :)
  • Hocam üniversite kaydımı sildirip tekrardan hazırlanacağım. Geçen sene 350k oldum fakat bazı sosyal ve kendi adıma olan nedenlerden dolayı. Benim hedefim Ankara hukuk veya Gazi hukuk. Gerekirse 2 yıla yayar öyle kazanırım.

Tavsiyeleriniz nedir ?
    Nasıl çalışılmalı ?
    Nelere dikkat edilmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertbey3310

Hocam marmara hukuka ne dersin

Ankara ve İstanbul hukuktan sonra bu ülkenin en iyi hukuk fakültesi olduğunu düşünüyorum köklü bi fakülte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Hocam üniversite kaydımı sildirip tekrardan hazırlanacağım. Geçen sene 350k oldum fakat bazı sosyal ve kendi adıma olan nedenlerden dolayı. Benim hedefim Ankara hukuk veya Gazi hukuk. Gerekirse 2 yıla yayar öyle kazanırım.

Tavsiyeleriniz nedir ?
    Nasıl çalışılmalı ?
    Nelere dikkat edilmeli ?

Kardeşim o konuda başarıya ulaşan birçok arkadaş var forumda yazılar yazmışlar, ben daha çok üniversite hakkında sorulara cevap veriyorum
  • quote:

quote:

quote:

Gazi>Ankara

hangi evrende?

Vallaha istatistik üzerine konuşursak gazi daha iyi kusura bakma. Ankara hukuk eski ve sıralaması iyi diye en iyi hukuk olmuyor.

Seni yavaşça konudan uzaklaştırabilir miyiz, gazi>ankara diyen birinin bu konuda yer alması utanç verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: protista

quote:

quote:

quote:

Gazi>Ankara

hangi evrende?

Seni yavaşça konudan uzaklaştırabilir miyiz, gazi>ankara diyen birinin bu konuda yer alması utanç verici

Ahahahahah neye göre kime göre. Kendi üniversiteni savunuyorsun normal ama sınavla en fazla devlet kurumlarını kazananlar gazi mezunu. Bana somut verilerle gel boş beleş ankara hukukun eskiliğinden ekmek yemeyin her yerde oku istersen, ankara hukuku bir yerde bile öven görmedim. Açın ekşiye bakın. Öyle ki adam ankara ve istanbul hukuk ülkenin en iyisi demiş gsü, koç, bilkent ankara ve istanbuldan kötü öyle mi? Marmara bile daha iyi bunlardan neye göre bu iyi/kötü yorumunu yapıyorsun bir de onu açıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper1907 -- 20 Temmuz 2017; 20:52:58 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.