Bildirim
Hukuk vs tıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
tamam hukuk iyidir ama tip geliyorsa ve seviyorum diyorsan gerisi hikaye -
Tip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tıp -
hukuk temiz iş :)şaka şaka sen ne istiyorsan onu sec bakma buradakı kımseye yalnız sevmek yetmez mesela çok kıtap okurmusun agzın laf yaparmı kensini sivri zeka mı goruyorsun ve daha rahat sartlarda mı calısmak ıstersın o zaman hukuk,çok çalıskan mısın insan vucudunun hiçbir bolgesınden irenmez mısın hayatını dortte ucunu calsımaya ve bu meselege mı adamak istiyorsun tıp o zaman sen vereceksın kararını,kolay gelsın zor bir karar:) -
kesinlikle tıp -
tıpta 6 sene çırpınıp canın çıkacak, üstüne bir de tus için hazırlanıp sonra 4 yıl daha okuyup uzman olmak, hocaların kaprisini çekmek vs.. derken, hukukta 4 yılda bitirip iş sahibi olabiliyorsun. ben hukuk okuyorum. kafana takılan yönleri sorabilirsin. kaldığım yurtta tıpçılar da var, hâllerinden bahsedebilirim.. -
arkadas konfor ıstıyen bır kere tıpı secmeyecek bu kadar basıt sana can teslım edlıecek hastanı bir kucuk hatada kaybedınce vicdan azabı cekersın,o yuzden en ıyı egıtım sartlarında resmen bu ısın kolesı olman lazım hukuk da ıse kendını gelsıtırır ne bılıyım kıtap okursan iyi yerlere gelırsın para olmasın derdınız dısıplınlı ve calıskan biriysen ha bıde bıraz korkusuz da olman gerecek tabı:)tıbı secebilirsin ama dedıgım gıbı ınanılmaz ayrı dallar önce kendını kesfet bence kımseye bakma burada tıp yaz dıyen adamlar yıllar sonra belkı de senın hastan olacaklar ve sen de benı bu meslege zorla soktunuz bende sızı surundurmessem dıyebilirsin:)biraz canıce oldu ama dedıgım gıbı daha kendını kesfedememıssın bence bıde bırak saygınlıgı parayı falan bunlar bos ısler tıpın saygınlıgı olsa hergun onlarca doktoru dovmezler bırkere bnm gozumde en saygın meslek ogretmenllıktır mesela iyi bir ogretmenın karsısında ben hamngı meselekten olursam olıyım el pence dıvan dururum takılma kımseye iyi dusun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X