Şimdi Ara

HUKUKCU ARKADASLAR,KIRIKKALE HUKUK vs ISPARTA HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kırıkkale hukuk agır basıyor ama fikri olan veya buraları tercih edecek arkadaslar düşünceleriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senveru -- 8 Temmuz 2014; 16:13:23 >

• Ben 24 k dayım.
    Isparta yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Ben 24 k dayım.
    Isparta yazacağım.

Ne bileyim hocaları pek iyi değilmiş diye duydum..
  • Ben de kolaymış diye duydum.

• var mı baska fikri olan
  • senveru S kullanıcısına yanıt
    tabi ki ısparta daha iyi, benim arkadaş da Kırıkkale yazdı ama durumu yok diye yazdı yoksa Isparta istiyordu o da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam0

tabi ki ısparta daha iyi, benim arkadaş da Kırıkkale yazdı ama durumu yok diye yazdı yoksa Isparta istiyordu o da

kırıkkalenın hukuk eğitimi çok iyi deniyor şimdi neden ısparta deniliyor anlayamadım
  • güncel
  • Bozkırda okumak yerine İstanbula-Kocaeli-Bursaya 1 saat, sahil kenti Yalovada okunur. O aralıktaki üniversiteler arasında da çok fazla eğitim kalitesi farkı olduğunu sanmıyorum
  • tesekkurler..
  • Aynen hocam ya benimde kafam cok karisik kocaeli sakarya yalova bursa isparta bir siraya sokamadim ya

• KKÜ hukukta Ankara'nın bir ünisi gibidir ısparta veya kırıkkale senin tercihin fakat Ankarayla ilgileniyorsan kkü yazabilirsin ayrıca k.kale hukuk bu sene bağıl sisteme geçiş yaptı geçme notu 60 da olsa 50ye kadar düşebiliyor.1.sınıfta 400 kişi varsa ders bırakmadan geçen 300 rahat vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shouva

KKÜ hukukta Ankara'nın bir ünisi gibidir ısparta veya kırıkkale senin tercihin fakat Ankarayla ilgileniyorsan kkü yazabilirsin ayrıca k.kale hukuk bu sene bağıl sisteme geçiş yaptı geçme notu 60 da olsa 50ye kadar düşebiliyor.1.sınıfta 400 kişi varsa ders bırakmadan geçen 300 rahat vardır.

Sizin olumlu yani kiriikale hukuka bakisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Aynen hocam ya benimde kafam cok karisik kocaeli sakarya yalova bursa isparta bir siraya sokamadim ya

zor ya allak bullak oldum iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: senveru

quote:

Orijinalden alıntı: shouva

KKÜ hukukta Ankara'nın bir ünisi gibidir ısparta veya kırıkkale senin tercihin fakat Ankarayla ilgileniyorsan kkü yazabilirsin ayrıca k.kale hukuk bu sene bağıl sisteme geçiş yaptı geçme notu 60 da olsa 50ye kadar düşebiliyor.1.sınıfta 400 kişi varsa ders bırakmadan geçen 300 rahat vardır.

Sizin olumlu yani kiriikale hukuka bakisiniz?

Isparta veya Kırıkkale bir farkı olmaz 15k sonrası birçok hukuk birbirinin benzeri eğitimi verir.İkisinde de biraz çalışmayla dersleri verebilirsin Kırıkkalenin hocaları genelde Ankaradan gelir çok iyi hocalar vardır içlerinde eğitim kadrosu oturmuştur 17 yıllık fakülte

• Isparta güzel şehirmiş duyduğum kadarıyla yani öğrenci felan fazlacaymış ne kadar doğrudur bilemem.
  • Iclerinden en iyisi ısparta gibi duruyor sehir olarak mükemmel bi yer ki üniversitesi icin de ayni seyleri soyluyolar ayrica unutmaman gereken bi konu 4 yilin oor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.