Şimdi Ara

HUKUKTA YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene kırıkkale üniversitesi ikinci öğretim hukuk fakültesi kazandım dokuz eylül hukuka geçmeyi çok istiyorum yardım edebilir misiniz ikinci öğretimden geçiş var mıdır ? Ne kadar puan fark gereklidir kaçnortalama? Lütfen yardım etrafımda bilgilendirecek kimse yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci öğretimse zor

Bu sene mi kazandın ?

Yani seneye denemek için mi soruyorsun ?

Her neyse ... ez cümle ben anlamıyom ama 2. Öğretimden daha bir zordur

• forum adam kullanıcısına yanıt
    Neden daha zordur kardeşim yardım

• Aslında o kadar not ortalaması yaparsa zaten sınıfının %10 nuna girip birinci öğretime geçiş yapma hakkı doğar biraz uzar ama not ortalaması yüksekse her türlü geçer. :)
  • Seva123 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biraz anlatır mısın nasıl olur bildiğin var mı tanıdığın geçen.

• Başka üniversitede hukuka geçmek için deu nun hukuk taban puanından yüksek puan alman lazım yani geçemezsin demek oluyor ama üzülmeye lüzum yok Kırıkkale hukuk kadrosu iyi şehirden kaybediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalamayla geçişi diyodum kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIPTA YATAY GEÇİŞ
    5 yıl önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    3 yıl önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci öğretimde harçlar hocalara gidiyormuş bu sebeple daha yüksek miktarlarda maaş alıyorlar ve yine bu sebeple daha iyi hocalar giriyor. Ben de selçuk ta normali bir puanla kaçırdığıma üzülüyordum fakat selçuk dan mezun bir arkadaşla konuştum iö daha iyi daha kaliteli hocalar giriyor dedi tam inanmamıştım fakültenin sitesine baktım dediği gibi bir derste normale yrd.doç girerken iö ye prof geliyor diğer hukuk derslerine zaten proflar geliyor. Özetle para her şeydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 18 Ağustos 2015; 21:53:38 >
  • Deuya yatay geçiş kolay olmaz hocam sen başka yerleri düşün

• Deu neyin acılımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mantıklıbirisi

Ortalamayla geçişi diyodum kardeşim

Hocam çok çalışırsın 1. liğe oynarsın acayip iyi ortalama olur o zaman hocalar önünü keser her üniversitede böyle 1 dersi dc yapar ortalamanı çizer ortalama ile geçiş olayı bir efsanedir yapabilen nadir çıkar sadece çalışarak yatay geçil yapamazsın geçmek için

Köpek gibi çalışacaksın
    Hocalara yavşaklıkta sınır tanımayacaksın (hukukta daha zor olur kalabalık hocalar öğrenciyi normaldede takmaz)
    Deu dada adam olacak (yav şunuda alın işimizi görün hani ort fln iyi sorun olmaz)

bunların hepsi %100 olduğu zaman %60 kabul edilirsin ama bulunduğun üniversitede bu konumda olan birisi ahmaksa geöer başka bi yere oda var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım

• Hort

• Vakıftayım 1. sınıfım giriş puanım 378 kaç ortalama yapmam lazım herhangi bi devlet için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.