Şimdi Ara

Humble hundle hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar humble bundle bildiğiniz üzere oyun kampayaları vs... vs...
    neyse konuya gireceğim direk
    6$ a tüm oyunlar açılıyor güzel de

ben satın aldığımda 6+1 $ kesiyor acaba sizdede öylemi yardım edermisiniz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tunsam1903

Arkadaşlar humble bundle bildiğiniz üzere oyun kampayaları vs... vs...

ben satın aldığımda 6+1 $ kesiyor acaba sizdede öylemi yardım edermisiniz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..

2 liranın hesabını yapma zaten bağış adı altında oyunları hediye olarak alıyorsun.
  • quote:

Arkadaşlar humble bundle bildiğiniz üzere oyun kampayaları vs... vs...

Bencede 2 liranın peşinemi düştün ? ( Çok ihtiyacın varsa yollayim )
    Milletin gözü dönmüş para diye.. başka bişey demiyorm..
  • Ben sadece niye kestiğini öğrenmek istiyorum. Hiç kimsede kesmiyor. Bende niye kesiyor. Yoksa farkındaysan orda 2 tl mi arıyorum yazmıyor nereye gittiğini neden kesildiğini öğrenmek için sordum. Hesabını bileceksin..
  • Ya ustalar lafı bi tarafınızdanmı anlıyorsunuz. Orda 2 liram gitti. 2 lira istiyorummu yazıyor. Allaha şükür durumumuz iyi hamd olsun.
    Da ne bu laf sokma çabaları acaba ?
    İnsan gibi neden kestiğini sorduk merak ettik. Suçmu oldu şimdi bu.
  • quote:

Ya ustalar lafı bi tarafınızdanmı anlıyorsunuz. Orda 2 liram gitti. 2 lira istiyorummu yazıyor. Allaha şükür durumumuz iyi hamd olsun.
    Da ne bu laf sokma çabaları acaba ?
    İnsan gibi neden kestiğini sorduk merak ettik. Suçmu oldu şimdi bu.

Durumun iyiyse 2 liranın peşine neden düştün ?
    Hayır amaçlı yapilan oyun satışında 2 lira fazla almışlar senden.. sonuçta ticari bi iş değil..
    Gönül rahatlığıyla feda olsun demen lazım.. ( 2 liraya sıkıştıysan yollayim kardes )
  • Anladık. tamam zenginsin illa göstercen illa diyecen demi gösteriş meraklısı velet seni. Hala anlamakta sıkıntı çekiyosun. tartışmaya giremeyeceğim seninle. Forumda başka yerede yazdım bak . adamlar insan gibi cevap yazdılar.
    Biz parayı humblemi kesti kartmı kesti diye acaba hangi taraf kesti diye merak ediyoruz. 2 TL NİN PEŞİNE DÜŞMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR. Burda gelip yardım edeceğine 2 TL ATAYIM 2 TL ATAYIM' demekle gösteriş yapılmaz dikket edesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladık. tamam zenginsin illa göstercen illa diyecen demi gösteriş meraklısı velet seni. Hala anlamakta sıkıntı çekiyosun. tartışmaya giremeyeceğim seninle. Forumda başka yerede yazdım bak . adamlar insan gibi cevap yazdılar.
    Biz parayı humblemi kesti kartmı kesti diye acaba hangi taraf kesti diye merak ediyoruz. 2 TL NİN PEŞİNE DÜŞMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR. Burda gelip yardım edeceğine 2 TL ATAYIM 2 TL ATAYIM' demekle gösteriş yapılmaz dikket edesin..

Kesinlikle gösteriş yapmiyorum.. zaten 2 tl ile gösterişde olmaz..
    Sadece senin saçma 2 Tl takıntına yorum yaptım..
    Bağış olarak satılan oyunlardan fazladan kesilen 2 Tl için konu bile açmışsın , bende diyorm ki insaniyet namına eger 2 Tl ye çok sıkıştıysan yollayim kafana taktığına değmez..

• insaniyet namına yollayacaksan daha yüksek miktarını git yoksullara ver.
    Burda 2 tl nin peşine düşmedik. Sadece neyin kestiğini araştırıyorum ve bilgisi olanlardan yorumlarını alıyorum. senin gibi 2 tl bağışlayıcılar için açmadım konuyu.
  • Bilmiyorum arkadaşlarda sordum onlarda kesmemiş.
    ama boşver uğraşmayacağım.
    Şu 2 tl millete ne koyuyor anlamış değilim. Bunlar heralde koyun sürüsü. Güdülmeyi bekliyorlar.
    Özgür ülkedesiniz gençler anlayın artık. Kendi hakkınızı arayın..
  • Ben 6$'a hiç satın almadım bilerek ve isteyerek 10$ a alıyorum.
    Alışverişi paypal ile yapıyorum ve kesinlikle yazdığım miktar kadar çekiliyor.
    İyi bağışlar...
  • quote:

Bilmiyorum arkadaşlarda sordum onlarda kesmemiş.
    Şu 2 tl millete ne koyuyor anlamış değilim. Bunlar heralde koyun sürüsü. Güdülmeyi bekliyorlar.

2 TL ni bulamadin diye bizemi sarıyon bilader ?
    Koyunlukla ne alakası var , bağış yapıyorsan 2 Tl eksik fazla farketmez bu kadar detaylı düşünmemek lazım.. Sonuçta hayrına bağış yapıyorsun oyunların değeri kadar ödemiyorsun bile ..
    İstersen yıllarca ara o parayı kimse sana yol gösteremez çünkü ticari amaç gütmeyen bi sistem neyin mücadelesindesin anlamış degilim..
  • 2liranın peşine mi düştün diyen kadar..

Neyse ağızımı bozmuycam tuhaf insanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilen kart ile alakalı olabilir.. paypalın komisyon aldığı gibi senin çektiğin kart ta bu tür bir işlem yapmış olabiliri... ben hiç rastlamadım.. genelde ben fazla veririm ama bugüne kadar hiç vermek isteyip te daha fazlasının çekildiğine denk gelmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

quote:

Bilmiyorum arkadaşlarda sordum onlarda kesmemiş.

2 TL ni bulamadin diye bizemi sarıyon bilader ?
    Koyunlukla ne alakası var , bağış yapıyorsan 2 Tl eksik fazla farketmez bu kadar detaylı düşünmemek lazım.. Sonuçta hayrına bağış yapıyorsun oyunların değeri kadar ödemiyorsun bile ..
    İstersen yıllarca ara o parayı kimse sana yol gösteremez çünkü ticari amaç gütmeyen bi sistem neyin mücadelesindesin anlamış degilim..

Kardeş 2 tl yi bulamadık diye dert yanmıyoruz burda.
    2 TL'Yi humble mi kesti kartmı kesti diye arıyoruz. Neyin kestiğini ögrenmeye calısıyoruz. Burda 2 tl yi geri almak için uğraşmıyorum farkındaysan !! Kafana sok şunu artık.

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

çekilen kart ile alakalı olabilir.. paypalın komisyon aldığı gibi senin çektiğin kart ta bu tür bir işlem yapmış olabiliri... ben hiç rastlamadım.. genelde ben fazla veririm ama bugüne kadar hiç vermek isteyip te daha fazlasının çekildiğine denk gelmedim..

Anladım usta. Paybyme' nin sitesinde işlemlerde humble.caus kesim yaptı diyor. kartla alakalı bir durum yok sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

2liranın peşine mi düştün diyen kadar..

Sakin usta. Burda parayı neyin kestiğini araştırıyoruz. Adam 2 tl nin peşinemi düştün yazıyor :)
    Bunlar bayağı ilk okullu. +18 yaş sınırı koymak lazım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +18

2liranın peşine mi düştün diyen kadar..

Sakin usta. Burda parayı neyin kestiğini araştırıyoruz. Adam 2 tl nin peşinemi düştün yazıyor :)
    Bunlar bayağı ilk okullu. +18 yaş sınırı koymak lazım..

Aynen dostum, hepsinin yaşının küçük olduğuna eminim. Olayı anlamadan oradan buradan ezberledikleri tepkilerler sözde sosyal tepki veriyolar.
    Olayda da 1 dolar değil 1 kuruş bile sormaksızın fazla kesse araştıracaksın, böyle bir durumda hakkını aramamak enayilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle usta. Bunlara laf anlatılmıyor işte.
    Biraz birşeyler araştırdım. Hesaptan parayı humble.com kesiyor 2 alışverişimdede kesmiş.
    Supporta mesaj attım neden kestiklerini öğrenmek için. Büyük bi ihtimal hata yüzünden kesildi ama bakalım cevabı bekliyorum.
    Yani konuyu takip edenler :
    Kartla alakalı bir durum söz konusu değil.

Cevabın içinde çok sağolasın usta.. Bu veletlerle uğraşılmıyor..
  • 2 Tl nin lafını mı yapıyorsun diyenler bu neyin kafası 6$ verdiysem 6$ kesecekler ben istemedikçe bırak 1$ ı 0.5$ bile çekemezler.Bir durumdan dolayı çekecekse sitede belirtecek yazacak oraya.Bu durum sadece bu arkadaşımızda olduysa hakkını arayacak.1$ sa o 1$ ı geri verecek.Akşam akşam deli ediyorlar.insanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

2 Tl nin lafını mı yapıyorsun diyenler bu neyin kafası 6$ verdiysem 6$ kesecekler ben istemedikçe bırak 1$ ı 0.5$ bile çekemezler.Bir durumdan dolayı çekecekse sitede belirtecek yazacak oraya.Bu durum sadece bu arkadaşımızda olduysa hakkını arayacak.1$ sa o 1$ ı geri verecek.Akşam akşam deli ediyorlar.insanı

Eywallah usta mesajın için.
    Ben anlatamadım yukarıdaki mesajlarda benimde sinirimi alt üst ettiiler.
    Destekleyen görmek ne mutlu bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.