Şimdi Ara

Hususi araçta soför yanı yasak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar esimi yanıma oturtamiyorum evde beraber arabada yasak mı konuyla ilgili net kesin bilgi verebilirmisiniz,Soför yanına oturmak yasak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de merak ettiğim bir konu

• yasaksa en aptalca yasaklar sıralamasında derece yapar.
  • bazi illerde valilik yasaklamisti
  • Benim bildiğim ticari araçlar için geçerli o kural. Şahsi araçta şimdiye kadar durdurulmadim bu sebepten.

• Gerçekten yol boyunca eşinizin yanınıza oturmasını mı istiyorsunuz
  • istanbul'da böyle bir uygulamaya denk gelmedim polis kontrollerinden yanımda eşimle birçok kez geçmiş olmamam rağmen
  • İstanbulda çevirmeye girince geçen hafta polis yanımdaki yolcuyu arkaya geçirdi diğer araçlarda da yaptılar ateşimizide ölçtüler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yasak

Polis çevirdiğinde yasak olduğunu belirtti arkada eşya olduğu için bir şey demiyorum dedi yolladı
  • E ewde beraberiz nasıl olcak arabada ayrı ne alaka benim aklım mantığım almiyor

• Cuma günü 5+1 arabada 5 kişiydik. Ön tarafta şoför ve ikili koltukta 1 yolcu, arkada 3'lü koltukta ise 3 kişi vardı. Jandarma durdurdu kimlikleri aldı sonra devam edebilirsiniz dendi, bir sorun olmadı Cuma günü 15 yaş altına izin vardı, 14 yaşındaki kardeşim de arabadaydı
  • yakında bununda vergisi gelir bakın görün, onun yolu yapılıyor snaırım , arabayı aldın ön yolcu koltuga kısı bası 20tl, arkaya oturtma 30tl gibi yıllık vergisi olur
  • İl Hıfzısıhha kurulları yasakladı, tabi diğer maddelerde birleşince mantığı oluyordu. Örneğin diğer bir madde şöyleydi, araç ruhsatında yazan yolcu sayısının yarısı. Yani hususi bir otomobile 3 kişi binebiliyordu, bu 3 kişi de arkada 2 yolcu, önce şoför şeklindeydi. Sonradan bu sayı 4'e çıkarıldı, mantıken diğer kuralla çekişmeye başladı. O yüzden artık pek uygulanmıyor. Eğer bahsettiğim kural değişmeseydi mantıklıydı.

• Gece aynı yatağa girdiğin eşin ile arabada yan yana oturmak yasak ama bu da cam filmi yasağı gibi polise bağlı, herkes dikkat etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 18 Mayıs 2020; 10:13:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize ne kardessim evde ne yapıyorsanız yapın. arabada yanyana olmayın. biraz daha cahil olsak gunah dicez :)
  • yakın arkadasımın bi dediği vardı:

babamla arabayla biyere giderken yanına oturamıyorum ama eve gidince yanına sokulabiliyorum. bu corona mekan falan seçiyo galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.