Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime iphone 5s veya bu cihazı almayı planlıyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim şey bu cihaza Windows Phone 9 gelecekmi? Her hangi bir bilginiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicavush kullanıcısına yanıt
    Lumia 1020 kullanıcısı olarak , WP 9 alsa bile iPhone 5S tercih edin bu telefonun işlemcisi dahil çoğu bileşeni eski ve kaliteli değil ...

• Vegola V kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ancak ihtiyaçlarıma en uygun olan şu an bu gibi duruyor, yani kamera olayı. Şu an 808 kullanıyorum, güçlü işlemci veya Çip setinden ziyade beni idare edecek bir donanım ama üst seviye kamera olan bir şey bakıyorum, yani tek kıstasım kamera ve yazılım. İşlemci ve ram çok ilgimi çekmiyor zaten çekiyor olsaydı gider LG g3 alırdım veya iphone 6 yı beklerdim

• Kamera konusu başlı başına ayrı konu
    Lumia 1020 kanımca en iyi kameraya sahip telefon, z2 den üstün olduğu açık.

bazen şöyle durumlarda oluyor, küçücük lensle al sana 13mp veya 16mp,
    yav olsa noolur fotoğraflar rezalet

Yalnız şöyle bir durumlarda var:

samsung s5 ile fotoğraf çekiyorum, makine resmen çekilen fotoğrafa rütuş yapıyor gibi resimler çekiyor, buda sanki biraz yanıltıcı
    lumia 1020 ise mesela açık havalarda renkleri daha canlı gösteriyor çıplak gözle gördüğümüzden
    mesela kapalı havalarda aydınlık fotoğraflar veriyor, çok kaliteli lens kullansa bile yazılımla da desteklendiği açık
    renkler olduğundan daha canlı, parlak görünüyor, ama çıplak gözle bakıldığında durum böyle değil gibi
    bence burada yazılım devreye giriyor.
    z2 de ise hem lens hemde yazılım kısmı sıkıntılı

birde sordum birkaç defa ama cevap alamadım

zeiss lensler mor renkli gibi görünüyor
    mesela z2 lensi yeşil görünüyor

diğer markalarda da aynı durum var, lens rengi mor görünenler daha kaliteli fotoğraf çekiyor sanki

sony samsung a lens veriyor renk mor, kendisi yeşil kullanıyor

nedir bu fark bilen varmı? yada bana mı öyle geliyor gerçekten böyle bir renk farkı varmı?

• Lumia 1020 nin gsmarena testi üzerinden çok su aktı. Orada bazı fotolarda auto ayarda makine iso yu artırarak çekiyordu bu yüzden noise artıyordu sonrasında yazılım guncellemeleri geldi auto çekimde 1020 yi sadece Hdr ve macro(belki) zorlarsınız. Ha unutmadan sene sonu gelmeden Pureview destekli chazlara slow motion camera ve HDR desteği eklenecek kısacası 1020 her turlu kazanır

• Bu cyan sürümü nedir. Bendeki cihazda 8.1 lumia Black yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 27 Ağustos 2014; 1:05:58 >
  • Merhaba,

En son kullandığım telefon HTC One M8'di yaklaşık 1 ay kadar kullandım ve telefonu burada sattım, fakat ondan önce Iphone 4S kullanıcısıydım. Android e bir türlü alışamadım. Şu an yurt dışındayım. 1000 TL civarında bir telefon bakıyorum. Burada Lumia 1020 900 TL tutarında. Sizce Lumia 1020'mi yoksa Türkiye'den ikinci el Iphone 4S'mi alayım.

Saygılar...
  • Gece foto çekimleri, video ve örneklerde gösterildiği gibi değil, ya da ben beceremedim :)
  • telefon çok güzel
  • Arkadaşlar bana bu telefonun hurdası lazım elınde olan veya çevresınde satmak ısteyen olursa lutfen benımle ırtıbata gecın çok ACİLLLL....
  • Lumia 1020 raw cekebilen cihaz.
    Z2 de ki goruntu alicisiyla 1020 de i bir tutulmaz.

• dawras kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 1020 nin kamera performansını bence hiç tartışmaya gerek yok buyrun siz karar verin

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...
    Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...

Bunlar bide 5 mp olanlar 41 mp olanlardan bahsetmiyorum bile siz düşünün kalitesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 26 Aralık 2014; 22:41:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Arkadaşlar 1020 nin kamera performansını bence hiç tartışmaya gerek yok buyrun siz karar verin

Bunlar bide 5 mp olanlar 41 mp olanlardan bahsetmiyorum bile siz düşünün kalitesini

Fotoğraflar için teşekkürler. Daha fazla fotoğraf koymanız mümkün mü acaba? Çok kararsızım.

Nokia'dan 925 ve 1020 ile Android'den LG G2 kafamı kurcalayan modeller.

1020 ve WP ile ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız?

• Burak** kullanıcısına yanıt
    5mp olanlar daha kaliteli oluyor zaten. Crop yapılacaksa 34mp veya 38mp kullanılabilir ama diğer tüm durumlar için 5mp daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inv21

quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Fotoğraflar için teşekkürler. Daha fazla fotoğraf koymanız mümkün mü acaba? Çok kararsızım.

Nokia'dan 925 ve 1020 ile Android'den LG G2 kafamı kurcalayan modeller.

1020 ve WP ile ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız?

1020 deki kamera performansını hiç bir telefonda alamazsın bunu net bir şekilde söyleyebilirim donma vesaire hiç bir sıkıntı yok gayet hızlı bir cihaz pil konusunda da bana 1.5 - 2 gün gidiyor rahat

• Lumia 925'm var 1020 ile takas yapmak istiyorum üzerine makul bir rakam verebilirim.Kutulu faturalı olma şartı ile.Telefonum kutulu faturalı beyaz 16gb

• sony xperia z3 is arkadasimda her yonu ile harika telefon b3nde lg g2 lumia 1020 var lumia 1020 sadece fotograf cekmek icin aldim z3 ile bir deneyelim dedik ....arkadasin morali bozuldu lumia 1020 ile karsilastirinca ayni anda ayni yerde bir kac resim cektik ne zoom ne kalite konusunda gecemedi lumia 1020 bir defa sensor buyuklugu isik kirilmasi dusuk isik performansi hepsi.ona gore dizayn edilmis lumia 1020 de.....dslr makina ile kiyaslamalari var .... birebir test etmediginiz cihazi nasil.bu kadar emin yaziyorsunuzki

• Inv21 kullanıcısına yanıt
    bende lg g2 ve lumia 1020 var ikisinide kullaniyorum siz ne icin alacaksaniz ona gore fikir verebilirim kamera takintiniz varsa sizi lumia 1020 haric hic bir telefon tatmin etmez sony xperia z3 de dahil....ben sirf kamerasi.icin aldim lumia 1020 yi onun disinda LG g2 yağ gibi akan bir telefon lumia 1020 gore her seyi cok daha hizli internette gezinti olsun vesaire seyler daha raht ve alistimi birakmasi zor olur.....ben iki telefonun arasindaki farki yazdim......kamera olayi kiyaslanamaz lg g2 kamerasi hele gece rezalaet kamerayi onemsemessen her turlu g2 daha iyi ozellikle pili cok memnun ediyor beni

• arkadaşlar merabalar.. elinizde lumia 1020 için foto grip,deklanşörlü kılıf varsa ve elden çıkarmayı satmayı düşünüyorsanız benimle iletişim geçin lütfen.. selamlar saygılar

MUSTAFA ANIL
    PM VEYA
    0532 212 82 76
  • lumia 930 un kamerası bunun kadar varmı
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.