Şimdi Ara

Hyundai Accent 1996-98 model ve fiat uno kullanıcıları, bilgi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max. 8 bin lira verebileceğim benzinli ya da lpgli temiz ve sürekli şehir içi ve şehir dışı Kocaeli ve genelindekullanmak için araba almayı düşünüyorum acelem yok uno ve accent aklıma yatıyor. Bu araçları kullananlardan bilgi almak istiyorum ayrıca farklı modellerde de önerilerinize açığım,şimdiden teşekkürler.

• TEMIZINI BULMAK ZOR O FIYATA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

TEMIZINI BULMAK ZOR O FIYATA.

Temizi için hyundai ve uno ya 10 15 bin vermem mi gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiberuu

quote:

ILDEN ILE FIYATLAR OYNUYOR. BURSA DA 10-12 BINE TEMIZINI BULABILIRSIN MESELA.

• quote:

quote:

HYUNDAİ Accent için konuşayım.
    Gerekebilir. 1998 73000Km Klimalı Accent'ime müzik sistemi hariç 13.700TL teklif ettiler kabul etmedim.
    Uno Accent'e göre daha ucuz. Accent 8Bine olur ama ölü halde olur.
    Binilecek Accent arıyorsanız en az 11Bin TL yi gözden çıkartmanız lazım.
  • Ben Protona yönelmenizi tavsiye ederim. Bahsettiğiniz araçlara göre daha donanımlı daha güvenli ve daha rahat bir arabadır. Kapılarında ve tavanda çelik barlar bulunur. 416Glxi 1.6 motorlarında ABS-Klima-4Cam Otomatiği gibi donanımlar mevcuttur. Sadece araç zamanında bazı distiribütör şanssızlıklarından dolayı kendini gösterememiştir. Yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız. Araç sorun çıkaran bir araçın aksine ömürlük bir araçtır. Mitsubishi alt yapısında üretilmiştir.size şöyle tabir edeyim bugün efsane kasa diye tabir edilen ve +15bin gibi fahiş fiyatlar istenen corolla ile aynı kaliteye sahip araçlardır. Alırsanız pişman olmazsınız. Proton kullanıcılarına sorun ben bir tane aldığı için pişman olan tanımıyorum.
    Bakmanızda fayda var:
    http://www.sahibinden.com/proton-416

Saygılar.

• Dikkate alacağım teşekkürler ama satarken de sorun yaşamak istemiyorum açıkcası 2 3 yıl sonra değiştiririm çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENO 19 MODEL YARDIMI!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o model accent ler çok kötu arabadır. Masraf cıkartır. Uno 'da kötu ancak parçası ucuz bir araba. 10 civarı para bulup mazda 323 almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Max. 8 bin lira verebileceğim benzinli ya da lpgli temiz ve sürekli şehir içi ve şehir dışı Kocaeli ve genelindekullanmak için araba almayı düşünüyorum acelem yok uno ve accent aklıma yatıyor. Bu araçları kullananlardan bilgi almak istiyorum ayrıca farklı modellerde de önerilerinize açığım,şimdiden teşekkürler.

O paralara ancak lada samara alırsınız.Accent zor.Bulusunuz ama 3-5 daha harcarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.