Bildirim
Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi 128 PS Test Verileri (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yuh ya bu kadar alman olunur, özellikle testte birsey daha dikkatimi cekti yanlış ise düzeltin lütfen audi A3 dediğimiz araç VW altında kalabilecek bir otomobil asla değil el insaf, fiyatları bile ucurum demek ki boşuna o kadar para veriyormuş, bizim halkımız halk otomobilleri bile geçiyor audiyi -
Eğer Giulietta ve Lexus CT, Golf'ten kötüyse bizzat şu an ingilizce bir mektup yazıp; Lexus'a fabrikalarını kapatması yönünde ricada bulunacağım -
Bana kalırsa Golf6 çok özel ve başarılı bir model oldu. Geçen hafta aldığım autoshow dergisinde de citröen DS4 serisi ile karşılaştırılmış ve açık ara golf birinci olmuştu. Şu ana kadar farklı dergilerde yapılan karşılaştırmalarda hep birinci çıktı. Karşılaştırılan modeller arasında Bmw 1 serisi, A3, Lancia Delta gibi kendisinden pahalı modeller de vardı. Tüm bu karşılaştırmaların yapıldığı dergiler arşivimde mevcut. Hemen hemen tüm c sementi araçları test etmiş biri olarak kişisel görüşüm de Golf6' nın sınıfının en iyi aracı olduğu yönünde. -
ben 5 aydır blue kullanıyorum,on bin km oldu,sıfır aldım.bana sorarsanız aracın sahip olduğu beygire göre sürüş esnasında gösterdiği gücün hiç alakası yok.turbo ilk devirlerden itibaren açık olması sebebiyle böyle hissediyor olabilirim belki çünkü bundan önceki aracımda c3 92 beygirlik olandı onda ikibin devire yaklaşınca turbo açıyordu ancak turbo açtıktan sonra aracı tutmak ne mümkün blue da böyle bir şahlanma yok.ben kullanıcısı olarak performansını beğenmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: jeteze
ben 5 aydır blue kullanıyorum,on bin km oldu,sıfır aldım.bana sorarsanız aracın sahip olduğu beygire göre sürüş esnasında gösterdiği gücün hiç alakası yok.turbo ilk devirlerden itibaren açık olması sebebiyle böyle hissediyor olabilirim belki çünkü bundan önceki aracımda c3 92 beygirlik olandı onda ikibin devire yaklaşınca turbo açıyordu ancak turbo açtıktan sonra aracı tutmak ne mümkün blue da böyle bir şahlanma yok.ben kullanıcısı olarak performansını beğenmiyorum.
işe yarar tek yorum sanırım!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X