Şimdi Ara

Hyundai accent era kaza sonrası yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce kaza yaptım.Araç 1.5 crdi dizel 110luk model.Arabanın önü diğer aracın altına girdi. Yavaştım çamurluk değişti ön panjur tampon 2 far değişti fakat intercooler ufak tefek yamulmuştu.Maddi durumdan dolayı değiştiremedim.Fakat eskiden bir depoyla ortalama 750-850 arası yapıyorken şuan son depoyla 680 km yol yaptım ve araçta yol bilgisayarı var.Eskiden yol bilgisayarı sıfırlardım rolantideki mazot tüketimini ölçmek için şuan sıfırladım 12 lt/100 km olarak araç dururken bu kadar mazot yakması normal mi ?Ayrıyeten aynı yolları yapıyorum sürekli kaza öncesi 5.7-6.0 lt/100 km olmasına rağmen şuan 6.5 lt/100 altına inmedi sorun ne olabilir ? Başına gelen var mıdır ?(tahminim aracın hava alıp ve yakıtın havayla karıştırılıp yakmasıyla ilgili bir sorun var gibi duruyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 21 Ocak 2018; 1:36:51 >

• Aracını yakıt tüketimi güzel , bendedr aynı motordan var 8 litre yakıyorum istambulfa , intercoller delündiyse basınç kaybı oluşur fazla yakar ve performns düşer.

Rölantide fazla gösterir sonuçta araba ilerlemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Aracını yakıt tüketimi güzel , bendedr aynı motordan var 8 litre yakıyorum istambulfa , intercoller delündiyse basınç kaybı oluşur fazla yakar ve performns düşer.

Rölantide fazla gösterir sonuçta araba ilerlemiyor

anladım hocam.Bir kaç yere götürdüm sanayide kime sorsam enjektörlerde yada yakıt pompasında sıkıntı vardır diyor. O zaman intercooler ı değiştirmem gerekecek alıp deneyeyim.Teşekkürler cavabınız için
  • Sanayide usta gecinenler radyator ve intercoolera hicbisey olmaz mantiginda milleti sovusluyor surekli adam conta yakiyor motoru yaptiriyor 1 ay sonra tekrar yakiyor ondan sonra radyatore bakmak aklina geliyor intercoolerdan kaynakli otme icin 2 defa turbo degistiren arkadasim var yazik gunah insanlar kolay kazanmiyor parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.