frankfurt 2005 te concept olarak tanıtılmış... bakalım yollarda görebilecekmiyiz...
güzelmiş
focus,leon ve 97 civic hb karışımı bişey olmuş ama gayet güzel
fakat hyundainin iç dizaynı 50 sene sonra bile öyle olmaz
Bu yavruya bende hastasıyım teknik verilerini bilen var mı?
Çort karışık bi araba olmuş.
Focuz çizgileri var , impreza çizgileri var , iç dizayn yakında bütün arabalarda böle olucak sanırım ( spor sayılan arabalarda ) , arkadan biraz civic e benzemiş stopları eski civic e .
Ama arktık bütün araçlar birbirine benziyor Hyundai inin de bu tip tasarımlar yapması güzel.
En çok sinirlendigim nokta arabaya kapı kolu koymuşlar ... Belki sevmiyenler var krom kapı kolunu ... Bırakın isteyen taksın isteyen takmasın
gerçekten çok güzel olmuş ya.. adamlar baya geliştirmeye başladı kendini, bu araba çıksa ben başta olmak üzere bi çok spor araç seven peşine düşebilir tabi bütçe meselesi...
hyundai de yapabileceğini katıtlayıp yapamayanlardan
arkadaşlar, beğendiğinize sevindim... bende nissan ın beyaz bir concept aracı vardı, ona benzettim... belki renkleri aynı diye bana öyle geldi ama iç dizaynı güzel gözüküyor... ne kadar yeni honda civic i anımsatsada... o da mavi olmasından dolayı kaynaklanıyor sanırım... bu aracı bu şekilde üretirlerse iş yapar gibi...
güzel olmuş.
Hyundai die demiorm...
Harbiden iğrenç.
Hondanın 96-01 kasa civic HB gibi. Bunlar daa yeni yapıo...
3. resimde 99 97 de roverin bi modeli wardi ona cok benzior.
ARkaası ROVER a da benziyo.
Eveet aynı rover olmuş bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme