Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: selcuksert38
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.610
Cevap
76
Favori
165.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel fiyat. Kazasız belasız...

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahaliasaf

s.aleykum ben 2023 model bayon elit almayı düşünüyorum arabayı buldum sizlerden fikir almak istiyorum araba 2023 bayon elit yeşil lansman rengi 5500 km de seramik kaplama var kaput koruma var 1.020.000 tl istiyor sizce uygun mu

Hemen alın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

Merhaba 8000 km de bayonum var. İlk.olarak bu yaz uzun yolda ve rampa çıkışı sırasında fark.ettim bu sesi. 3000 devir ve üzerinde yapıyor benim aracımda , düzlükte geçiyor. Daha önce aynı motor ve şanzımanlı benzer bir araç daha kullandım onda da bu ses mevcuttu. Bayonlarda şanzıman sesine yönelik bir şikayet okumamıştım almadan önce ama 20*30 km kullanım sonrası dik rampalarda ses kesinlikle mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMD66 M kullanıcısına yanıt
    Kullandıkça oluşan bir ses galiba. Dediğim gibi çevremdeki çoğu araçtada duyuyorum bu sesi. Soğukken değilde, ısınınca oluşuyor, genleşmeye bağlı bişeyde olabilir. Şimdilik bir problem yaratmıyor. Garantisi var zaten bakım zamanı söylerim ustalara bi kontrol etsinler. Teşekkür ederim cevap için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyundai BAYON Ana Konu

Fiyat güncellemesi var. Muhtemelen fiyatı düşürecekler

• SerkanKorkmaz XT24O S kullanıcısına yanıt
    Zam yapacak olmasınlar ? Türkiye’de fiyatların düştüğü pek görülmemiştir.

Yok şu anda her marka fiyat düşürüyor.

• arkadaşlar merhaba, araç bu trafik levhalarını okuyor ve yol bilgisayarında gösteriyor ya mesela 50 hız tabelası hızımız 50 nin üstündeyse ikaz sesi çıkıyor işte bu sesi nasıl kapata biliriz tabelaları yine göstersin ama sesli uyarı vermesin? var mı yardımcı olabilecek?

• https://forum.donanimhaber.com/hyundai-bayon-1-4-at-sanziman--156997446

Bu sayfada kaynayıp gitti ama cidden merak ettiğim bir durum. Bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar kullanıcı görüşüne göre i20 mi bayon mu alınır? Bayon düşünüyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan_Pasha

Arkadaşlar kullanıcı görüşüne göre i20 mi bayon mu alınır? Bayon düşünüyorum da

İkisinide kullandım,bence bayon almak daha mantıklı,bayon daha konforlu,daha sessiz,iç hacim ve bagaj daha büyük,elite bayon, elite i20'ye göre donanım olarak daha iyi,hele ki bayonda bulunan şerit takip asistanı çok önemli bir donanım.İ20'nin öne çıktığı tek nokta var bir tık daha atak,ve birde şunu farkettim performanslı kullanımlarda i20 de vites 1 den 2 ye geçerken bir miktar sarsıntı yapıyor bayonda bu durum yok,kıyaslama yaptığım iki araçta 1.4 mpı elite paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 13 Ekim 2023; 8:29:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba 0 km 2023 elite dusunuyorum Gruplarda facebook youtube vs çokça gordum serit takip actirma konusunu 2023 kullanan arkadaslar şerit takibi kendinden acik olarak geliyor mu ?

• doruktr kullanıcısına yanıt

Hocam 60km'yi geçince araç şeritten sinyal vermeden çıkacak olursanız ikaz sesi ile birlikte sizi şerite geri sokuyor. Eğer kastınız düz yolda ellerimi indireyim, nasılsa şerit takip var ise, direksiyon bunu algılayıp rahatsız edici bir sesle uyarı sesi ve kadran ortasını kaplayan mesaj veriyor ellerinizi direksiyonda tutun diye. Kastettiğiniz bu ise, standart bir özellik.

• cocco_reccy kullanıcısına yanıt
    Ekleme yapayım. Serviste açtırdığımız özellik tabela okuma , sizin alacağınız yeni model olduğu için , açık olarak gelebilir.

• cocco_reccy kullanıcısına yanıt

Facebook youtube okudğum yorumlarda 2023 için bile serit takibinin standart olarak geldiği fakat sizinde yazdığınız şekilde elleri bırakıp ikaz eşliğinde kendisinin ortalayarak ve ufak dönüşler yaparak gitti :erit ortalama (LFA) özelliği olmasına rağmen kapalı olduğu ve servislerin açmadığı o yüzden sormak istedim.

onu kesin açıyorlarmış sanırım ama şerit ortalama (LFA) özelliği olmasına rağmen kapalı olduğu ve servislerin açmadığı okuduklarım o yüzden sormak istedim.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.