Bende yeni 1.0 Bayon aldım. 70 km de acabaa cam kaldırma modülü ve ön kamera takılabiliyor mu? |
Hyundai BAYON Ana Konu (32. sayfa)
-
-
iphone11 ios 17 küsürdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimistic_33 -- 26 Kasım 2023; 15:50:47 > -
güncel hyundai servis periyodik bakım ücreti nedir acaba ? (50 bin bakımı)
ve 1.4 bayonlara kullanılan tavsiye edilen yağ markası modeli nedir bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba arkadaşlar, bu çarşamba 1.4 elite lpg montajlı olarak manyetik gri teslim alarak aranıza katıldım. Tavsiyeleri olanların aktarmalarından memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 3 Aralık 2023; 20:50:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
araç ne kadara geldi lpg montajıyla birlikte bayiden mi takıldı bu arada lpg?
LPG taktırmakla çok mantıklı davranmışsınız hocam.
-
1.100 lpg dahil dışarıda 20 civarı biliyorum ama hem kasko olsun hem servis olsun vs vs bayide taktırdım, biri çıkıp dışarıda 20 derse farkındayım önceden belirteyim :)
Kılıfla aorun oluyor hocam kılıfsız denediniz mi?
Kılıfsız da denedim , aynı şekilde sürekli şarj kesilip tekrar olmaya çalışıyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde iphone 11 im var. Çok ısınıyor kablosuz şarjda ayrıca belirttiğiniz gibi iyi oturtmak gerekiyor ve kendi kendine şarj edip kesiliyor.
17.2 güncellemesi ile bazı araçlardaki kablosuz şarj problemi çözülecek diye açıklama yapılmış. Belki güncelleme ile düzelir…
arkadaşlar camlar açıkken kumandadan aracı kilitleyince camlar otomatik kapanıyor muydu? sanki uzaktan kumandadan bunu yapabiliyorduk hatırlayan var mı?
-
Maalesef kapanmıyor...
-
Bazı arabalarda camlar açıkken kilit tuşuna uzun basılı tutunca kapanır. Genelde klima kullandığımdan hiç ihtiyaç olmadığından denemediğimi fark ettim.
-
evet bende bu tarz bir şey hatırlıyorum da o yüzden sordum??? deneyen olursa buradan paylaşa bilir mi???
-
Bugün beyaz renk elite paket alarak aranıza katıldım ben de. Teslimat öğlen yapıldı, ilk 0 arabam, ilk otomatik arabam. Çok mutluyum.
Style paketi ile Elite paketi arasındaki fiyat farkına değer mi arkadaşlar.
-
Hocam eğer çok zorlanmayacaksanız almışken en dolusunu almak daha mantıklı olur bence.
LED gündüz farları (bence çok önemli)
Dijital gösterge (eh)
Şerit takip-çarpışma önleme asistanları (özellikle çarpışma önleme çok çok çok önemli.)
Bunların dışında bir kaç fark daha vardır ama şu an aklıma gelmedi. Elite paket bütçeyi çok zorlamıyorsa bence onu tercih edin.
Aralık ayı içinde style paket için fiyat alan yada aracı satın alan var mı?extra indirim alan oldu mu
ötv'siz almayı planlıyoruz. 1050 lira fiyatıyla sadece style paket sınırı aşmıyor. Elite için bir şey yapamıyorlarmış. benzerleri arasında en dolu b sınıfı bayon style gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X