Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.500
Cevap
73
Favori
159.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bilgi doğru. Türkiye'de LKA (Lane Keeping Assist - Şeritte Kalma Yardımcısı) standart ve aktif ancak LFA (Lane Following Assist - Şerit Takip Yardımcısı) inaktif. (Bilgi: LKA, şeritten sapmanın meydana geleceği anda direksiyona müdahale eder; LFA ise aracı sürekli olarak şeridin ortasında tutmaya çalışır.)

• cocco_reccy kullanıcısına yanıt

Bu güzel bilgi icin teşekkür ediyorum. Keske actirmanin bir yolu olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruktr kullanıcısına yanıt

Problem Hyundai'de de değil aslında. Şeritinde sıkıştırıldığın, sinyalsiz ani şerit değiştirilen, trafikte sıkılanlarca güvenlik şeriti kullanılan bir ülkede yine şükür bir LKA'yı çok görmemişler...

• 2017 model manuel 1.0 tsi ibizadan geçtim. 1.4 elit model. Araç çok daha konforlu ve sessiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar Kasım 13 itibariyle Hyundai bayon Elit paketi için fiyat alan var mı varsa bizimle paylaşabilir mi

• İstanbul-sinop arası ort yakıt tüketimim 5lt idi. dönüşte aynı gidişte.

1.4mpi motor km henüz 4800'de ve LPG yok. Ona rağmen çok iyi kilometrede 2lt yaktı.

• KolonyaBilgisayar K kullanıcısına yanıt

atmosferik motor için güzel ve genelde 6000 km den sonra tam olarak yakıt tüketimi oturur diyorlar sizin araç daha 4800 km de?

• Elite pakette geri vitese alındığında sağ ayna aşağı doğru iniyor mu ?

• herkese merhaba. ilk aracım olarak 2022 1.0 olan modeli düşünüyorum. sizce ilk araç için iyi bir tercih mi? soğuk iklim olan bir ülkede yaşıyorum ve yakıt tüketimi etki ediyor diye duydum soğuk olduğunda. acaba yakıt tüketiminden memnun musunuz? veya alternatif olarak hangi araçları önerirsiniz?

Teşekkürler.

• Denizuga kullanıcısına yanıt

Maalesef bu özellik yok ancak şu avantajı var: Yan aynaların görüş alanı oldukça geniş. Doğru ayarlama ile hem kaldırımı hem de yolu görebiliyorsunuz. Ayna görüş alanına park sensörü ve kamera da eklenince park etmek oldukça kolaylaşıyor. Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• Arkadaşlar bayon turbo mu stonic turbo mu?

• .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.4 Elite Paket aracımı bugün teslim aldım, 100 km kadar kullandım ortalam şehir içi 5.7 şuan, merak ettim ama deme fırsatım olmadı elektronik park freni olmadığı için yokuş kalkış desteği yok diye düşünüyorum doğru mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizuga -- 24 Kasım 2023; 1:0:41 >
  • Denizuga kullanıcısına yanıt
    Yokuşta tutuyor araba, geri kaçırmıyor

• Chili pepper C kullanıcısına yanıt

Bende de 1.4 Jump Otomatik var. Ben o kadar düşüremiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz. Kalkışları ve sonrasını?

• arda_yaman kullanıcısına yanıt

Şikayet ettiğiniz ses. Bagaj kapağının kilit bölümünden geliyor olabilir. İki vida var vuruyor. Denk gelen yerleri şeffaf bir bant ile güzelce bantlarsanız kesilecektir. Bende arabayı yeni aldım. Kesin fiyatları düşer dedim düştü. :)

• Aranızda iphone kullanıp kablosuz şarjı sorunsuz kullanabilen var mı? Özellikle son ios 17 güncellemesinden sonra telefon şarj olmamaya başladı, çok hassas bir nokta var oraya denk gelince şarj oluyor, çukura girip araba biraz sarsılınca telefon az da olsa kaysa bile şarj duruyor. İos 16 ile böyle değildi. Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım

• KNTLG kullanıcısına yanıt

Ben hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

• Optimistic_33 O kullanıcısına yanıt
    Hangi iphone modeli kullanıyorsunuz acaba? Birde ios kaç

• Hyunda Bayon 1.4MPI Elite aracımı Sıfır olarak Ankara'da bayinin birinden Kasım 2023'te yeni aldım.

E-devletten araç hakkında bilgilere bakarken ''Adıma Tescilli Araç Sorgulama'' ekranında Aracın Cinsi bölümünde yazan OTOMOBİL-AC Steyşın yazısına çok şaşırdım. Bu bölümde AF-SUV yazması gerekmiyor mu?

Hyundai BAYON Ana Konu

Sizlerde de e-devlette aracın cinsi bu şekilde mi gözüküyor?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.