< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (29. sayfa)
-
-
İyi günlerde kullanın. Aynen ilk bakmanız gereken lastikler, arabayı aldım yola çıktım, zıpzıp top gibi sekiyodu araba, hemen aklıma geldi benzinliğe girdim, ön arka 50 psi basılmış. Kapıda yazan 34-31 e ayarlayınca araba kendine gelmişti... 😁. Bunun dışında arabaya ben başka birey yapmadım, aldığım günkü gibi biniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun biz kaput izalatörü taktırdık 1100'e aldık hatta kendimiz taktık.
sanırım şu an güncel fiyatı 1200 tl civarında bence taktırın.
paspas sahler öneriririm, bagaj havuzu öz-iş olan güzelmiş https://www.hepsiburada.com/oz-is-hyundai-bayon-hali-bagaj-havuzu-2021-sonrasi-p-HBCV00000JQWEQ?magaza=Hal%C4%B1%20Bagaj%20Havuzu
hayırlı olsun şimdiden.
-
Bagaj havuzu ve paspası bayiden almaya çalışacağım vermezlerse sahler alırım diğer arabamda kullanıyorum çok memnunum sağolun
@mob41
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resim ekleyemedim ama sarı sitede mesela şu ilan numarasini " 1118847592 " girince cikan aracta ekran gozukuyor. Menü solda ve LTE diye bir şey de var mesela. Navigasyon paket mi acaba diye merak ettim ama navigasyon paket olunca ekran 8 degil 10.25 inç oluyormuş. Yani navigasyon paket de değil.
Mesela bir ilan daha buldum, burada menü simgeleri de bendekinden cok farkli " 1125339840 "
Bendeki ise şu ilandaki ile aynı " 1119029615 "
Baya bi arastirdim bilen biri cikmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam telefonu eşleştirmemişsiniz. Android ya da Apple sistemli telefonları WiFi + Bluetooth ile eşleştirince hangi sistemli telefonsa ona özel menü çıkıyor.
Bu arada baştan uyarayım navigasyonu sık kullanan yeni kullanıcıları: seyir halindeyken gözleri yoldan ayırmayın diye navigasyonda klavye ile yazım yapamıyorsunuz, sesli komut devreye giriyor ve onda da İngilizce algıladığından sorun yaşanıyor. Durup, yazıp, devam etmeniz gerekecek.
-
Bayon yakında makyaj geçirecek makyaj sonrası hoşuma giderse i20 verip Bayon almayı düşünüyorum.
-
Beş yıldır i20 kullanıcısıyım,benimde bayona geçmek gibi bir niyetim var,hyundai'nin makyaj konusunda iyi olmadığını düşünüyorum,genelde hyundai modellerinde makyajdan önceki hali daha güzel oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: AOBayon yakında makyaj geçirecek makyaj sonrası hoşuma giderse i20 verip Bayon almayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevaplar için teşekkürler, evet apple car play imiş. Android auto ekranına göre bence daha güzel görünüyor.
Bayi kasko sigortayı kendisinden yaptırmamı istedi, liste fiyatından veriyor eşime alıyorum acaba illk kez araç sahibi biri için ne kadar tutar?
Sıfır araçlarda çok tutmuyor ama bu zamlarla kaç olmuştur kestirmek zor. 12.4.23'te sınırsız İMM'li ACN Türk'ten 5985,04TL'ye yaptırmışım.
-
Herkese merhaba. Aracımda 1 aydır özellikle sıcak havalarda rampa çıkarken, devir 2000-2500 arasında arabanın ön kısmından (galiba vitesten) nasıl desem şıngırtı değilde böyle zırıltı gibi bi ses geliyor, ses normal ilerlerken yok, sadece araba yüke binince gaz verirsem geliyor. Bu sesi yolda geçen bazı araçlarda da duyuyorum neyin nesidir bilen varmı? Sırf bunun için servise gitmekte istemiyorum, önemli bişey değil, olağan bir sesse kafaya takmayım diyorum. Teşekkürler 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Burada gösterilen değerler normal mi
Gayet güzel rakamlar
Oldukça iyi, sürekli ş.içi, dur kalk trafik, bolbol yokuş olunca bu değerleri uzun yol hariç hiç göremeyeceğim sanırım 😞
normal, ben de 500 km'de 5.0lt/100km ile geldim 90-100 arası bir hızla
-
Merhaba
Bende almayi dusunuyorum. Konu takip
-
s.aleykum ben 2023 model bayon elit almayı düşünüyorum arabayı buldum sizlerden fikir almak istiyorum araba 2023 bayon elit yeşil lansman rengi 5500 km de seramik kaplama var kaput koruma var 1.020.000 tl istiyor sizce uygun mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X