< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (28. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selam. BAYON alma düşüncesindeyiz Cuma günü bayiye gittiğimizde liste fiyatının 1200 olduğunu söylediler. Hyundai resmî sitesinde liste fiyatı 1090 gözüküyordu gerçi kaldırmışlar listeyi ama fiyat çok fazla değil mi sizce ? Bizde 2017 model style i20 var onda 730 lira fiyat çektiler.
Ertesi gün yani cumartesi tekrar aradılar ve 20.000 tl indirdiklerini söylediler. Son durumda 1180 oldu yani fiyat.
Öncelikle aracı çok beğendik fakat fiyat biraz canımızı sıktı açıkçası biz 1100 civarında düşünüyorduk çünkü.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz alınır mı yoksa biraz daha beklemeli miyiz kararsız kaldık açıkçası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracı alalı 3 hafta oldu. Gayet yeterli bir şehir içi aracı. Yol tutuşu beni şaşırttı. Performansı ahım şahım değil ama yeterli, beklenti uçup kaçsın ise almayın. Amacı bir yerden bir yere gitmek olan kişiler için donanımıyla ideal bir araç. Özellikle kadınların beklentilerini çok rahat karşılayacaktır. Eşim a dan z ye aracı çok sevdi.
-
Merhaba, eylül ayında aracı teslim almak için bekliyoruz sıradayız , inş yakında aranızda olacağım :)
-
Selamlar,
3 hafta önce ikinci el 20bin km elite (1.4 MPI) paket bir araç aldım. 10 gün önce de LPG taktırdım. Zaten LPG uyumu sebebiyle bu aracı tercih etmiştim. BRC Comfort, Lovato OBD ve Landirenzo Evo önerileri duymuştum. Bulunduğum şehir sebebiyle ve kullanan bikaç arkadaş tavsiyesiyle Landirenzo taktırdım. Bu 10 günlük sürede yarısı otoban yarısı şehir içi kullanımı olmak üzere 600 km civarında LPG ile kullandım. Şimdilik kullanım açısından hiçbir fark yok. Yani yüksek devir çevirmede, yokuşta tıkanma, rölantide veya dur-kalkta tekleme vs. yaşanmıyor. Şuan LPG'yi litresi 14.7 - 15.1 TL civarına alırken harcama kilometrede 1,3 - 1,4 TL civarında görünüyor.
-
Hayırlı olsun,Aracın maliyeti ne oldu acabaquote:
Orijinalden alıntı: zeylSelamlar,
3 hafta önce ikinci el 20bin km elite (1.4 MPI) paket bir araç aldım. 10 gün önce de LPG taktırdım. Zaten LPG uyumu sebebiyle bu aracı tercih etmiştim. BRC Comfort, Lovato OBD ve Landirenzo Evo önerileri duymuştum. Bulunduğum şehir sebebiyle ve kullanan bikaç arkadaş tavsiyesiyle Landirenzo taktırdım. Bu 10 günlük sürede yarısı otoban yarısı şehir içi kullanımı olmak üzere 600 km civarında LPG ile kullandım. Şimdilik kullanım açısından hiçbir fark yok. Yani yüksek devir çevirmede, yokuşta tıkanma, rölantide veya dur-kalkta tekleme vs. yaşanmıyor. Şuan LPG'yi litresi 14.7 - 15.1 TL civarına alırken harcama kilometrede 1,3 - 1,4 TL civarında görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 31 Ağustos 2023; 11:36:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler. LPG sistemi 20bin, muayene+egzoz emisyon ölçüm 1280, ruhsata işletme 700 tuttu.
-
merhaba
2 marka paspas arasında kaldım birinde bagaj havuzu da var hangisini almalıyım sizce ? öneriniz nedir ?
Rizzle olan her yeri kaplıyor anladığı kadarıyla o konuda iyi
Sahler ise yorumlardan gördüğüm kadarıyla daha dayanıklı gibi
www.hepsiburada.comRizline Hyundai Bayon 2021 Sonrası 3D Havuzlu Paspas+Bagaj Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/rizline-hyundai-bayon-2021-sonrasi-3d-havuzlu-paspas-bagaj-havuzu-p-HBCV000035ZF8A?magaza=otoaksesuaroutlet
-
Sabah hava biraz serindi. Kronik fren kanırtı sesini çok az duydum yine. Havalar iyice soğuyunca nolacak bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahlerin kauçuk kalitesi daha iyi. Rizline'ın ayak temz eden yerleri daha hızlı yıpranıp rengi atıyor.
Hanımlar beğeniyor bu aracı. Sorun yaşamaz.
-
bagaj havuzu içinde rizline (475TL) ve öz-iş (980 TL) var
araç içi sahler alacağım ama bagaj havuzunu bilemedim
Bu arada beyaz elite ile aranızdayım artık
-
Selam. Bu aracı almayı düşünüyorum. Daha gidip incelemedim ama bayon için bazı yerlerde süspansiyonlar çok sert, araç takır tukur gidiyor şeklinde yorumlar okudum. Doğru mu? Takır tukur bir araç mı gerçekten?
Takır tukur değil. Süspansiyonları sert evet, ama öyle takır tukur da değil. B suv sınıfı standartlarında bence. Gayet sessiz ve güzel yol alıyor, viraj performansı da güzel. Takır tukur diyenler belki D segmenti ile kıyaslıyor olabilirler...
Arkadaşlar bende 2021 model elite paket var. Bendeki multimedya ekranında araç ayarlarının olduğu bölümde sadece klima ayarı gözüküyor. Diğer ayarlar hiç yok menüde (kapı kilitleme/kilit açma özellikleri, kullanım kolaylığı özellikleri, sürücü desteği ayarları vs.). Bu ayarlar gösterge panelinde var, ancak multimedya ekranında yok. Kullanma kılavuzunda multimedyada da olması gerektiği yazıyor. Sizde nasıl bu menü?
Bir de ilanlardaki araçlarda 8 inç multimedya ekranlılarda kendinden navigasyon olanlar var. Menü görünümleri de farklı. Acaba güncelleme falan mı yapıldı?
Bayilerde arac bayon bulunuyor mu?Önerir misiniz
Cevap biraz geç oldu, bende de aynı sizin dediğiniz gibi. Diğer türlü olanı hiç görmedim. Bir yanlışınız olabilir mi acaba? Es son servise gittiğimde güncelleme varmı demiştim, hayır yok dediler. Sadece tabela okumayı açtırdım bende. Varsa bir örnek fotoğraf atabilir misininz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hyundai İnternet sitesinde online satış başlamışquote:
Orijinalden alıntı: enigmaa37
Bayilerde arac bayon bulunuyor mu?Önerir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X