Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
77
Favori
165.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaş güzelce yazmış farkları, detaylı incelemek isterseniz. Şu tabloyu inceleyin aklınıza soru işareti kalmasın
    https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/bayon/teknik-ozellikler

Ötv muafiyet için style donanım uygunsa yapacak bişey yok, mecbur onu alacaksınız. Style da çok boş bir araç değil gibi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

genel olarak c3 aircross, kia stonic ve bayon arasında kalmıştım, sanırım bir milyon sınırına en dolusu hyundai bayon style.

şu site bayağı iş görüyor karşılaştırma açısından.

https://www.sifiraracal.com/arac-arama-motoru

• Man Down kullanıcısına yanıt

Hocam style da gayet dolu bir araç. Bi test sürüşü yapın öncesinde derim, ona göre karar verirsiniz. Stonic ile bayon birbirine benzer ancak bayon bence daha albenisi olan bir araç. Tam emin değilim ama bayon stonice göre yerden daha yüksek.

C3 acnin feel bold donanımını satın alma niyetim vardı benim de fiyatından dolayı, ancak fabrikada yok dediler, shine paket almaya zorladılar. Bir de stlerin tutumları hoş değildi, o sebeple vazgeçmiştim ben. Bayona göre donanım olarak daha zayıf ama motoru çok daha iyi olduğu için tercih edecektim. Bir de oturuş pozisyonu sebebiyle c3 ac gerçekten suv hissi veriyor.

Araçları yakından görüp, mümkünse sürüş sonrası karar verin bence. Bu süreçte bol bol karşılaştırma videosu izlemiştim ben, onların da baya yardımı dokunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 11 Aralık 2023; 12:25:16 >
  • arkadaşlar eylül ayında sıfır alınmış araca MTV ödemesi çıkar mı??? ek mtv falan çıkar mı? bilgisi olan var mı?

• Vicdansız Hyundai, yatacak yerin yok. Aralık ayında 100.000 lira zam yapıp elite paket fiyatını 1050'den 1150'ye çıkardılar, şimdi aynı paket 1095 lira.  

• Heyea kullanıcısına yanıt

kafalarına göre takılıyorlar...

• Bayilerden Elite paket için güncel fiyat bilgisi alan oldu mu acaba? Fiyatlar daha da düşer mi sizce?

• Kronik sorun yaşayan var mı hiç arkaşlar? Yaşadığınız sorunlar neler

• Zor bir ihtimal gibi ama 1.0 ile 1.4'ün ikisini de deneyen var mıdır? Kullanım açısından devasa bir fark var mı?

Bugün yakındaki bayiye gittim, 1.4 var ellerinde.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

1.4 çok iyi motor hocam 400.000 km'ye kadar kullanırsınız bakımlarını yaptırırsanız. 1.0 da fena bir motor değil ama turbo motorlar her zaman daha sıkıntılıdır. Sorunsuzluk için 1.4'ü tercih ederim şahsen, kullandım gayet iyi bir motor.

• Bayonlarda da akü sorunu oldu mu arkadaşlar? Hyundai severim ama i20'lerdeki akü sorunu can sıkıyor.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

Eyvallah. 1.0 motorda Elite paket de yokmuş. O halde bizim için seçim belli gibi, belli konforlara alıştıktan sonra boş araç hiç çekici gelmiyor.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile halledildi deniyor, bayon da hiç duymadım 1 ay oldu aldığım sorum yaşamadım, i20 de de makyaja geçince olmuş bayon hiç değişiklik olmamış çıktığından beri o yüzden problemleri giderilmiş diye düşünüyorum çünkü bazı ses olayları ve fren sıkma olayları olmuş ilk çıktığı dönemde şimdilerde ise hiç şikayet yoktu bende 800 km dir hiç şikayetçi değilim, umarım böyle devam eder.

• Hyundai sitesinde fiyat listesi güncellenmektedir diyor. Ne olur fiyatlar tahmin var mı? Sizce güzel kampanyalar vs olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak23358 kullanıcısına yanıt
    Euro arttı.. bence 1200 civarı olur üst paket

• Hyundai bayisinden 987.000 ₺ sıfır hyundai bayon otomatik orta paket alınır mı ? Style paket oluyor galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt

alınır.

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Elite paket için fiyat aldınız mı acaba?

• yeymen8 kullanıcısına yanıt
    Ellerinde olmadığı için fiyat alamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu soğuk havalarda frenlerden gelen böğürme sesiyle alakalı Şikayetvar'da bir şikayet okudum. Adama Hyundai Genel merkez soğuklarda el freni çekerseniz ses olur normla demişler  

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.