< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (57. sayfa)
-
-
Kullanılan yağ genelde bu Shell Helix Ultra
-
Cevap için teşekkürler, gerçekten yetkili servis bu motor yağını kullanıyorsa çok sevindim, çünkü etrafta genel kanı hep servis kalitesiz herkese aynı 5-30 yağı koyuyor diye konuşuluyor.heralde başka bir yağ koyup bunu yazmazlar diye düşünüyorum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kayış
-
Teşekkürler.
Peki ortalama değişim zamanı kaç binde olur..??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski aracımdan hatırladığım kadarıyla 90- 100.000 km idi değişim
-
Selamlar bilgisi olan var mıdır?
Uygulama ayarlarından trafiği açtınız mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açtım hocam. Bugün hyundai bayine de gittim. Onlar da bulamadı. Hafta içi araştırıp dönüş yapacaklar.
tam olarak anlamadım, telefon araca bağlı değilken navigasyonla ilerlerken trafik sıkışıklık durumunu mavi, sarı vb. gösteriyor, ama araca bağlandığından bunları göstermeden devam ediyor doğru mu ?
-
Merhaba,
Telefon araca bağlıyken google maps kullanırken sıkıntı yok. Aracın kendi navigasyon sistemini kullanırken varış noktası yazdığımızda rotada mavi yeşil vs. trafiği gösteren renklendirme çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayyetis -- 5 Kasım 2024; 11:35:34 >
Beyler acil cevaba ihtiyacım var. Bu aracın yeni 2024 model 1.0 turbo, otomatik vites, makyajlı kasasını alanlar alan kaçtan aldı bana ulaşabilir mi?
Bir de çok merak ettiğim şey; yeni makyajlı kasada Style pakette kadran full hayalet ekran dimi? yani elite deki gibi full LCD ekran şeklinde?
-
Style palette ekran bahsettiğiniz gibi değil sadece elit pakette var ekran
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan %100 emin misiniz çünkü bu videoda tam tersini söylüyor.
2:57 ve 3:40 dakikalarına bakar mısınız.
https://www.youtube.com/watch?si=Ucftvw-yz99YS3w4&v=7MWxCcSNNss&feature=youtu.be
-
Aynen kitapçıkta dediğiniz gibi style kadranında ekran yok diyor ben de o yüzden tereddüteyim fakat adamın incelediği araçta style ortası boş ön ışıklardan anlıyorum ve ekran full hayalet olarak gördüm videoda yanlış görmediysem. Direkt yeni makyajlı kasa style alan biri çıksa konuya açıklık getirebilir.
Bu bayon için whatsapp grubu falab varsa bana ulaşabilir misiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 10 Kasım 2024; 19:39:34 >
-
Tamam ya bundan bahsediyorum, bir de eski modellerde direk ortasında kücük ekran sagında solunda analog yuvarlak gösterge var onlardan mı acaba style diye düşündüm. Sizin gösterdiğinize göre ikisi de hayalet ekran fakat style ın görüntüsü değişik
Bununda ortasında 4. 2 inç var sağı solu sabit ama dijital gösteriyor. Uyarılar küçük 4.2 de gösteriyor elitte daha büyük uyarılar ve değişebilir şekilde farkı o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. 1.0 t-gdi style paketi ile aranıza katılacağım. Aracım bir aksilik olmazsa çarşamba günü teslim edilecek. 1.0 turbolu motorun ani hızlanmalardaki performansı ve şehiriçinde yakıt tüketimi nasıldır acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X